3 yıl oldu bebegim...

lahzaa

Nirvana
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2009
405
3
641
Diğer
bugün okadar yogun duygular yaşıyorumki...
sen gideli tam 3 yıl olmuş ama acın daha dün gibi
24 mart 2009 da seni görmek için kontrole gittim dr çok telaşlıydı 1 hafta geride dedi
ben hiç aldırmadım önce ne olacakki gerideyse arayı kapatırız dedim
dr yüzüme baktı''aşagıya inip doppler e girmelisin'' dedi
ben yine anlayamadan beni bıraktıgını dopler e indim
dr ultrasona aldı ve gayet rahat
''KAYBEDİLMİŞ BİR BEBEK KALP ATIŞI YOK'' dedi hastane başıma yıkıldı sandım
eşim askerde yanlızım nasıl kaldıracaktım nasıl ayrılacaktım senden
25 mar sabah 11 de seni benden aldılar bebegim öyle zor bi dogum olduki ama en zoru senden ayrılmaktı yavrum
hastane bebek sesleriyle çoşarken bir benim odam sessizdi...senin yüzünü hiç
unutamıyorum..
zaman geçtikçe acın daha çok oluyor yaşasan kaç aylıktın,kaç yaşındaydın hesabı yapıyorum sana aldıgım kıyafetleri kimseye vermeye kıyamıyorum
bu dünyada kavuşamadık öteki tarafta kavuşuruz işallah
canım oğluummm...

Canım yaaa.tüylerim diken diken oldu okurken.kaç aylıktı bebeğin,çok zor yaaaaa.başka bebeğin oldumu arkadaşım....

Canım yaaa.tüylerim diken diken oldu okurken.kaç aylıktı bebeğin,çok zor yaaaaa.başka bebeğin oldumu arkadaşım....[/QUOTE

35 haftalıktı canm okadar zorki ALLAH kimseye yaşatmasın başka çocugum var çok şükür ama onu unutamıyorum acısı hep aynı bugün daha bi arttı ayrıldıgımız gün bugün

Unutulurmu yaaaaaa,çok zor Allah sabrını verir arkadaşım...bende 6 nisan 2009da kızıma hamile olduğumu öğrenmiştim.kızım şimdi nerdeyse 2.5 yaşında bide 9 yaşında oğlum var.rabbim evlatlarımızı bize bağışlasın:)

Unutulurmu yaaaaaa,çok zor Allah sabrını verir arkadaşım...bende 6 nisan 2009da kızıma hamile olduğumu öğrenmiştim.kızım şimdi nerdeyse 2.5 yaşında bide 9 yaşında oğlum var.rabbim evlatlarımızı bize bağışlasın:)

ALLAH yavrularınıza uzun,saglıklı ömürler versin canım

Allah yavruna sağlık sıhhat versin. Acını anlıyorum, Rabbim sabırlar versin sana. Çok zor, kelimeler kifayetsiz kaldı şu anda. Ben de 3 yavrumu kaybettim. Şu anda 16 aylık oğluma sarılıyorum. Rabbim evlatlarımızın acısını yaşatmasın (Amin). Ahirette birlikte olacağız inşallah.

Allah yavruna sağlık sıhhat versin. Acını anlıyorum, Rabbim sabırlar versin sana. Çok zor, kelimeler kifayetsiz kaldı şu anda. Ben de 3 yavrumu kaybettim. Şu anda 16 aylık oğluma sarılıyorum. Rabbim evlatlarımızın acısını yaşatmasın (Amin). Ahirette birlikte olacağız inşallah.

