- 22 Ekim 2009
- 693
- 61
- 123
yesim83, katılıyorum sana.. adı birşey diye geçmiyor cnm. ben giriş işlemlerinde tekrarlayan gebelik kaybı tanısı ile gittim. 2.yide kaybedince bütün azmimle ve sinirimle gözümü hemen doktorda açtım. dedim ne yapılacaksa yapılsın ben yaşayan ölü olmaktan sıkıldım. baskı yaptım yoksa umurlarında olmaz. ki şöyle bir durumda oldu bende.. kendi bulunduğum şehirdeki araştırma hastanesinde tetkiklerimi yaptrdım 13 tüp kan verdim. vs.. vs.. herşey normal çıktı, sorun yok görünüyor dediler. rahim filmi felan istediler, benim içim rahat etmedi ki biliyorum raim filmine gerek yoktu. birşey bulamadılar yaa hemen rahim filmine yönlendiriyorlar.. daha sonradan izne ayrı eşim aileleri ziyarete gittik. orda tekrardan kan tahlillerim felan oldu ve sonuç 2 haftada elime geldi. heterozigot tanısı konuldu yani kan pıhtılaşması.
sonra benim umutlarım yeniden yeşerdi ve inatla 3.ye hamile kalmak için ayları kovaladım. biliyorum zor bir süreç beni bekliyordu. daha öncesinde coraspirin kullandım, hamile kaldığımı öğrenir öğrenmez iğneye geçtim. ilk 4 ay göbekten, son 6 ayda bacaktan hergün iğnelerimi kendim yaptım.. ALLAHIM bana cefalarımın mükafatı olarak sağlıklı bir bebek verdi çok şükür..
sende sessiz kalma canım, özelede gitmene gerek yok. sen yine devlet hastanelerinde de şansını dene. için rahat etmezse çıkan sonuçta öyle özele git. özellerde bazen para tuzağı yapıyor. ALLAHIM hakkımızda herzaman herşeyin hayırlısını versin AMİN.
sonra benim umutlarım yeniden yeşerdi ve inatla 3.ye hamile kalmak için ayları kovaladım. biliyorum zor bir süreç beni bekliyordu. daha öncesinde coraspirin kullandım, hamile kaldığımı öğrenir öğrenmez iğneye geçtim. ilk 4 ay göbekten, son 6 ayda bacaktan hergün iğnelerimi kendim yaptım.. ALLAHIM bana cefalarımın mükafatı olarak sağlıklı bir bebek verdi çok şükür..
sende sessiz kalma canım, özelede gitmene gerek yok. sen yine devlet hastanelerinde de şansını dene. için rahat etmezse çıkan sonuçta öyle özele git. özellerde bazen para tuzağı yapıyor. ALLAHIM hakkımızda herzaman herşeyin hayırlısını versin AMİN.