3 yıl öncesi gibi yine mutsuzum&&&

Boşanmasaydım üç seçeneğim vardı. 1. Ruh hastası olacaktım. 2. Katil olacaktım. 3.Kanser olacaktım. Her durumda kızım annesiz kalacaktı. Boşanınca babasız kalınmıyor ama bitmiş bir evliliği sürdürünce annesiz kalınıyor maalesef...

Kafam çok karışık.galiba psikolojim bozuk yanlış karar vermek istemiyorum.ayin sonunda sınav sonuçları açıklanacak.kizimin kpss sınavı var ekim onu beklemelimiyim onu düşünüyorum.benim çalışmamak gibi lüksüm yok.ona güvenip işi bırakamam.memurum ve zamanında çok zor atamam oldu.

Ozaman ozamana kadar bekleyin . O dönemden sonra harekete geçin . 24 yaşındayım ve annemin hataları şuan beni yıkıyor. Kardeşimde var . Evlatlara faydaları yok inanın

Slm kk üyeleri.en son 3 yıl önce paylaşım yaptığımı farkettim.ogünden buyana hicbir sorunum çözülmemiş.ben hâlâ mutsuzum .işim var evim arabam var 2 tane cennet kokulu yavrum var çok şükür .18 yıllık evliyim ha bugün ha yarın kocam düzelir diye bekledim ama boş.bi ömür böyle geçermi bilmiyorum.buda benim çok ćok kısalttığım hikayem.ben üniversite okurken tanıştık .ailem karşı çıktı ama biz yinede evlendik.maddi gücümüz yoktu yeni evliyken ikna etti beni ailesiyle 2 sene aynı evde oturduk.kv yaptığım ütüyü tekrar yaptı ,yıkadığım bulaşığı tekrar yıkadı,sardığım çamaşırı indirdi tekrar serdi vs vs...bu liste çok uzun ve eşim hiç sesini çıkarmadı benide susturdu.kızıma hamileydim ayrılamadım babasız kalmasın diye.sonra oğlum oldu işler daha zorlaştı. Evimizi zar zor ayırdık iki yıl sonra iflas etti.olan tüm borcu ben ödedim.sonra kayınbabamjn başka ile tayini çıktı. Bizde mecburen benim memleketime yerleştik.asıl sorun bundan sonra başladı .aldattı beni 6 ay ayri kaldik cocuklarima acıdım affettim.inşaat işine girdi .yurtdışı yurtiçinde canı isterse çalıştı.istemezse çalışmadı.calış dediğimde küfürler hakaretler havada uçuştu.ortak bi paylaşım yok evde .asosyal bir insan .kimseyi beğenmez. Girdiği işte durmaz.bi gezmeye götürse saatliktir yetermi yetermi eve gidelim der durur.özellikle oğlumla istiyorum gezmeye gitsin anılar biriktirsinler ama oda yok ve mutlaka benim zorumla gitsede kavga çıkarır oģlumun burnumdan getirir.ev temiz olsun düzenli olsun her zaman güzel yemek olsun her istediğinde keyfi getirilsin sürekli evde yatsın tv izlesin.çalış denilmesin faturadan borçtan harçtan kimse bahsetmesin ickisini içsin kimse bişey demesin ister.hiç sesini çıkarmayip istedikleri olursa problem yok.herşeyiyle benim memleketimdeyiz diyemi anlamadım adam üstüme yıkıldı resmen.
Çocukların okullarıyla ilgilenmez.alinan kitaplara verdiğim dersane ücretlerini hep boş görür.o kadar çokki anlatamadıklarım. yoruldum öyle bıktımki hergün ağlamaktan üzülmekten mücadele etmekten .
Evliliğinize devam ettiğiniz sürece bi üç yıl sonra da aynı olacaksınız muhtemelen..

Koskoca 18 yıl ve iki genç çocuk. Kolay değil elbet boşanma kararı almak. Yaşanmışlıklar , fedakarlıklar , sineye çekilenler..

Bunu unutmayın ; yarın çocuklarınız okuyacak, atanacak, gidecek, evlenecek v.s yalnız kalacaksınız.
Ve o zaman bu zamandan daha da geç olacak.

