3 yildir bu anı bekliyorum

Nuryazel

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2020
29
22
3
29
Adetime 3 gun var sizce hamile olabilirmiyim 3 yildir cocugum olmuyor 3 aydir ovulasyon takibi yapiyorum

Eklentiler

• IMG20201121183620.webp
    IMG20201121183620.webp
    38,3 KB · Görüntüleme: 162
Hayir yok ikimizdede bir skinti sadece benim sag tupum biraz darmis okadar testi yeni ekleyebildim bakabilirmisiniz ?
evet canım var gibi görünüyor , kan testiyle kesinleştir. Hayırlı olsun Sağlıkla kucağına alırsın inşallah🌸🌸

Hayırlı uğurlu olsun inşallah değerleriniz çok iyi çıkar 😍 3 yıldır bekliyormuşsunuz inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız 🙏🏻🙏🏻

Hayırlı uğurlu olsun inşallah değerleriniz çok iyi çıkar 😍 3 yıldır bekliyormuşsunuz inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız 🙏🏻🙏🏻
Ammmmmiiiiiiinnnnnnnn insaAllahhh Alllah razi olsunn🙏❤️
Var gibi duruyor. Yaa çok sevindim adınıza gerçekten hayırlı olsun sağlıkla alın kucağınıza inşallah 🤲❤️
Amiiinnn insaAllah inanamiyoruz gercekmi diye acaba testmi hatali fln dye okdr tuhaf ki 🙈

Var deglmi hatali degldir sabahta erken gebelik testi yapacagim
Hayır hayır canım büyük ihtimalle hatalı değildir 🤗 yarın evet yine yap mutlaka 🤗 inşallah sağlıkla ilerler gebeliğin. Ben de bu ay ilk defa ovülasyon testi kullandım, sana faydası oldu heralde inşallah bana da olur 💗

Hayır hayır canım büyük ihtimalle hatalı değildir 🤗 yarın evet yine yap mutlaka 🤗 inşallah sağlıkla ilerler gebeliğin. Ben de bu ay ilk defa ovülasyon testi kullandım, sana faydası oldu heralde inşallah bana da olur 💗
Evet 3 aydir yumurtlama ve catlamayi gordum insaAllah sizde en yakin zamanda olumlu sonuclar alirsiniz🙏

Test bozuk falan değil bence çizgi de çok net belli oluyor☺️ İçini ferah tut yarın ilk idrarınla tekrarladığında daha koyu çizgi görürsün bence 😍

Back
X