• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3 yıldır bu günü bekliyorum hamile miyim 😊

Hafsaseda

Üye
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2024
102
37
18
34
Merhaba hanımlar. Uzun zamandır gebelik istiyordum ama olmuyordu. Adetim 10 gün geçti. Zaten olmuyor diye hiç beklentim yoktu. Dün test yaptım silik çizgi çıktı. Bugün de karnımda kasılmalar var. Yarın kan vereceğim ama çok heyecanlıyım. Sizce hamile miyim?

Eklentiler

• 1000188234.webp
    1000188234.webp
    74,3 KB · Görüntüleme: 62
Merhaba hanımlar. Uzun zamandır gebelik istiyordum ama olmuyordu. Adetim 10 gün geçti. Zaten olmuyor diye hiç beklentim yoktu. Dün test yaptım silik çizgi çıktı. Bugün de karnımda kasılmalar var. Yarın kan vereceğim ama çok heyecanlıyım. Sizce hamile miyim?
Merhaba canım, evet hamilesin🥰hayırlısıyla gelsin bebişin, gözün aydın🌸kanda hcg artmını takip et, gönlünce olur her şey🌹

evet hamile gözüküyorsunuz hem de kaset test ile ama bazen yalancı pozitifler olabiliyor eğer bir tane daha varsa test yapın kesin sonucu tabi ki kan testi ile bilebilirsiniz ☺️

Canım pozitif görünüyor gönlünce olsun sağlıkla artsın değerin 🥰
Başka testin varsa tekrarlamanı tavsiye ederim.
Net belli ama yinede varsa elinde tekrarla.🙈

Tebrikler gayet net görünüyor ama emin olmak için kan testi en garanti olan Rabbim hayirlilisi ile sağlıkla kucağina almayı nasip etsin

Back
X