3 yıl bir hiçmiş

Gercekten uc sene bir hicmis bende bugun ayriligimin ilk gununu yasiyorum ayrilma sebebimse cok bunalmis olmasi ve artik fazlalik gibi gorulmem bunalmis derken benden diil hayattan bunalmis agla kardesim agla bende agliyorum ama ona diil emeklerime sevgime aptalligima hala arasin diye beklememe agliyorum

Hayattan mi bunalmis :)) duyduğum en saçma bahane. Sen de buna inaniyor musun?

siz yakında barışırsınız demedi deme

o zaman sende sahıbınden.com sııfrenı degıstır ona da bırsey soylemene gerek yok.

Ayrılık ve ilişkiyle ilgili öğrendiğim ilk şey şu ki ilişkinin içinde ayrılık lafı edilmekten korkulmuyorsa..yani ne kız ne erkek ikisi içinde ayrılalım demek kolay bir şeyse onsuz olma fikri bu kadar kolay telafuz edilebiliyorsa o ilişki bitmeye mahkumdur..ikinci şey ise..sen ne zaman ki onu beklemeyi onu düşünmeyi bırakırsan ne zaman ki onu unutmaya hayatına bakmaya başlarsan işte o o zaman sana geliyor..sanki birileri görüyor ve seni deniyor..sen onu unutma aşamasındayken karşına çıkıyor pişman olduğunu hatalı olduğunu ve affetmeni istiyor..bu sınavı da başarıyla geçmek için yapılması gereken affetmemek..affetmek tekrarı kabul etmektir..çünkü emin ol hiçbirşey değişmiyor ve ilişki tekrar ayrılığa ve bitişe mahkumdur..bi kere bitti mi bir daha eskisi gibi olmuyor..

Acin taZeyken gelirken affetmemek zor ama acim kabuk bagladiktan sonra gelmesin ahirette hesaplasiriz cani yanan sabretsin can yakanda yanacagi gunu beklesin...

anlaşılan o çoktan aşmış beni.hayır bi de beni kandırıyordu hiç bi kızla konuşmuyorum diye hepside okuldan o kızların nasıl bi yalancılık.belkide benim gözüm kördü bilemiycem artık.hangi derdimle ugraşıcağmı şaşırdım inanınki sadece laftaki gibi olmuyor çok zor bi durum gerçekten.bugün kendimi alığı oyuncak ayıyı parçalarken buldum ağlama ve sinir krizi içinde.ben bu deildimki tanısanız dünya üzerndeki en sessiz ve sakin insandım :/

Bir de blöf yapan aslında ayrılmak istemeyen erkekler ve kızlar var ki evlere şenlik.Cool olan taraf olacak ya istersen görüsmeyelim deyip sonra bilgisayar başında gelecek yanıt için kamp kuruyorlar vs vs...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…