3. Gün dondurulmuş embriyo transferi

Kızlar selam . Daha önceden normal yolla oluşmuş iki gebeliğim var . Her ikisini de bir kez kalp atışı duyduktan hemen sonra 7. Haftada kaybettim. Daha fazla bu azaba dayanamayıp tüp bebek yaptırmaya karar verdik . Sırf dinlenmek için ve kafam rahat olsun diye işi bıraktım . Henüz transfer oldum. 2 Tane 3. Gün embriyosu AA kalite. Embriyolarımın çok güzel olduğunu söyledi doktor . Transfer de başarılı geçti dedi . 8. Gün kan testi yaptırdım. Halbuki doktor benden 12. Gün kan testi istedi ama işte dayanamadım bilirsiniz bu Duyguyu. Maalesef test sonucu <0.1 çıktı. Çarşamba 17 Eylül asıl test günüm . 4 gün önce test yaptırmış oldum. Daha önce bu durumu yaşayıp sonra pozitif çıkmış olan var mı. Açıkçası biraz moralim de bozuldu . Izmir deyiz. İzmir de olan varsa ayrıca sevinirim cevap verecek olan
3 gün embriyosu tutunma sı geç oluyo hemen stres yapma bekle biraz 12 gün kan ver

Ben tekrar yumurta toplatmayacağım bir yumurtam vardı içerde . Onunla son bi şansımızı deneriz . Ondan sonrası nasip zaten. Daha fazlasına ne vucudüm dayanır ne maddiyat Allah verirse olur 🙏
3 gün embriyosu bana da 2 tane transfer edildi ama kimyasal oldu.. 5 gün embriyosu tercih et.. Çünkü 3 gün embriyosu 100 de bıtane si olumlu sonuç alıyo

3 gün embriyosu bana da 2 tane transfer edildi ama kimyasal oldu.. 5 gün embriyosu tercih et.. Çünkü 3 gün embriyosu 100 de bıtane si olumlu sonuç alıyo
100 taneden 1 tane olumlu oluyor sözü çok kanıtlanabilir ve doğruluğu yüksek değil. kaldı ki 2. Gün embriyosu dahi tutmaları çokça. 5. Günün %35-45 tutma ihtimali varken 3. Gün %25-35 e düşüyor sadece ki burda sadece Yaradan hikmeti a kalite 5. Gün tutmazken B kalite 3. Gün tutabiliyor ki ben bunları saymıyorum bile bilimsel yüzdeliklerden bahsediyorum

100 taneden 1 tane olumlu oluyor sözü çok kanıtlanabilir ve doğruluğu yüksek değil. kaldı ki 2. Gün embriyosu dahi tutmaları çokça. 5. Günün %35-45 tutma ihtimali varken 3. Gün %25-35 e düşüyor sadece ki burda sadece Yaradan hikmeti a kalite 5. Gün tutmazken B kalite 3. Gün tutabiliyor ki ben bunları saymıyorum bile bilimsel yüzdeliklerden bahsediyorum
3 gün embriyosu sadece şans onun bilimsel kanıtına inanmıyorum neden 8 hücreli kalitesi ni bile belirleyemiyolar banada öyle denmişti çok iyi geliştiler diye ee sonuç ne oldu hüsran zaten gidebilse 5 güne kadar bekletirler ama çogu kişinin ileri yaş olduğu için yumurta az bundada emin olmadıklarında 3 gün embriyosu kalitesi çok iyi transfer edelim diyolar halbuki madem iyi bıtak 5 güne gitsin.nasrettin hocanın dediği gibi ya tutarsa

Size katılıyorum. Embriyo kalitesi kadar rahim ortamı, genetik faktörler ve birçok farklı etken de sonucu etkiliyor. Genelleme yapmak şuan yolun başında olan veya 3. gün embriyosu transfer edilmiş / edilecek kişilerin moralini bozmaktan başka bir işe yaramaz.

3 gün embriyosu sadece şans onun bilimsel kanıtına inanmıyorum neden 8 hücreli kalitesi ni bile belirleyemiyolar banada öyle denmişti çok iyi geliştiler diye ee sonuç ne oldu hüsran zaten gidebilse 5 güne kadar bekletirler ama çogu kişinin ileri yaş olduğu için yumurta az bundada emin olmadıklarında 3 gün embriyosu kalitesi çok iyi transfer edelim diyolar halbuki madem iyi bıtak 5 güne gitsin.nasrettin hocanın dediği gibi ya tutarsa
Bana da 5. Güne gidebilir denilen yumurtayı, riske atmamak için rahmimde ilerlesin dedim. Bu bir tercih 5 e gitsin derseniz 5 e de gidebilecek 3. Günler var. Hepsi hüsran değil. Sizin genel bakış açınız karşılaştıklarınızdan etkilenmiş. Buraya yazmayan binlerce 2. 3. Günler var. Keza tutmayanlarda var. Şans demek çocuk avutmak olur,genler,rahmin ve vücudum hazır olması, yaş ve bir çok faktörlere bağlı.

Bana da 5. Güne gidebilir denilen yumurtayı, riske atmamak için rahmimde ilerlesin dedim. Bu bir tercih 5 e gitsin derseniz 5 e de gidebilecek 3. Günler var. Hepsi hüsran değil. Sizin genel bakış açınız karşılaştıklarınızdan etkilenmiş. Buraya yazmayan binlerce 2. 3. Günler var. Keza tutmayanlarda var. Şans demek çocuk avutmak olur,genler,rahmin ve vücudum hazır olması, yaş ve bir çok faktörlere bağlı.
Benim mesela 5.gün pgt li düşük oldu

Aynı durumu ben yaşadım kimyasal oldu sizin sonuç ne oldu

Back
X