• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3 yaşındaki çocuğunu ayaklarından tavana asıp tavayla öldürene kadar dövdü

yuh ya.. olay gerçekmiş. 3 gün boyunca işkence yapmışlar çocuga.... alkol ya da uyuşturucu da kullanmamışlar, yani baya baya akılları başlarındaymış bunu yaparken. hatta eglenceli bulmuşlar. 'bunlar psikolojik hasta, tedavi edelim' demeseler bari.
Eğlenceli mi bulmuşlar:KK57: ay yok artık ya :KK57: Eğlence niyetine derilerini yüzüp tuz basmak lazım bunlara:KK62:

:KK57:
Böyle insanlar çocuk sahibi olmamalı.
Anne-baba olmak için de bir ehliyet verseler keşke...

:KK57:
Böyle insanlar çocuk sahibi olmamalı.
Anne-baba olmak için de bir ehliyet verseler keşke...

aynını düşündüm şimdi, anne olcak insan mısın sen, keşke böyle insanlar bi şekilde hiç çocuk sahibi olmasa, herkesten anne olmuyor işte, doğurmakla olmuyor

ilk haberi paylaştığımda belki gerçek değildir dedim ama şuan aklımdan çıkmıyor

bi insan bi anne nasıl bu kadar kötü olabilir, hala inanamıyorum

ilk haberi paylaştığımda belki gerçek değildir dedim ama şuan aklımdan çıkmıyor

bi insan bi anne nasıl bu kadar kötü olabilir, hala inanamıyorum
uyuşturucu işmişlerdir belkide

yok canım ayıklarmış uyuşturucu alkol yok, hatta eğlenceli bulmuşlar, ingilizce bilen arkadaşlar yazdı ya yukarda
okuyamadım chees..idam ederler inşallah..delirmişler..3 yaşındaki çocuklar,inatçılık yapabilir ama dayak yese tam anlayamazlar nedenini..annelik hissiyatı yok kadında..bu gün sokakta yürürken anne kedi gördüm ağzında yiyecek taşıyordu yavrularına..hayvan bile anneliğinin farkında..

umarım cezaları idam olur bu insanların yaşaması dünyaya zarar ziyan

Kurban olurum senin o gülüşüne. Lütfen idam edin lütfen. Cani köpekler. Allah sizi kahretsin ya kahretsin.
O çocuk benim yavrum olsaydi öpmeye bile kiyamazdim. Ahh yavrum ah... Allah sana bunlari yapanlarin bin belasini versin inşallah. ..

Büyük cocuga da iskence yapiyorlarmis. Hatta bunu eğlenceli buluyorlarmis. Alkol ve uyusturucu karışımı bir şey kullandıkları soyleniyor ve en acisi da 500.000$ kefaletle tutuluyormus..
idam falan yok yani...

şu dünyada ne kadar çok bebek hasretiyle yanan aileler var...Rabbim bu kadına evlat nasip etmiş o da kalkıp canını almış...hiç mi annelik duygun yok senin iblis...assınlar sonra asıldı görüntülerini versinler bizde görüp rahatlayalım...
:KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62:

kimisi oyuncak doyumsuzluğu yaşarken, kimisi kuru ekmeğe muhtaç..
kimisi anne babasının koynunda, kimisi bomba sesi altında
kimisi hastahane odalarında büyüyor...
scott için çok geç ama dileğim tüm çocukların ağız dolusu gülebiliyor olmaları....

Büyük cocuga da iskence yapiyorlarmis. Hatta bunu eğlenceli buluyorlarmis. Alkol ve uyusturucu karışımı bir şey kullandıkları soyleniyor ve en acisi da 500.000$ kefaletle tutuluyormus..
idam falan yok yani...
yok o kefaletle tutulan adamin karisi. o da evdeymis kurtarmadigi icin ceza almis. zaten polisi arayan da o.

Cok kotu oldum kuzum benim allahim o daha melek ya nasil insanlarsiniz caniler

Back
X