3 yıl öncesi gibi yine mutsuzum&&&

Pimpiriklianne

Üye
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2015
58
15
18
48
Slm kk üyeleri.en son 3 yıl önce paylaşım yaptığımı farkettim.ogünden buyana hicbir sorunum çözülmemiş.ben hâlâ mutsuzum .işim var evim arabam var 2 tane cennet kokulu yavrum var çok şükür .18 yıllık evliyim ha bugün ha yarın kocam düzelir diye bekledim ama boş.bi ömür böyle geçermi bilmiyorum.buda benim çok ćok kısalttığım hikayem.ben üniversite okurken tanıştık .ailem karşı çıktı ama biz yinede evlendik.maddi gücümüz yoktu yeni evliyken ikna etti beni ailesiyle 2 sene aynı evde oturduk.kv yaptığım ütüyü tekrar yaptı ,yıkadığım bulaşığı tekrar yıkadı,sardığım çamaşırı indirdi tekrar serdi vs vs...bu liste çok uzun ve eşim hiç sesini çıkarmadı benide susturdu.kızıma hamileydim ayrılamadım babasız kalmasın diye.sonra oğlum oldu işler daha zorlaştı. Evimizi zar zor ayırdık iki yıl sonra iflas etti.olan tüm borcu ben ödedim.sonra kayınbabamjn başka ile tayini çıktı. Bizde mecburen benim memleketime yerleştik.asıl sorun bundan sonra başladı .aldattı beni 6 ay ayri kaldik cocuklarima acıdım affettim.inşaat işine girdi .yurtdışı yurtiçinde canı isterse çalıştı.istemezse çalışmadı.calış dediğimde küfürler hakaretler havada uçuştu.ortak bi paylaşım yok evde .asosyal bir insan .kimseyi beğenmez. Girdiği işte durmaz.bi gezmeye götürse saatliktir yetermi yetermi eve gidelim der durur.özellikle oğlumla istiyorum gezmeye gitsin anılar biriktirsinler ama oda yok ve mutlaka benim zorumla gitsede kavga çıkarır oģlumun burnumdan getirir.ev temiz olsun düzenli olsun her zaman güzel yemek olsun her istediğinde keyfi getirilsin sürekli evde yatsın tv izlesin.çalış denilmesin faturadan borçtan harçtan kimse bahsetmesin ickisini içsin kimse bişey demesin ister.hiç sesini çıkarmayip istedikleri olursa problem yok.herşeyiyle benim memleketimdeyiz diyemi anlamadım adam üstüme yıkıldı resmen.
Çocukların okullarıyla ilgilenmez.alinan kitaplara verdiğim dersane ücretlerini hep boş görür.o kadar çokki anlatamadıklarım. yoruldum öyle bıktımki hergün ağlamaktan üzülmekten mücadele etmekten .

Son düzenleme:
Siz ayrilogi soneye cekmissiniz sizce size deger verir mi artik bunu bile affettiyse herseyi yapabilirim.rahatligi var

Icimden çok kötü sözler geçti! Hem de eşinize değil size söylemek istedim ama banlanmak istemiyorum. Yıllardır sorunlu bir babayla yaşayan bir çocuk olarak evde öyle bir baba olmasının çocuklar açısından nasıl bir eziyet olduğunu çok iyi biliyorum. Babasız kalmasınmış çocuklar! Adam babalık yapıyor mu? Baba olmak sadece spermle katkıda bulunmak iki baş okşamak mi? İleride çocuklarınız sizden nefret edicek böyle bir hayata onları mahkum ettiğiniz için. Çocuklarınızı düşünmüyorsunuz siz. Bencilsiniz. Sadece kendinizi düşünüyosunuz. Değişimden kabuğunuzdan çıkmaktan korkuyorsunuz. Sizin gibi insanlara da ihtiyaç var hayatta. Değilse babam gibi eşiniz gibi parazitler nasıl yaşayacak! Sağolun varolun...

Çocuklarıma hissettirmedim sıkıntıları ,mutsuzluğumu. Onlara kıyamıyorum.babasız kalmalarını istemiyorum ama ne kadar daha dayanırım bilmiyorum hiç.

size kötü bi eş ama çocuklarına mükemmel bi baba mı? sanmıyorum. okullarıyla ilgilenmez demişsiniz, e daha ne. nasıl baba bu? her durumda boşanmanız halinde kocanız ölmüyor, çocuklar babasız kalmıyor. babalık yapmak isterse yine yapar, merak etmeyin.

