- Konu Sahibi gurbet_izm
-
Benim.kizim.da tam uc yas civari ayni tutumu sergiliyordu uzman yazilarindan yola cikarak istedigi kaar aglamasini soyledim (uzman aglamaktan olen cocuk gordunuzmu diyordu)yasina gore dakika ceze yontemi uyguladim.inanin kendim.de yipranmadim.cocugada bagirmamis oldum
Bir kac hun iicinde tamamen degisti.kizim
ben çocuğumla evde başbaşa iken bırakıyorum, ağlatıyorum yani. ilk seferinde tam 1.5 saat aralıksız ağladı. ama eşim nöbet usulü çalışıyor çoğunlukla evde oluyor ve o evdeyken asla ağlamasına izin vermiyor.. bu ikilik de çocuğu düzeltemiyor tabi....
Okuyunca işte benim kızın aynısı 26 aylık bizimki 11 yaşında bir kızım daha var ama o daha sakindi bu akşama kadar yemek verme ben açım demiyorum sabak 7.30 8 gibi kalkıyorm öglen uyutmasam gece 11 kadar benim uykum geldi demez haliyle uykusuzluk açlık hepsi birden aglama krizi tuvalet dersen seninkinin yaptıgını aynısını bizimkide yapıyor tutuyor. Çişim yok diyor ama oturunca hemen yapıyor suyu içiyor bardagı koy yerine diyorum o yere fırlatıyo çok bunaldım çokbir tek yemek değil istemediği her şey için böyle.. tuvaleti olduğu halde tuvalete gitmeyi reddediyo götürüyorum oturur oturmaz idrarını yapıyor çünkü gerçekte sıkışmış oluyor. arkadaşına gitmek istiyor, şimdi gidemeyiz kızım deyince başlıyo ağlamaya... vs. vs.
missblue
Ağladığında hiç bi'şekilde istediğini yapmayın, ağlarsa asla istediğini yapmayacağınızı tekrar tekrar hatırlatın.
bunaldım artık. ne yaoacağımı bilemiyorum. her şeye ağlıyor yaa.
-kızım yemeğini ye..
-yemicem ben.
-kızım ye..
-ığğğğğğğğğğ....
bunaldım bu anları ve benzerlerini yaşamaktan.... dejavu..
geçen sene anneanne baktı bir dönem, bir dönem de babaanne baktı.. zaten baba da ilgileniyor sürekli... sevilen, ilgilenilen herşeye sahip bir çocuk. ben değil de babası nerdeyse bir dediğini ikiletmiyor ama ikimizin uyumsuzluğundan mıdır bilmem bu çocuk uyuzun biri oldu çıktı.. bi çare???
tamam işte bir dediğini iki etmiyoruz diyorsun ya işte sorun da burada..........................................
Benim.kizim.da tam uc yas civari ayni tutumu sergiliyordu uzman yazilarindan yola cikarak istedigi kaar aglamasini soyledim (uzman aglamaktan olen cocuk gordunuzmu diyordu)yasina gore dakika ceze yontemi uyguladim.inanin kendim.de yipranmadim.cocugada bagirmamis oldum
Bir kac hun iicinde tamamen degisti.kizim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?