3 yıldır bebek arayışı 2 olumsuz tüp bebek

umutvar__

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2025
2
0
1
29
Merhabalar 4 yıldır evliyim 3 yıldır bebeğimiz olsun diye çabalıyoruz. 2 tüp bebek denememiz oldu onun öncesinde de çatlatma tedavileri. 1. Tedavimde embriyolar 5. Güne ulaşmadı. 2. Tedavimde her şey iyi ilerledi hamile kaldım ama kese görünmeden düşük yaptım kürtaj oldum bozulmuş gebelik dendi. Çok yorgunum, etrafımdaki herkes hamile. Psikolojik olarak eksiklik duygusu ile baş edemiyorum bunun bir yolu var mı? Beni anlayacak bana umut olacak bir arkadaş var mı

Merhabalar 4 yıldır evliyim 3 yıldır bebeğimiz olsun diye çabalıyoruz. 2 tüp bebek denememiz oldu onun öncesinde de çatlatma tedavileri. 1. Tedavimde embriyolar 5. Güne ulaşmadı. 2. Tedavimde her şey iyi ilerledi hamile kaldım ama kese görünmeden düşük yaptım kürtaj oldum bozulmuş gebelik dendi. Çok yorgunum, etrafımdaki herkes hamile. Psikolojik olarak eksiklik duygusu ile baş edemiyorum bunun bir yolu var mı? Beni anlayacak bana umut olacak bir arkadaş var mı
Öncelikle geçmiş olsun ❤️‍🩹 burada hepimiz aynı sorunları yaşıyoruz sizleri çok iyi anlarız 🫂 ümidinizi yetirmeyin daha kötüleri var inanın bu plartformda en azından tutunmuş Buda güzel bir haber benimde 2. Transferim 3. Günündeyim ilkde tutundu ama 7. Haftaya girecekken düşük oldu kürtaja alındın ama pes etmek yok yola devam ediyoruz savaşacağız ki kazanacağız 💞

İnşaAllah güzel sonuçlar alırsınız, alırız🤲🏻 Sağlıklı ilerlesin 💕 Bende sanırım önümüzdeki ay tekrar transfer olacağım 2. Adette tekrar deneyebiliriz demişti doktorum. Ekim sonu gibi işlerim yoğunlaşacak etrafımdakiler yoğunluğu anlat ondan sonra transfer ol diyor ama insan bekleyince değil 2 ay 1 gün bile beklemek istemiyor. Allah yoluna koyar iş bir şekilde olur diye düşünüyorum

Back
X