canımm seni ben beni sen anlarız senin acın daha büyükmüş ALLAH ogluna uzun ömür versin acılarını göstermesin yavrularımızın
bugünü çok zor geçiriyorum biraz içimi döktüm ve rahatladım bi nebze:14:

kaç yıl geçerse geçsin acısı dinmiyor bende kızımı kaybettim doğduktan 3 ay sonra neredeyse 1 yıl oldu ama acım ilk günkü gibi yüce rabbim bize sabırlar versin

kaç yıl geçerse geçsin acısı dinmiyor bende kızımı kaybettim doğduktan 3 ay sonra neredeyse 1 yıl oldu ama acım ilk günkü gibi yüce rabbim bize sabırlar versin

maya ALLAH sabır versin canım çektigin acıların ahirette mükafatını alırsın işallah

canımm seni ben beni sen anlarız senin acın daha büyükmüş ALLAH ogluna uzun ömür versin acılarını göstermesin yavrularımızın
bugünü çok zor geçiriyorum biraz içimi döktüm ve rahatladım bi nebze:14:

Allah kızınıza sağlıklı ömür nasip etsin
bir daha evlat acısı yaşatmasın

Allahim sabirlar versin canim , bende senin gibi simdi yasasa bu kadar olacakti diyorum kiyafetlerini,besigini, anakucagini kimseye vermeye kiyamadim Kilerde duruyor hersey bu gidisle hicde kullanilmayacak .
Ben o esyalari tek tek en güzellerinden almistim.....
Ben nerdeyse 11 yillik evliyim 4 defa hamile kaldim, ama yasayan bir tek 7 yasindaki Kizim var (cok sükür)Ilk hamileligim 8 haftalikken kalp atisi olmadigindan kürtajla sonlandirildi,ikincisi benim biricik kizim diger hamileliklerim ise kocaman hüsranlarla sonuclandi....
Ilk Oglumu 25 Ocak 2008 de kaybettim 38 Haftalikken doguma gittigimde bebegimin öldügünü ögrendim.....
Yillarca tekrar bebegim olsun diye bekledim olmadi...
Tam artik daha olmaz derken hamile kaldim, ama bu sevincim cok kisa sürdü 14 Subat 2012 de 17 haftalikken Rahim agzi yetmezliginden ikinci Oglumda gitti.....
Keske 4 Cocugumda yasasaydida kocaman bir Aile olsaydik...

Allahim sabirlar versin canim , bende senin gibi simdi yasasa bu kadar olacakti diyorum kiyafetlerini,besigini, anakucagini kimseye vermeye kiyamadim Kilerde duruyor hersey bu gidisle hicde kullanilmayacak .
Ben nerdeyse 11 yillik evliyim 4 defa hamile kaldim, ama yasayan bir tek 7 yasindaki Kizim var (cok sükür)Ilk hamileligim 8 haftalikken kalp atisi olmadigindan kürtajla sonlandirildi,ikincisi benim biricik kizim diger hamileliklerim ise kocaman hüsranlarla sonuclandi....
Ilk Oglumu 25 Ocak 2008 de kaybettim 38 Haftalikken doguma gittigimde bebegimin öldügünü ögrendim.....
Tam artik daha olmaz derken hamile kaldim, ama bu sevincim cok kisa sürdü 14 Subat 2012 de 17 haftalikken Rahim agzi yetmezliginden ikinci Oglumda gitti.....

seymacım başın saolsun çok zor ALLAHIM dayanma gücü versin kızınada uzun ömürler
ilk oglunu neden kaybettigin bellimi canım bende malesef sebep yok dr kan pıhtılaşması olabilir dedi ama net degil
cennette seni bekliyor olacak ogulların işallah

allah sabır versin canım ya bende bebeğimi kaybettim ama 4 tane:(çoookk ççoookkkk zor olmalı dediğin gibi keşke yaşasalardı:(benim de harşeyini sakladım bi kere bile giyemedi ama olsun onlar kızımın kimseye veremem ki aldığım bezi başka bi bebeğe verirken bile ne kadar kötüü olmuştum kendi ellerimle verdim :(allahım bi daha böyle bi acı yaşatmasın hiçbirimize inşallah

seymacım başın saolsun çok zor ALLAHIM dayanma gücü versin kızınada uzun ömürler
ilk oglunu neden kaybettigin bellimi canım bende malesef sebep yok dr kan pıhtılaşması olabilir dedi ama net degil
cennette seni bekliyor olacak ogulların işallah

