• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3 yıl bir hiçmiş

ayshe92

Üye
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2012
75
0
16
Ankara
kızlar daha önceki topikten beni hatırlayabilirsiniz sevgilimle aramdaki sorunlardan bahsetmiştim ve ayrıldık 3 gün falan oluyor .ben 3 günddür yataktan çıkmayıp full ağladım.sonra bugün ilk defa neti açtım faceni dondurmuştu adını öylesine bi giriyim dedim benim saflığım işte.yeni hayat diye albüm oluşturmuş .sürekli gezmiş sahillere gitmiş bir ton kızlada arkadaş olmuş tanımadıklarını bile.arkadaşlarıyla konuşmalarını okudum sana kız çok demişler buda tabiki ya falan diye kahkahalar atmış.o kadar sinirliyimki bana aldığı herşeyi parçalamak istiyorum bütün nefretimi kusan bi mesaj atmak istiyorum.3 yılım boşa gitmiş üzülmemiş bile ya.beni hiç sevdimi onu bile bilmiyorum sizce yapıcağım en doğru şey ne olur sadece nedenini öğrenmek istiyorum .napıyım sizce

Canım merhaba ;
Öncelikle çok geçmiş olsun . Allah başka üzüntü vermesin .

Eski sevgilinin densizliğine gelince ; erkekler genelde böyledir . İlk 10 gün gezip tozup kendilerince zincirlendiklerini düşündükleri durumdan sıyrılmaya çalışırlar . Bu tarz aktiviteler enerji , zaman ve para gerektirir . Bunlardan biri azalmaya başladığında telefonun diğer ucundaki kadını özlerler . Ama artık geç olur . Bu hareketli hayatı bittiği anda asıl ayrılığın acısını görmüş olacak . Ve sen iyileşme sürecine çoktan girmiş olacaksın inşallah.

Zor ama imkansız değil . Sende en basitinden '' Bir Derdim Var '' köşesinde değil başka yerlere bakmaya başlamasın :)

hiç bişey yapma.

Erkekler genelde ayrıldıktan sonra bu ayaklarda olurlar kızlar ise tam tersi, sonra zamanla tersine döner.

Niye ayrıldınız bilmiyorum ama 3 yıl sonunda olduğuna göre büyük bişey olmalı. Mesaj atma onun olduğu yerlerde dolanma senden hiç bi iz bulamasın bak gör ne oluyor :6:

Ayrıca şifresini de bilerek değiştirmemiş herşey düzmece olabilir mi :51::51:

kızlar daha önceki topikten beni hatırlayabilirsiniz sevgilimle aramdaki sorunlardan bahsetmiştim ve ayrıldık 3 gün falan oluyor .ben 3 günddür yataktan çıkmayıp full ağladım.sonra bugün ilk defa neti açtım faceni dondurmuştu adını öylesine bi giriyim dedim benim saflığım işte.yeni hayat diye albüm oluşturmuş .sürekli gezmiş sahillere gitmiş bir ton kızlada arkadaş olmuş tanımadıklarını bile.arkadaşlarıyla konuşmalarını okudum sana kız çok demişler buda tabiki ya falan diye kahkahalar atmış.o kadar sinirliyimki bana aldığı herşeyi parçalamak istiyorum bütün nefretimi kusan bi mesaj atmak istiyorum.3 yılım boşa gitmiş üzülmemiş bile ya.beni hiç sevdimi onu bile bilmiyorum sizce yapıcağım en doğru şey ne olur sadece nedenini öğrenmek istiyorum .napıyım sizce

neden hırpalıyorsun kendini ona değil kendine yapıyorsun.evet üzücü bir durum ama sizi istemiyorsa elinizden birşey gelmez.sizde onu umursamıyormuş gibi görünün.zorda olsa unutmaya çalışın daha önünüzde çok güzel günler var.sonu ölüm değil belki sizin için böyle olması daha hayırlıydı.sizden ayrılır ayrılmaz başka ilişkilere başlıyorsa zaten onda iş yokmuş derim.en güzeli başka uğraşlar bulun karşınıza ondan daha iyisi çıkacaktır emin olun.belki bugünlerinizi düşünüp kendinize güleceksiniz.üzmeyin kendinizi o sizi kaybettiği için üzülsün.

sakınnnnnnnn mesaj atmaaaaa aman sakın ne hali varsa görsün nereye gidiyorsa gitsin kiminle takılıyorsa takılsın
ki bence amacı senin görmen zaten onları bence..
benimde 4 yıllık ilişkim bitti üstelik askereden geldi ve bitirdi bende 3 gündür salya sümüğüm öyle bir an geliyor ki gözlerim doluyo mesaj atacam diyorum ama tutuyorum kendimi sende tuttt kendini,eminim bu günlerde geçecek. tek ihtiyaç sabırrr sabır..

