3 yıldır denize gidemiyorum

KeR

Guru
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2010
128
4
316
İstanbul
Arkadaşlar ben 3 yıldır denize giremiyorum. Göğüslerim 3 yıl öncesinde de büyüktü yine zorluk çekiyordum ama idare ediyordum; ama şimdi daha da büyük. Bedenime uygun bikini ya da mayo bulamıyorum :1no2:
Toparlayıcı bildiğiniz modeller var mı? Kom vs. geçen sene gezmiştim ama yine bulamamıştım.

:1shok:Ne kadar büyük ki bulamıyorsunuz

Bedenimi tam bende bilmiyorum anlamıyorum modelleri ama. Şu an 95 kullanıyorum.

Bulsamda mutlaka biyerlerden çıkıyor. Yandan, ortadan vs.. Tamamen kapatan bir model istiyorum. Hafif kapalı bir model alsam acaba terziler kapatabilir mi?

canım benim de sütyen bedenim 95 ve zayıf bir insan da değilim.

ama plajda herkes mayoyla bikiniyle olacağı için kimse kimseye bakmıyor zaten.

booooşşşşveeeeeerrrrr güneşlenmene, denizin keyfini çıkarmaya bak şekerim.

Haşema kumaşı alıp bir bayan terziye diktirin bence..
Ayrıca plaj podyum değilki,vallahi ben nerdeyse 70 kiloyum.Giyiyorum rengarenk bikinilerimi ohhh mis:))Herkes kendine baksın diyorum..Kimseyi takmıyorum,sizde öyle yapın:a.s.:

Haşema kumaşı alıp bir bayan terziye diktirin bence..
Ayrıca plaj podyum değilki,vallahi ben nerdeyse 70 kiloyum.Giyiyorum rengarenk bikinilerimi ohhh mis:))Herkes kendine baksın diyorum..Kimseyi takmıyorum,sizde öyle yapın:a.s.:

Bende biraz kiloluyum ama kilo umrumda değil :) Sadece şu göğüs olayına takıntılıyım her yerden taşıyorlar, bu hiç hoşuma gitmiyor. :/

sporcu mayolarına baksanız belki daha fazla seçenek vardır
spor mağazalarında gezerseniz bulabilirsiniz
ayrıca sadece bikini giyeceğim diye her taraftan taşan görüntüler en az beyaz donla denize giren erkek kadar itici gelir bana kalırsa
umarım istediğin mayoyu bulursun

Buldunuz mu aradigini mayoyu. Bense sizjnle ayni durumdayim. Sarkik benim ki. Sutyensiz asla duramam. Nefret esiyorum bu durumdan. Goguslerimi iyice saracak sutyen gibi tutacak sarktirmayack bir sey lazim

Back
X