Slm kk üyeleri.en son 3 yıl önce paylaşım yaptığımı farkettim.ogünden buyana hicbir sorunum çözülmemiş.ben hâlâ mutsuzum .işim var evim arabam var 2 tane cennet kokulu yavrum var çok şükür .18 yıllık evliyim ha bugün ha yarın kocam düzelir diye bekledim ama boş.bi ömür böyle geçermi bilmiyorum.buda benim çok ćok kısalttığım hikayem.ben üniversite okurken tanıştık .ailem karşı çıktı ama biz yinede evlendik.maddi gücümüz yoktu yeni evliyken ikna etti beni ailesiyle 2 sene aynı evde oturduk.kv yaptığım ütüyü tekrar yaptı ,yıkadığım bulaşığı tekrar yıkadı,sardığım çamaşırı indirdi tekrar serdi vs vs...bu liste çok uzun ve eşim hiç sesini çıkarmadı benide susturdu.kızıma hamileydim ayrılamadım babasız kalmasın diye.sonra oğlum oldu işler daha zorlaştı. Evimizi zar zor ayırdık iki yıl sonra iflas etti.olan tüm borcu ben ödedim.sonra kayınbabamjn başka ile tayini çıktı. Bizde mecburen benim memleketime yerleştik.asıl sorun bundan sonra başladı .aldattı beni 6 ay ayri kaldik cocuklarima acıdım affettim.inşaat işine girdi .yurtdışı yurtiçinde canı isterse çalıştı.istemezse çalışmadı.calış dediğimde küfürler hakaretler havada uçuştu.ortak bi paylaşım yok evde .asosyal bir insan .kimseyi beğenmez. Girdiği işte durmaz.bi gezmeye götürse saatliktir yetermi yetermi eve gidelim der durur.özellikle oğlumla istiyorum gezmeye gitsin anılar biriktirsinler ama oda yok ve mutlaka benim zorumla gitsede kavga çıkarır oģlumun burnumdan getirir.ev temiz olsun düzenli olsun her zaman güzel yemek olsun her istediğinde keyfi getirilsin sürekli evde yatsın tv izlesin.çalış denilmesin faturadan borçtan harçtan kimse bahsetmesin ickisini içsin kimse bişey demesin ister.hiç sesini çıkarmayip istedikleri olursa problem yok.herşeyiyle benim memleketimdeyiz diyemi anlamadım adam üstüme yıkıldı resmen.
Çocukların okullarıyla ilgilenmez.alinan kitaplara verdiğim dersane ücretlerini hep boş görür.o kadar çokki anlatamadıklarım. yoruldum öyle bıktımki hergün ağlamaktan üzülmekten mücadele etmekten .