3 yıl ve bitti... bi tuhaf içim...

tebessm79

Nirvana
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2010
188
19
643
İzmir
burda okuyorumda sevgilisinden hakaret işitenler, şiddet görenler bile ayrılmak istemiyorlar, ben mi çok yürekliyim yoksa çok mu aptalım...
32 yaşındayım 3 yıldır birlikteydik ve 2yıldırda nişanlıydık temmuzda düğünümüz olacaktı. çok kibirliydi hep en iyi ben olmalıyım (aslan burcu), hiç bi zaman canından bi parça görmedi beni, özel bi sürpriz yapmadı, özel bi hediye almadı, hiç özel hissettirmedi ama hep istedi ve 3 yıl boyunca ben bu duygularımı isteklerimi ona anlattım ama yok gene yapmadı, doğumgünlerimde bile bi telefonla geçiştirdi. ikimizinde işi gücü var istese o kadar çok şey yapabilir ki... neyse baktım hayatım böyle ilgi sevgi bekleyerek geçicek ve ben sevgiye ilgiye aç bi kadın olarak ölücem tüm cesaretimi toplayıp 2 gün önce bitirdim. bu yaştan sonrada birisini tanıyıp ona güvenip evlenebileceğimi hiç sanmıyorum yani kızlar, bir anlamda da tüm hayallerime veda ettim..
onu özlüyorum içim bomboş ama onunla evlenip mutsuz olmaktansa tek kişilik bi mutsuzluk yaşamayı tercih ederim. sizce kararım doğru mu? üstesinden gelebilecek miyim?

acaba mutsuz olurmuyum sorusunu soruyorsan kendıne..
sana o guvenı verememıs demektır.. devam etseydın bence sadece cekecegın acıyı ertelemıs olacaktın.. bekleyecektın hep bıseyler yapsın umuduyla bekleyecektın.. ama fos cıkacaktı.. hayatın beklemekle gececektı..bosver be guzelım, kangren tum vucuda yayılmadan kesıp atmak en dogrusu..
hem o kadar buyuk konusma herkesın bıyerlerde nasıbı vardır unutma :
''kısmetse döner gelır halepten,yemenden
kısmet degılse, ne gelır elden''

valla helal olsun ne diyim.bence bir ömrü böyle tüketmekten iyidir.
belki daha iyi biri çıkar karşına,evet eski ilişkine harcadığın zamana yazık olmuştur ama geç olsun güç olmasın,onu unuttukça mutlu olmaya başlayacaksın ki umarım olursun

Bence en iyisini yapmışsın hiç acı çekme. Çünük evlilik bir ömür. Evlendikten sonra boşanmak daha zor ve sen o hallerini daha uzun süre evliyim diye çekmek zorunda klacak kendini bitirecektin. Çünkü bir insan asla değişmez. Sende bekletintilerini biliyormuşsun ve bunu sağlayamayacğını anlayıp bitirmişsin kim ne der bakmadan. Maalesef sırf artık ayrılınmaz diye evlenen ve böylece tüm hayatı mahvolan öyle çok insan var ki başından gitmek en iyisi.. Vardır bir hayır bunda da inşaşah karşınıza istediğiniz gibi bir çıkar.. Geç olsun güç olmasın...

çok iyi yapmışın yoksa evlenince daha çok konu açardın buraya ilgisizliğinden sevgisizlğinden
ayrıca bu yaştan sonra laflarını bırak lütfen, ne varmış yaşında...
çalışan sosyal bi insansan mutlaka doğru kişi çıkar karşına, aramadığın ummadığın anda, akışına bu işleri derim...

''onu özlüyorum içim bomboş ama onunla evlenip mutsuz olmaktansa tek kişilik bi mutsuzluk yaşamayı tercih ederim.''

bu gercegin farkina varip ayrilik kararini almis birisiniz, tebrik ediyorum sizi.
seviyorum, oluyorum, baska kimi bulacagim diye dusunmeyip cesur davrananlardansiniz.
gercekten dogru bir karar verdiginizi karsiniza e$ adayiniz ciktiginda anlayacaksiniz, emin olun.
bir de a$k i$inin ya$i yok, daha 32siniz ve onunuzde koca bir hayat var..
elbette sizi mutlu eden ve seven biriyle karsilasirsiniz.
gecmis olsun ozel hayatinizda basarilar dilerim

Son düzenleme:
canım helal olsun çok gözü karaymışsın,bana sorarsan çok doğru bir karar almışsın, sana o güveni verememişse ,bir şeylere emin olamıyorsan devam etmenin bile bile lades demenin hiç anlamı yok zaten flört dönemide evlilik için ip uçlarını anlamlandırma analiz etme vaktidir,sen iyi analiz etmiş ve bir karar almışsın sadece biraz uzun sürmüş ama neyse kendini bırakma hep böyle güçlü ol,inan şimdi yok olmaz birdaha diyorsun ama gün gelecek bu günlerini unutacak yeni hikayelere başlayacaksın,allaha emanet ol

söylenilenn gibi işte hakaretler duyup hatta dayak yedigi halde ayrılmaktan korkanlar var... sizi kutlarım ki farkına varmışşsınız görebilmişssiniz ileriyi.. degişir yapar demeden kendinizi kandırmamış kurtulmuşssunuz bunalımlı bi ilişkiden.. evlenmek bi ömrü vermekk mutsuz olmayı terch etmemişssinz .. yaşınızda hiç bişey için geç degil bence.. herşeyy gönlünüzce olur umarm

En iyisini yapmıssınız sadece kendini düsünen bencil bir insanla bir ömür gecmezdi yoksa.