Canim ilk Oglumun hic bir saglik sorunu yoktu hatta sabah doktor kontrolüne gittim kalbi cok güzel atiyordu, aksam üzeri sancilandim hastaneye gittigimde bebegin ölmüs dediler :(((
Ilk dogumum sezeryanla oldugundan Rahmim boydan boya yirtilmis ogluma kan gitmeyince ufacik bedeni cennete uctu:((

allah sabır versin canım ya bende bebeğimi kaybettim ama 4 tane:(çoookk ççoookkkk zor olmalı dediğin gibi keşke yaşasalardı:(benim de harşeyini sakladım bi kere bile giyemedi ama olsun onlar kızımın kimseye veremem ki aldığım bezi başka bi bebeğe verirken bile ne kadar kötüü olmuştum kendi ellerimle verdim :(allahım bi daha böyle bi acı yaşatmasın hiçbirimize inşallah

Canim senin bebegini neden ve kac haftalikken kaybettin?? 4 tane yazmissin yoksa 4 tane bebeginimi kaybettin?Baska cocugun varmi canim?
Rabbim tez zamanda bütün melek annelerinin kucaklarini doldursun..

Allah sabir versin canim. bnimde bir kizim var 3 yasini gecti
2 kaybim var biri yaklasik 10 haftalik digeri 7 haftalik.
cok aci yasamayan bilemez Allah kimseyede yasatmasin boyle acilari. bende simdi diyorum eger nisanda kaybettigim gebeligim devam etseydi 4-5 aylik olucakti. Allahtan kizim var ona sarildim hep

Allah sabir versin canim. benim 2. kaybettigim bebegimin kalbi atiyordu sonradan durdu zaten cok gucsuzdu.
ben hissetmistim ama konduramiyordum. bende kocaman bir aile olmak istiyorum ins Allah nasip eder cumlesiyle.
29 yasindayim. cok ta genc sayilmam
simdide adetim gecti 2 gun icim kipir kipir ama testtede birsey cikmadi bekliyorum bakalim ne olucak
ama cok korkuyorum 2 bebek kaybedince insan olumluda dusunemiyor. Allah yardimcimiz olsun

Allah sabir versin canim. bnimde bir kizim var 3 yasini gecti
2 kaybim var biri yaklasik 10 haftalik digeri 7 haftalik.
cok aci yasamayan bilemez Allah kimseyede yasatmasin boyle acilari. bende simdi diyorum eger nisanda kaybettigim gebeligim devam etseydi 4-5 aylik olucakti. Allahtan kizim var ona sarildim hep

Allah sabir versin canim. benim 2. kaybettigim bebegimin kalbi atiyordu sonradan durdu zaten cok gucsuzdu.
ben hissetmistim ama konduramiyordum. bende kocaman bir aile olmak istiyorum ins Allah nasip eder cumlesiyle.
29 yasindayim. cok ta genc sayilmam
simdide adetim gecti 2 gun icim kipir kipir ama testtede birsey cikmadi bekliyorum bakalim ne olucak
ama cok korkuyorum 2 bebek kaybedince insan olumluda dusunemiyor. Allah yardimcimiz olsun

Canim bende Temmuzda 32 yasina girecegim. Yasim geciyor kaliteli yumurtalar bitiyor zaten PKO luyum birsürü negatif sey var iste.
Nasipse olur bilmiyorum ben hic bir zaman tek cocuklu olmayi istemedim ama elden birsey gelmiyor.
Ikinci Oglumu kaybedeli bugün tam 6 hafta oldu.
Ben bu son hamileligimde 17 gün günüm gecince test yaptim neredeyse 7 haftalik hesaplamistim ama 5 haftalik cikmisti gec döllenme olmus herhalde, belki sendede öyledir.
Hamile olduguma hic ihtimal vermiyordum ama olmustu iste keske hala karnimda olsaydi Oglum:14::14::14::14::14:
Bence hamilelik düsüncesini aklindan cikar o zaman oluyor ben kendimi nasibimde tek cocuk var diye avuttugum zaman gelmisti Oglum.
Sende öyle yap bence sürekli hamilelik düsününce olmuyor maalesef...
Rabbim hepimizin yadimcisi olsun ve gönlündekileri versin...

kızlar, ALLAHIM sabır versin kayıp yaşayanlara. benimde 2 kaybım oldu, ihmaller sonucu. kan pıhtılaşması varmış ve ben bunu 2.yi kaybettikten sonra öğrendim. ALLAHIMA ŞÜKÜRLER olsunki 3. yavrumu sağlıkla kucağıma verdi. 9 ay boyu hergün iğne yaptım kendime. kanımı sulandırmak için..