Bal gibide farkında cocuklar,evde çalışmayan istedigi olmayınca bağrınan çocuklarına vakit ayırmaktan kaçınan bi adam var nasıl farkında olmasınlar yaşları da çok küçük değil anladığım kadarıyla. Siz de farkındasınız bunun kendinizi kandırmayın cocukları bahane etmeyin. Kendinizle yüzleşin

Bu ara bir kitap okuyorum ve orda babanin cocuklarinin hayatindaki önemini yazmislar. Ve esiniz üstüne düşen (maddiyati bir kenara birakalim bir an) hic birseyi yapmiyor. Bence bu "cocugum babasiz büyümesin" bahane. Çünkü öyle olsa durum halen kötüyken ikinci cocugu yapmazdiniz.

Bence çocuklarınızı karşınıza alın, konuşun. Mutlu değilim diyin, hisleriniz anlatın ve onların da ne düşündüklerini sorun. Yoksa çocukların babasız büyümesin hikaye, bana mi var sanki ortada? Oğlumun burnundan getirir diyorsunuz belki çocuklarınız da boşanmanızı destekleyecekler kim bilir. O yüzden konuşmak şart

Bence çocuklarınızı karşınıza alın, konuşun. Mutlu değilim diyin, hisleriniz anlatın ve onların da ne düşündüklerini sorun. Yoksa çocukların babasız büyümesin hikaye, bana mi var sanki ortada? Oğlumun burnundan getirir diyorsunuz belki çocuklarınız da boşanmanızı destekleyecekler kim bilir. O yüzden konuşmak şart
İlginiz için teşekkür ederim.genelde yurtdışındada çalıştığı için ben hem anneyim hem baba .seviyorlar babalarını ben şikayetlenmediğim için.çok nadir isyan eder ikiside mesela lig tv kuruldu şehir merkezine türkiye voleybol maçı vardı gitmedi oğlumla ben gittim .babam gelseydi yanımda niye evde kaldı dedi üzüldü ağladı oğlum.bu kadar sabrettim .yanlış bir karar vermek istemiyorum.koca delisi değilim. Acaba psikolojim bozuldu ben yanlış bişey yapar mıyım diye düşünüyorum .boşanmak çocuklarımı çok üzecek bunu kaldırabilirlermi.zaten ayın sonunda sınav sonuçları açıklanacak.ikisiylede konuşmayı istiyorum.hersey onlar için sonuçta

İlginiz için teşekkür ederim.genelde yurtdışındada çalıştığı için ben hem anneyim hem baba .seviyorlar babalarını ben şikayetlenmediğim için.çok nadir isyan eder ikiside mesela lig tv kuruldu şehir merkezine türkiye voleybol maçı vardı gitmedi oğlumla ben gittim .babam gelseydi yanımda niye evde kaldı dedi üzüldü ağladı oğlum.bu kadar sabrettim .yanlış bir karar vermek istemiyorum.koca delisi değilim. Acaba psikolojim bozuldu ben yanlış bişey yapar mıyım diye düşünüyorum .boşanmak çocuklarımı çok üzecek bunu kaldırabilirlermi.zaten ayın sonunda sınav sonuçları açıklanacak.ikisiylede konuşmayı istiyorum.hersey onlar için sonuçta

Baba babalık yapmıyor ki neden bu kaygı ?
Babasız kalmasınlar diyorsun adam aynı evin icinde umursamiyor çocuklarını boşansan adı belli olur.