sana şöyle anlatayım yaptıklarıda bi tepki aslında eşimde bekarken ayrılınca aynı şeyi yapmıştı sonrta üzüntümden ağlıyodum arkadaşlarımada erkekliğime yediremediğimden öyle gösteriyodum dedi samimi olduğuna eminim bence onun yaptığıda normal değil ve üzülüyo

kızlar yeni face açmış ben tesadfen gördm ne diyebilirimki bilemiyorum fake hesap açıp onu denemyi bile düşündüm ayrıca ayrılmak isteyen bendim ama amacım beni hep üzdüğünün frkna varsın ve düzgün davransın diyeydi ayrılmak istememştim ama o hemen kabul etti bu olanlara inanamıyorum ya

kızlar yeni face açmış ben tesadfen gördm ne diyebilirimki bilemiyorum fake hesap açıp onu denemyi bile düşündüm ayrıca ayrılmak isteyen bendim ama amacım beni hep üzdüğünün frkna varsın ve düzgün davransın diyeydi ayrılmak istememştim ama o hemen kabul etti bu olanlara inanamıyorum ya

bak işte işin rengi belli oldu canım.Ayrılığı isteyen senmişsin ve aklı sıra kalkıp sana gönderme yapıyor,arkadaşın olmadan baktığına göre resimlere herkese açık ve senin görmeni istiyor. hani sen ona ders vermeye çalıştım diyorsun ya o da sana ders vermeye çalışıyor gibi birşey,fake hesap açıp deneme bence üstüne düşme hatta senin varlığından haberi bile olmasın mümkünse sakın kendini ona gösterme ki anlasın değerini.. gördüklerini de görmemezlikten gelmelisn bence..

sanırım öyle yapmam gerekiyor çok telefona mesaj yazdım yazdım sildim ama hiçbirini göndermedim :( ayrıca ben bu ilişkide fedekar olan taraftım inanırmısın onun için bütün arkadaşlarımla görüşmedim izin al dedi izin aldm o ne drse yptm ama o hp bnm kalbimi kırdı şimdi bile niye onu düşünüyorum niye onun gibi devam edemiyorum bilmiyorum çok acınasıyım galiba

sende face ine mutlu mesut gezenti fotolarını at bakalım neler oluyor :27::27: en fazla 2 gün sora arar beni unutucak korkusuyla :27:

Hiiçç ilgilenme bence de.. Hatta sende faceinde güzel mutlu fotolarını paylaş..farklı farklı yerlerde çekilmiş fotolar.. Hayat güzel,her şey mükemmel imajı çiz.. delirsin dursun.. :27:

Ama sen bitirmişsin artık kendi yoluna gitmelisin.. :ssz:

haklısınız yarın ilk işimm fotolar atmak olcakk :d ayrılığı bnm başlattığımı biliyorum ama böyle bi tepki beklemiyordum açıkçası akşama mesaj atmasını umuyodum ama olmadı tabiki

benimde başıma benzer bir şey gelmişti yalnız ben hava atmak için yaptığını düşünmüyorum, çünkü mevcut face ini dondurmuş ve yeni almış yani hava atmak istese eskisinden atardı sanki.
tamamen bağları koparmak istiyor gibi geliyor

bana da eski sevgilim kafamı dinlemek istiyorum psikolojim bozuk demişti face ini de dondurmuştu ama sonradan anladım ki dondurmamış beni engellemiş sadece-ne gerek varsa- durduk yere tüm şifrelerini değiştirmşti(şifrelerini ben istemeden bana veren de oydu). senden başkası ile asla yapamam filan derdi o kadar kısa bir zamanda başka kızla resimler döşemişti kabus gibiydi ya seni anlıyorum o yüzden.:(
böyle dengesiz oluyor bazıları.. önemli olan dengeli ve tutarlı biri ile ilişki yaşamak, umarım kendine uygun ruh eşini bulur ve mutlu olursun.

merhabalar ben yeni üyeyim, ben de bir derdimi anlatmak istiyorum nasıl yazacağım hakkında bilgi sahibi değilim. arkadaşlar beni bilgilendirir misiniz?

kağıt havlu bende senin gbi düşünüyorum hava atmak istese öyle olmazdı ve yeni hayat ne demek beni çoktan aşmış demek.bir de hla bnm sahibinden com hesabımı kullanıyor kullanma diye mesaj atcaktım atmadım ordan bişyler satın almaya kalkıyor ayrılmışız ama kendine son model telefon alma telasnda nasıl bir kafadır bu ?

Ne mesaj at ne de konuş bence.
O anlaşılan yolunu çizmiş o şekilde devam ediyor.O yüzden ne hali varsa görsün.
Sende bence fazla kendini üzme hayatını yaşamaya çalış.

belki de sinirlenmeni ve ona bir tepki vermeni bekliyordur. amacı seni iyice delirtmektir belki. o yüzden sakın bence mesaj falan atma. zaten ya daha can sıkıcı cevaplar alırsın, ya da yanıt bile almazsın çünkü seni delirtmiştir ve bununla gurur duyar. sen bırak bu gerçek değilse bile tavrı çok kötü, gerçekse daha da kötü. her türlü sessizlik en güzel ceza olur.

olanlara gerçekten inanamıyorum ya cevap atmadım hiç bir türlü tek bir şeyden eminim gerçek yada deil 1 ay yda 2 ay da tutsa o yine barışmak için dönücek .

bence yol yakınken kurtulmuşsun düşünsene böyle biriyle evlendiğini allah kurtarmış şimsi 3 gün ağlamak ömür boyu ağlamaktan iyidir

Back
X