Bütün yük sirtimdayken , omzumu dayanacak bir hayat arkadaşım yokken , bu zamana kadar çocuklarım için yaptığım fedakarlık yeter , artık kadinligimi hatırlıyorum ve seni bosuyorum derdim sanırım ben olsaydım.

Hani zamanında aldatarak ve devamında hiç ilgilenmeyerek sizden vazgeçmiş ya şimdide siz vazgeçin.

Hayat bosaninca hiç kolay değil ama sırtınızda bir asalak ile evli kalmak daha zordur eminim.

Canı isterse çalışıyor , evde temizlik düzen istiyor güzel yemek istiyor , içkisini içiyor , laf söylendiğinde hakaret küfür ediyor , çocuklarla ilgilenmiyor ve onlara yaptığınız dersane kitap masraflarını boş görüyor.Oğlunuzle gezmeye gidip kavga edip dönüyor.Eşinizden ayrılıp ev hayvanı alsanız çocuklarınızı daha mutlu ederdiniz inanın.Lütfen "Çocuklarım için boşanmadım." cümlesinin arkasına sığınmayın.Boşanmaktan korkabilirsiniz , yılları silmek gibi mi geliyor artık bilmiyorum ama yardım alın ve güçlü olup yapmanız gerekeni yapın.Bu ne ya !??

Ha aldattığını unutmuşum bu arada.Vallahi pes.

Bitirme cesaretini mi bulamiyorsunuz?
Kendi kendime yeten biriyim .maddi manevi esimin hicbir getirisi yok bana.defalarca tartıştık konuştuk bırakıp gitmiyor ama huzurda vermiyor.artik konuşmaktansa vazgeçtim.sonu hep hayal kırıklığı oldu.bu psikolojiyle pişman olacağım bir karar vermek istemiyorum.cocuklarin düzenini bozmak ayrı bi dert .ikiside okuyor ve başarılı çocuklar. Ayrılık kararı alıpta eğitimlerini olumsuz etkilersem .tek derdim onlar çünkü.

Tam boşanacak koca olsada olur olmasada hatta olmasa daha iyi olur herseyi siz yapiyorsunuz adamın ne katkısı oluyor.Yalnız kalınca aklı başına gelir kmse kimseyi taşımak zorunda değil kendine çekidüzen vermiyorsa kapıyı gösterip kurtulursunuz.

Slm kk üyeleri.en son 3 yıl önce paylaşım yaptığımı farkettim.ogünden buyana hicbir sorunum çözülmemiş.ben hâlâ mutsuzum .işim var evim arabam var 2 tane cennet kokulu yavrum var çok şükür .18 yıllık evliyim ha bugün ha yarın kocam düzelir diye bekledim ama boş.bi ömür böyle geçermi bilmiyorum.buda benim çok ćok kısalttığım hikayem.ben üniversite okurken tanıştık .ailem karşı çıktı ama biz yinede evlendik.maddi gücümüz yoktu yeni evliyken ikna etti beni ailesiyle 2 sene aynı evde oturduk.kv yaptığım ütüyü tekrar yaptı ,yıkadığım bulaşığı tekrar yıkadı,sardığım çamaşırı indirdi tekrar serdi vs vs...bu liste çok uzun ve eşim hiç sesini çıkarmadı benide susturdu.kızıma hamileydim ayrılamadım babasız kalmasın diye.sonra oğlum oldu işler daha zorlaştı. Evimizi zar zor ayırdık iki yıl sonra iflas etti.olan tüm borcu ben ödedim.sonra kayınbabamjn başka ile tayini çıktı. Bizde mecburen benim memleketime yerleştik.asıl sorun bundan sonra başladı .aldattı beni 6 ay ayri kaldik cocuklarima acıdım affettim.inşaat işine girdi .yurtdışı yurtiçinde canı isterse çalıştı.istemezse çalışmadı.calış dediğimde küfürler hakaretler havada uçuştu.ortak bi paylaşım yok evde .asosyal bir insan .kimseyi beğenmez. Girdiği işte durmaz.bi gezmeye götürse saatliktir yetermi yetermi eve gidelim der durur.özellikle oğlumla istiyorum gezmeye gitsin anılar biriktirsinler ama oda yok ve mutlaka benim zorumla gitsede kavga çıkarır oģlumun burnumdan getirir.ev temiz olsun düzenli olsun her zaman güzel yemek olsun her istediğinde keyfi getirilsin sürekli evde yatsın tv izlesin.çalış denilmesin faturadan borçtan harçtan kimse bahsetmesin ickisini içsin kimse bişey demesin ister.hiç sesini çıkarmayip istedikleri olursa problem yok.herşeyiyle benim memleketimdeyiz diyemi anlamadım adam üstüme yıkıldı resmen.
Çocukların okullarıyla ilgilenmez.alinan kitaplara verdiğim dersane ücretlerini hep boş görür.o kadar çokki anlatamadıklarım. yoruldum öyle bıktımki hergün ağlamaktan üzülmekten mücadele etmekten .
cocuklar zaten babasiz buyuyormus ki...

