3 yil

MeseZeytini

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2009
196
37
118
3.yildonumu icin erkek arkadasima ne alabilirim. Teknolojik urunleri seven, bir sirkette calisan biri. hediye anlayisi 'kullanisli ve ise yarar' olmasi seklinde. Daha önce kiyafet,cuzdn,kiravat seti fln almistim. O yzden buna benzer bsey istemiyrm. Romantik bi yonu belki olablr ama olmasa da olur. Cok kararsizim lutfen fikir verin. Yaptiklarnizdan vs de olablirrrr.
Ayirabilecegim butce de 150ye kadar fln olabilir.

Bilemedimspor ayakkabı olabilir mi acaba?ilk saat aklıma geldi ama bütçe yetmeyebilir

Köstekli saat sever mi? Çok güzel seçenekler var bence :)

Şimdiye kadar;
kazak, parfüm, saat, spor ayakkabı, klasik ayakkabı, hırka, bjk forması, akıllı telefon aldım.
Ben de bütün seçenekleri kullanmışım.

ben sigara tabakası alırdım ya da güzel bi çakmak ya da güzel bir yüzük akik falan. tabii benim kocamla senin sevgilinin profilleri çok farklı görünüyor.

ben sigara tabakası alırdım ya da güzel bi çakmak ya da güzel bir yüzük akik falan. tabii benim kocamla senin sevgilinin profilleri çok farklı görünüyor.

Aaa bak tesbih ve yüzük ikilisini unutmuşum.

Konu sahibi arkadaşım normalde hiç tesbih sevmem ama eşim çok beğendiği için zirkon taşlı yüzük ve tesbih takımı almıştım.

I pad nasil fikir?

Kullanışlı..hmm...Rock'çı biriyse müzik grubunun albümü derdim de.... giysi türü şeyler olabilir mi?Bir kazak mesela...ya da sihirli kupa kalpli yastık falan varya onlarda güzel

Birbirinizden kopya çekmişsiniz galiba çoğunu.Allah ağzınızın tadını bozmasın

Hediye deyince çok yaratıcı romantik şeyler düşünmedikten sonra alternatifler belli.
Ben de eşim de kullanışlı şeyler isteriz çünkü. Ben daha çok onun o zamanki ihtiyacını düşünüyorum.
Amin sağolasın.

Nargile içiyorsa ve fanatikliği varsa taraftar nargile setleri var çok güzel bakabilirsin

Madem kullanışlı istiyorsunuz çay seti,kahve makinası,katı meyva sıkacağı,fırın alın.Sorarsa sana kek ,börek yapmak,taze meyva suyu içirmek için dersin,neye ihtiyacın var evde

Bir kupa bardağına ikinizin olduğu resmi yaptırabilirsin,eşofman takımı alabilirsin,internette sevgililere uygun saat tasarımları var onlardan alabilirsin

işlevsel olcaksa alet takımı alırdım ben

Madem kullanışlı istiyorsunuz çay seti,kahve makinası,katı meyva sıkacağı,fırın alın.Sorarsa sana kek ,börek yapmak,taze meyva suyu içirmek için dersin,neye ihtiyacın var evde

Hahahahahah guldum gercekten ya cok orijinal

Onları kısmetse seneye anneler gününe bekliyorum. Henüz anne moduna girmedim. Doğumdan sonra level atlarım artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…