Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sorun var mı sizde veya eşinizdeAdetime 3 gun var sizce hamile olabilirmiyim 3 yildir cocugum olmuyor 3 aydir ovulasyon takibi yapiyorum
Hayir yok ikimizdede bir skinti sadece benim sag tupum biraz darmis okadar testi yeni ekleyebildim bakabilirmisiniz ?sorun var mı sizde veya eşinizde
evet canım var gibi görünüyor , kan testiyle kesinleştir. Hayırlı olsun Sağlıkla kucağına alırsın inşallahHayir yok ikimizdede bir skinti sadece benim sag tupum biraz darmis okadar testi yeni ekleyebildim bakabilirmisiniz ?
Fotoyu açarken insallah vardır gebelik diye dua ederek açtım bence var görünüyor. Allah gönlünüze göre versin başlık etkiledi beni bayaAdetime 3 gun var sizce hamile olabilirmiyim 3 yildir cocugum olmuyor 3 aydir ovulasyon takibi yapiyorum
İnananamiyorum yarn tekrr test yapacgim heyecandan oluyoruzevet canım var gibi görünüyor , kan testiyle kesinleştir. Hayırlı olsun Sağlıkla kucağına alırsın inşallah![]()
Ay insaAllah Allah razi olsunnFotoyu açarken insallah vardır gebelik diye dua ederek açtım bence var görünüyor. Allah gönlünüze göre versin başlık etkiledi beni baya![]()
Çok sevindim bacım inşallah sağlıklı gebeliktir kendine çok dikkat et. 2 günde bir kan testi yaptır 2 kat artması gerekİnananamiyorum yarn tekrr test yapacgim heyecandan oluyoruz
Kan testi anca pazartesi yaptirablrm ama yarnda test yapacgim insaAllahÇok sevindim bacım inşallah sağlıklı gebeliktir kendine çok dikkat et. 2 günde bir kan testi yaptır 2 kat artması gerek![]()
Var gibi duruyor. Yaa çok sevindim adınıza gerçekten hayırlı olsun sağlıkla alın kucağınıza inşallahAdetime 3 gun var sizce hamile olabilirmiyim 3 yildir cocugum olmuyor 3 aydir ovulasyon takibi yapiyorum
Ammmmmiiiiiiinnnnnnnn insaAllahhh Alllah razi olsunnHayırlı uğurlu olsun inşallah değerleriniz çok iyi çıkar3 yıldır bekliyormuşsunuz inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız
![]()
Amiiinnn insaAllah inanamiyoruz gercekmi diye acaba testmi hatali fln dye okdr tuhaf kiVar gibi duruyor. Yaa çok sevindim adınıza gerçekten hayırlı olsun sağlıkla alın kucağınıza inşallah![]()
Gayet de çizgi var canımAdetime 3 gun var sizce hamile olabilirmiyim 3 yildir cocugum olmuyor 3 aydir ovulasyon takibi yapiyorum
Anlıyorum siziAmmmmmiiiiiiinnnnnnnn insaAllahhh Alllah razi olsunn
Amiiinnn insaAllah inanamiyoruz gercekmi diye acaba testmi hatali fln dye okdr tuhaf ki![]()
Var deglmi hatali degldir sabahta erken gebelik testi yapacagimGayet de çizgi var canımhamilesin
![]()
Hayır hayır canım büyük ihtimalle hatalı değildirVar deglmi hatali degldir sabahta erken gebelik testi yapacagim
Evet 3 aydir yumurtlama ve catlamayi gordum insaAllah sizde en yakin zamanda olumlu sonuclar alirsinizHayır hayır canım büyük ihtimalle hatalı değildiryarın evet yine yap mutlaka
inşallah sağlıkla ilerler gebeliğin. Ben de bu ay ilk defa ovülasyon testi kullandım, sana faydası oldu heralde inşallah bana da olur
![]()