Kendi kendime yeten biriyim .maddi manevi esimin hicbir getirisi yok bana.defalarca tartıştık konuştuk bırakıp gitmiyor ama huzurda vermiyor.artik konuşmaktansa vazgeçtim.sonu hep hayal kırıklığı oldu.bu psikolojiyle pişman olacağım bir karar vermek istemiyorum.cocuklarin düzenini bozmak ayrı bi dert .ikiside okuyor ve başarılı çocuklar. Ayrılık kararı alıpta eğitimlerini olumsuz etkilersem .tek derdim onlar çünkü.
Ben bosanmis bir anneyim. Ayrilma karari almak bu olayi gerceklestirmekten daha zor biliyorum. Bir kez o karari verdikten sonra gerisi corap sokugu gibi geliyor. Esiniz birakip gitmez cunku her ihtiyacini karsilayan biri var. Su an siz hem bir etkegin hem de bir kadinin sorumlulugunu ustlenmissiniz. Bosanirken ben de oglumun psikolojisinin bozulacagindan korkuyordum ancak o benden daha cabuk toparlandi. Gordum ki ben mutlu isem o da mutlu. Cocuklar anne mutlu oldugunda mutlu oluyor.

Kusura bakmayın ama 3 yıl sonra da 6 yıl önceki gibi yine mutsuzum topiği açacağa benziyosunuz. Çocuklarınız yaşı küçük olsa hadi bi nebze anlıcam, sınavları da bitmiş tam fırsatı bence. Herkes zaten babanın babalık yapmadığını babadan ayrı olunca bir farkı olmayacağını söylemiş. Sizi HALA düşündüren şey ne ben anlamadım.

Çocuklarıma hissettirmedim sıkıntıları ,mutsuzluğumu. Onlara kıyamıyorum.babasız kalmalarını istemiyorum ama ne kadar daha dayanırım bilmiyorum hiç.

Ćocuklarınız sizin kaşınızın yere inmesinden anlıyor ne hissettiğinizi. Onları hafife almayın. Sorumsuz bir baba artı üzgün bir enneyle yaşıyolar. O kadar inciniyolar ki.

Kusura bakmayın ama 3 yıl sonra da 6 yıl önceki gibi yine mutsuzum topiği açacağa benziyosunuz. Çocuklarınız yaşı küçük olsa hadi bi nebze anlıcam, sınavları da bitmiş tam fırsatı bence. Herkes zaten babanın babalık yapmadığını babadan ayrı olunca bir farkı olmayacağını söylemiş. Sizi HALA düşündüren şey ne ben anlamadım.
Tek düşündüğüm çocuklarım.3 ay önce babam vefat etti .bu psikolojiyle yanlış karar vermek istemiyorum.

Herif maddi manevi yaninda değil
Seni aldatmış ve hala belkide bir zamparalık pesinde
Borctan harçtan ekmekten haberi yok
Tek bildigi 3'lu koltuğa gomulup orta yayını fırlatmak
Mazoşist misiniz anlamiyorum ki

Back
X