Slm kk üyeleri.en son 3 yıl önce paylaşım yaptığımı farkettim.ogünden buyana hicbir sorunum çözülmemiş.ben hâlâ mutsuzum .işim var evim var 2 tane cennet kokulu yavrum var çok şükür .18 yıllık evliyim ha bugün ha yarın kocam düzelir diye bekledim ama boş.bi ömür böyle geçermi bilmiyorum.buda benim çok ćok kısalttığım hikayem.ben üniversite okurken tanıştık .ailem karşı çıktı ama biz yinede evlendik.maddi gücümüz yoktu yeni evliyken ikna etti beni ailesiyle 2 sene aynı evde oturduk.kv yaptığım ütüyü tekrar yaptı ,yıkadığım bulaşığı tekrar yıkadı,sardığım çamaşırı indirdi tekrar serdi vs vs...bu liste çok uzun ve eşim hiç sesini çıkarmadı benide susturdu.kızıma hamileydim ayrılamadım babasız kalmasın diye.sonra oğlum oldu işler daha zorlaştı. Evimizi zar zor ayırdık iki yıl sonra iflas etti.olan tüm borcu ben ödedim.sonra kayınbabamjn başka ile tayini çıktı. Bizde mecburen benim memleketime yerleştik.asıl sorun bundan sonra başladı .aldattı beni 6 ay ayri kaldik cocuklarima acıdım affettim.inşaat işine girdi .yurtdışı yurtiçinde canı isterse çalıştı.istemezse çalışmadı.calış dediğimde küfürler hakaretler havada uçuştu.ortak bi paylaşım yok evde .asosyal bir insan .kimseyi beğenmez. Girdiği işte durmaz.bi gezmeye götürse saatliktir yetermi yetermi eve gidelim der durur.özellikle oğlumla istiyorum gezmeye gitsin anılar biriktirsinler ama oda yok ve mutlaka benim zorumla gitsede kavga çıkarır oģlumun burnumdan getirir.ev temiz olsun düzenli olsun her zaman güzel yemek olsun her istediğinde keyfi getirilsin sürekli evde yatsın tv izlesin.çalış denilmesin faturadan borçtan harçtan kimse bahsetmesin ickisini içsin kimse bişey demesin ister.hiç sesini çıkarmayip istedikleri olursa problem yok.herşeyiyle benim memleketimdeyiz diyemi anlamadım adam üstüme yıkıldı resmen.
Çocukların okullarıyla ilgilenmez.alinan kitaplara verdiğim dersane ücretlerini hep boş görür.o kadar çokki anlatamadıklarım. yoruldum öyle bıktımki hergün ağlamaktan üzülmekten mücadele etmekten .
Maddi durumu yeterli olup ayrilmayanlara pes diyorum gerçekten bu saydıklarının cok cok az gerekçelerle bile kaç kere eşime rest çektim ve çalışmıyorum öğretmenim atanamadım

Icimden çok kötü sözler geçti! Hem de eşinize değil size söylemek istedim ama banlanmak istemiyorum. Yıllardır sorunlu bir babayla yaşayan bir çocuk olarak evde öyle bir baba olmasının çocuklar açısından nasıl bir eziyet olduğunu çok iyi biliyorum. Babasız kalmasınmış çocuklar! Adam babalık yapıyor mu? Baba olmak sadece spermle katkıda bulunmak iki baş okşamak mi? İleride çocuklarınız sizden nefret edicek böyle bir hayata onları mahkum ettiğiniz için. Çocuklarınızı düşünmüyorsunuz siz. Bencilsiniz. Sadece kendinizi düşünüyosunuz. Değişimden kabuğunuzdan çıkmaktan korkuyorsunuz. Sizin gibi insanlara da ihtiyaç var hayatta. Değilse babam gibi eşiniz gibi parazitler nasıl yaşayacak! Sağolun varolun...
Cok dogru... Benim annemde yllarca baktı kadın hasta oldu adam başka kadınla vıınn...
Yine çocuklara oluyor. Tutmanın luzmu yok . Siz calismasaniz basar gider
Geleceğinizi garantileyin yolunuza bakın....

Cok dogru... Benim annemde yllarca baktı kadın hasta oldu adam başka kadınla vıınn...
Yine çocuklara oluyor. Tutmanın luzmu yok . Siz calismasaniz basar gider
Geleceğinizi garantileyin yolunuza bakın....
Kafam çok karışık.galiba psikolojim bozuk yanlış karar vermek istemiyorum.ayin sonunda sınav sonuçları açıklanacak.kizimin kpss sınavı var ekim onu beklemelimiyim onu düşünüyorum.benim çalışmamak gibi lüksüm yok.ona güvenip işi bırakamam.memurum ve zamanında çok zor atamam oldu.

Back
X