- 4 Nisan 2014
- 5.077
- 10.602
- 248
Canım bu durumu ancak yasayan anlar Rabbim yardim etsin.. Benim oğlumda 2 yaşını bitirdi ama 2 yaşına kadar burnumdan getirdi valla Rabbim can sağlığı iyi versin ama sadece çocukla uğraşmak olmuyor birde kocalarla uğraşıyoruz sanki o çocuğu babamızın evinden getirdik birde onların çenesini cekiyoruz..Benimkide doğduğundan beri sürekli ağlıyor nerde kızacağım şey varsa onu yapıyor kapıları çarpar ocaklarla oynar masanın üstünde gezer.yemeği burnunuzdan getirir ben alıştım artik ama o yetmez gibi birde kocam burnundan getirir yemek yedirmiyor diye bazen o kadar çok sinirleniyorum ki kendimi zor tutuyorum bağırıp cagiriyorum ondan sonrada ağlıyor bu seferde vicdan azabı cekiyorum.. Artik neye yetisecegimi şaşırdım bi yandan ev bi yandan çocuk bi yandan koca onun ailesi bi yandan kilo vermeye çalışıyorum spor vs bi yandan sınava hazırlanıyorum ders çalışıyorum artik kaç parca olacağım şaşırdım kaldım ve bunlara rağmen kocamın gözüme sanki ne var bu kadar uğraştığın bunu herkes yapıyor gibi gıcık gıcık küçümseyici bakışları, delirmemek işten deil.. Ve çocukları çok sevmeme rağmen asla 2. Çocuk düşünmüyorum artik 1 tane yeter hayırlı sağlıklı olsunda Rabbim yardımcımız olsun