• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3 yasindaki çocugun ruyasi...Korkuttu beni.

hemmam

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2016
2.451
827
123
Kizlar esimin tarafi ile pek aramiz iyi degil ezelden beri.
Kv vefat etti o yuzden bir aradayiz son 1 aydir filan neyse
Bugun görumcemin oğlu geldi.3 yasinda sey dedi beni gorur gormez.
Ben dun seni gordum.
Nasil ğördun diye sordugumda da.
Aşşağidaydin ölmüştün.
Nasil yani dedim.
Vallahi balkonda birsey sey cirpiyordun bende sana bakiyordum.
Sonra sen sen aşagi düstün öldünnnnn.
Dedi.
Ve itiraf edeyim korktum.
Cocuklarin ruyasi gerck cikar mi???

Korkmayın.
Benim kızim 5.5 yaşında ne rüyalar görüyor neler anlatıyor duysanız şaşar kalırsınız.
Korkmuyorum şahsen. İzlediği birşeylerin etkisinde kalmıştır ,ondan öyle demiştir.

Çok tatlı.
Rüyasını hatırlaması ne güzel.
Bence takılma.
Çocuklar aksiyonlu rüya görmeden rahat edemezler
Bu sefer piyango sana çıkmış :)

3 yaş gece terörlerinin başladığı dönem , korkutucu rüyalar görüyor çocuklar ve bu rüyalarda da başrol gün içerisinde gördükleri insanlar oluyor :) siz iyisi mi yine de halı çırpmayın :KK53: şaka şaka :spor:

Dirileri öldürdüğüm gibi ölüleri de diriltiyorum bu arada..
Sürekli ölmüş tanıdıklarımızı kanlı canlı görüyorum mesela.. İkisinde de mantık arama yani.. :ıslık:

6 yaşındayken babaannemi rüyamda ölmüş görmüştüm. Çok etkilenip ağlamıştım hala aklından çıkmaz.

32 yaşındayım şimdi ve babaannem hala hayatta. Allah uzun ömürler versin pamuğuma.

Benim kızım beni pony çiftliğinde görüyor sonrada trip atıyor beni götürmedin diye. Bu arada çizgifilm olan pony den bahsediyorum:)) gerçek midilli çiftliği değil

Ayyy kizlar hepinize çok tsk ayri ayri hemide vallahi bi rahatladim.
ciddi ciddi korkkmustum:deli:1:KK62::mad: msj lariniz rahatlatti

Hayrolsun kayınvalidenin vefatından etkilenmiş muhtemelen :) ayrıca er geç hepimiz öleceğiz bunu 3 yaşındaki çocuk söylemese de öleceğiz :P

Back
X