ALLAHIM, herkeze güzel yazılar yazsın AMİN..

Canim bende Temmuzda 32 yasina girecegim. Yasim geciyor kaliteli yumurtalar bitiyor zaten PKO luyum birsürü negatif sey var iste.
Nasipse olur bilmiyorum ben hic bir zaman tek cocuklu olmayi istemedim ama elden birsey gelmiyor.
Ikinci Oglumu kaybedeli bugün tam 6 hafta oldu.
Ben bu son hamileligimde 17 gün günüm gecince test yaptim neredeyse 7 haftalik hesaplamistim ama 5 haftalik cikmisti gec döllenme olmus herhalde, belki sendede öyledir.
Hamile olduguma hic ihtimal vermiyordum ama olmustu iste keske hala karnimda olsaydi Oglum:14::14::14::14::14:
Bence hamilelik düsüncesini aklindan cikar o zaman oluyor ben kendimi nasibimde tek cocuk var diye avuttugum zaman gelmisti Oglum.
Sende öyle yap bence sürekli hamilelik düsününce olmuyor maalesef...
Rabbim hepimizin yadimcisi olsun ve gönlündekileri versin...
ben bu ay inanki bebek hic dusunmedim yani tutacagi ihtimali aklima gelmedi. cunku iliski gunumle yumurtlama gunum arasinda baya zaman vardi. beni sphelendiren adet gecikmesi oldu 24 gunde bir adet oluyorum hadi bilemedin 26 gunde bugun 27. gun bakalim cumaya kadar kirmizilar gelmezse inanicam. zaten ben eylul gibi calismalara basliyim diyordum. sigarada ictim dun sabahtan beri icmyorum tabi. testede hayalet bir cizgi var ama onu pozitif sayamam. belki goz yanilmasi.
pkolu olmana ragmen bu kadar hamile kalabilmen hakikaten mucize bie arkadasim var 2 yillik evli ve cocuk istiyor oda pkolu
aylarca adet goremiyor hap filan kullandi sogan kuru yapti ama nafile Allah bizlerede onada nasip etsin tez zamanda insallah.
bebek karnindan gidince insan bosluktaymis gibi oluyor. hamileyken o kadar mutlu hissediyordum ki kendimi.
ins en kisa zamanda yien oyle hissederiz. dr sana ne kadar korunma suresi verdi.
bana 3 ay demisti. ben eylule kadar beklicektim aslinda ama simdi hamileysem 4 ay ara vermis olucam
ins hamileyimdir ve de bebek sagliklidir.
kızlar, ALLAHIM sabır versin kayıp yaşayanlara. benimde 2 kaybım oldu, ihmaller sonucu. kan pıhtılaşması varmış ve ben bunu 2.yi kaybettikten sonra öğrendim. ALLAHIMA ŞÜKÜRLER olsunki 3. yavrumu sağlıkla kucağıma verdi. 9 ay boyu hergün iğne yaptım kendime. kanımı sulandırmak için..

ALLAHIM, herkeze güzel yazılar yazsın AMİN..

Ben bu dr anlamiyorum kan pihtilasmasi varmi diye arastiricaklari zaman 3 kaybin olmasi gerekiyormus. ne sacma ben 3 cocugumu kaybedicemde onlarda varmi birsey diye bakicaklar. cok kolay birseymis gibi.
bu testi ben simdi istege bagli ozelde yaptiricam. adi ne olarak geciyor acaba ?

Back
X