Helal olsun ya :) Bizim yapmak isteyipte beceremediğimizi öyle güzel yapmışsınki. Yürekten alkışlıyorum seni.

insanın ne istediğini bilmesi ve istediğinin karşısındaki kişide olup olmadığını algılaması.. ikisi de çok zordur ve sen ikisini de yapabilmişsin helal olsun. ne istediğini bilen bi insan asla mutsuz olmaz bence.

Tebrik ederim sizi alnınızdan öpüyorum güçlü bir karektere sahipsiniz ne istediğini bilen kadın mutlu kadındır , şu duygu sal kadınlara hep uyuz olmuşumdur onlar zaten hep tek kişilik aşk yaşayan ve güçsüz sulu gözlü ve erkeğin ayakları altında hamam böceği gibi hep ezilen kadınlar!

tebrik ederim, karakterinize hayran kaldım. mutsuz bir evlilik yürütmektense en doğru kararı aldığınıza emin olabilirsiniz. sizi bu noktaya getiren kendisiymiş, sizin kafanızı yorup üzülmenize gerek yok. bırakın bundan sonra pişman olması gerekenler üzülsün. hem ne varmış yaşınızda

Ben ortada tebrik edilcek bi karar göremiyorum yapman gerekeni yapmışsın sadece:26:

Bugün ilgi sevgi görmesem ben de ayrılırdım. Ne demek doğum gününde telefonla geçiştirmek.

Umarım karşınıza daha iyileri çıkar unutma nefes aldığın sürece umut var demektir

Bravo, binlerce kez bravo diyorum.
Ne istedigini bilen bir insan oldugun icinde kendinle gurur duy canim. Aaahh, hicde öyle düsünme anneler daha cok erkekler dogurmustur. Hepimize kismet oldugu gibi sanada Insallah gönlüne göresi olacaktir. Yeterki böyle kal ve kendinin degerini bil.

kolay olmuyor hiç bir şey, ne başı ne sonu... erkek çokta adam yok... hesapsızca yaşamak bişeyleri sadece hissederek, bu zamanda mucize. şu an mutlu değilim ama olucam... hepinize yorumlarınız için çok teşekkür ederim güç verdiniz bana

çok iyi yapmışsın canım elbette bir kapı kapanır,diğeri açılır
sabret

Bence umutsuz olma gelecekle ilgili hayatın neler getireceği belli olmaz istersen 32 yaşında ol istersen 45. Bir olay anlatayım ben de. Geçen sene bir bankada staj yapıyordum orda benimle ilgilenen bir hanım vardı çok da severim kendisini ben oraya gelmeden bir kaç ay önce kadın düğününe 2 hafta kala yıllardır sevgilisi ve nişanlısı olan adamdan ayrılmış baya zor günler yaşamır depresyona filan girmiş ev, eşya her şey alınmış davetiyeler dağıtılmış bir halde ayrılmıştı ve 33 yaşındaydı. Bu olayın ardından 4-5 ay geçtikten sonra 34 yaşında mesleği filan yerinde karizmatik eski nişanlısından bin kat daha yakışıklı ve anlayışlı bir adamla tanıştı 1 yıl içinde de nişanlandı ve 34 yaşında da evlendi şu anda da 7 aylık hamile kendisi ve çok mutlu. Diyeceğim o ki hayatın neler getireceği belli olmaz ümidini asla kaybetme ve sana değer vermeyen insanla da sırf evlenmek için ömrünü geçirmediğin için kutluyorum seni bu cesareti gösteremeyen nice kadınlarımız var çünkü .

Sonradan acı çekmektense, şimdiden tedbirini almışsın cnm.. Çünkü evlendikten sonra daha bi beter oluyor adamlar... yada benimki öyle.. Hani odun derler ya, benimki Yağmur ormanı misali.. Hem ne zaman kimi karşına çıkaracağını sadece ALLAH bilir... Böyle söyleyip lütfen isyan etme... Belki ikiniz için de en hayırlısı buydu.. Geçmiş olsun

bişey merak ettimtoplamda 5 senelik bir ilişki.az değil.bitirdiğinizde hiç tepki vermedimi peki sizi geri kazanmak için bir çaba göstermedimi.gerçekten çok merak ettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…