- 7 Ağustos 2024
- 75
- 29
- 8
Aynen canım denioruz bakalım nasip olur da buraya yzarız Allah ümidimizi artırsın![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen canım denioruz bakalım nasip olur da buraya yzarız Allah ümidimizi artırsın![]()
Evt gercekte öyle hamile kaldıgımda Allahım nasip ederse yazcam buraya o imkansız gecmiş olsun daha cocugunuz olmaz diyen doktorlar her seye ragmen nir umut olup yazarım yazarız inşallahAmin canim bende olursa yazcam hemen gercekden burada umuda ihtiyaci olan cok var rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin . Saglikli hayirli evlatlar versin insallah.
Evt gercekte öyle hamile kaldıgımda Allahım nasip ederse yazcam buraya o imkansız gecmiş olsun daha cocugunuz olmaz diyen doktorlar her seye ragmen nir umut olup yazarım yazarız inşallah![]()
Merhaba en son ağustos ayında yazmışsınız acaba gebelik var mı?Aynen canm imkansiz diye birsey yok inanki ama drlar bilimsel konusuyor bilime inancim sonsuz ama imkansiz die bisey yok ya olmamali benceinsaallah oteki ay buraya guzel haberlerle geliriz
)
Merhaba yazmamışsınız durumunuz nedir acabaEvt gercekte öyle hamile kaldıgımda Allahım nasip ederse yazcam buraya o imkansız gecmiş olsun daha cocugunuz olmaz diyen doktorlar her seye ragmen nir umut olup yazarım yazarız inşallah![]()
Amh değerim 0.11 benimde merak ettim. Aynı şeyleri banada dedi doktor 11 yaşında kızım var üstüne 3 tane gebelik oldu ama yaşamadılar. Kızımdan sonra 3.5 aylık hamileyken kalbi durdu. 1 sene sonra hamile olduğumu öğrendim ertesi günü kanamam oldu. 2 sene öncede dış gebelik oldu. Boş keseydi. 2 senedirde olmuyor. Gittin geçen ay amh değerim 0.11 çıktı doktor aynı şeyi söyledi 1 tane çocuğun var tüp bebek yapman lazım onuda devlet karşılamıyor dedi. Sırf kızıma kardeş olsun diye istiyorum tek kalmasın. Bende Hayıt tohumu ekstresi içiyorum sadece. Birde ovulasyon yaptım ama gününü kaçırdım hafifti çok net çıkmadı bende o gün değil sandım meğer o silik çıkmadı yumurtlamaymış. Bu ay tekrar yapacağım regl bekliyorum.Aynen canm imkansiz diye birsey yok inanki ama drlar bilimsel konusuyor bilime inancim sonsuz ama imkansiz die bisey yok ya olmamali benceinsaallah oteki ay buraya guzel haberlerle geliriz
)
Biz de her ay denedik yallasık 7-8 ay olcak kasım ayında regl olcam yaklasık 1 haftam kaldı inş ankarada tüp bebeğe başlıcaz artık benim de amh dusuklugu zaöan aleyhime işlior yumurtalarım varken ve diğer değerlerim iyiken elimizden geleni yapalım dedik bakalım Allah yardımcımız olsun inş gerek kalmaz ama her gecen ay biraz daha hazırım cunku durumu kabullendik artıkMerhaba yazmamışsınız durumunuz nedir acaba
Canım reglin bitince 2gunde bir ilişkini yap cunku yumurtlamayı az bucuk vucudundan anlarsın akıntın vs gelir o bolge nemli olur yani anlarsın ıslaklıktanAmh değerim 0.11 benimde merak ettim. Aynı şeyleri banada dedi doktor 11 yaşında kızım var üstüne 3 tane gebelik oldu ama yaşamadılar. Kızımdan sonra 3.5 aylık hamileyken kalbi durdu. 1 sene sonra hamile olduğumu öğrendim ertesi günü kanamam oldu. 2 sene öncede dış gebelik oldu. Boş keseydi. 2 senedirde olmuyor. Gittin geçen ay amh değerim 0.11 çıktı doktor aynı şeyi söyledi 1 tane çocuğun var tüp bebek yapman lazım onuda devlet karşılamıyor dedi. Sırf kızıma kardeş olsun diye istiyorum tek kalmasın. Bende Hayıt tohumu ekstresi içiyorum sadece. Birde ovulasyon yaptım ama gününü kaçırdım hafifti çok net çıkmadı bende o gün değil sandım meğer o silik çıkmadı yumurtlamaymış. Bu ay tekrar yapacağım regl bekliyorum.
Anladım hakkınızda hayırlısı olsun inşallahBiz de her ay denedik yallasık 7-8 ay olcak kasım ayında regl olcam yaklasık 1 haftam kaldı inş ankarada tüp bebeğe başlıcaz artık benim de amh dusuklugu zaöan aleyhime işlior yumurtalarım varken ve diğer değerlerim iyiken elimizden geleni yapalım dedik bakalım Allah yardımcımız olsun inş gerek kalmaz ama her gecen ay biraz daha hazırım cunku durumu kabullendik artıkAllahım yalnız bırakmasın bu süreçte bizi
![]()
Amin inşallahh hepimiz hakkında en guzeli olsun Allahım yardım etsin kucaklarımız boş kalmasınAnladım hakkınızda hayırlısı olsun inşallah![]()