3 yildir ilk kez boyle oluyor..

Yeni bir ask dogmus ayrilin ondan cjnku o baskasjndn etkilendiginiz adam sevgilinizin size kotu hislerini ortaya cikarmis yazik onada

Bak adam haklı çıktı! Aldatıyosun onu!

..Ve adam haklı çıktı " vurur yüze ifadesi aldatılmış bir tanesi "

Hiç kimse aldatılmayı haketmez... Adam pisliğin teki de olsa ayrılma gibi bir alternatif ilk günden beri konu sahibinin önünde durduğu halde o başka erkeklerle cilveleşmeyi doğru bulmuş ayrılmak yerine.
Adam psikopatın teki de olsa konu Sahibi yaptığı hareketlerle kendini haklı iken haksız duruma düşürmüş. Ve adamı da resmen paronayalarında haklı çıkarmış.

Yapamıyorsa aldatmak yerine ayrılmayı deneseydi keşke gerçi artık her türlü ayrılır yedeği cepte ne de olsa boş kalmayacak mazallah

Evet bu dediklerinizi kendi kafamda da gunlerdir dusunuyorum..Tamamen ayni fikirdeyiz cokta haklisiniz..
Bizde okulun öğrencisi olmayan kampüse giremiyordu sevgilin nasıl giriyor içeri?
Okul hastanesinin karti var bir sekilde giriyor...Cok uyuz bir durum.

Ayrilmayi kac kez denediysem de beni birakmiyor surekli karsima cikiyor surekli ariyo ben acmazsam annemi aricagini soyluyo evimin kapisina geliyo..Emin ol kac kere denedim.

Ayrilmayi kac kez denediysem de beni birakmiyor surekli karsima cikiyor surekli ariyo ben acmazsam annemi aricagini soyluyo evimin kapisina geliyo..Emin ol kac kere denedim.
Arasın anneni nolcak? Hayır tehditlerle adamla görüşmeye devam mı edeceksin?

Hiç kusura bakma inandırıcı değil annemi arar diye korktum ayrılmıyorum lafları. Bin kez ayrılıp barışırsan adam tabi ciddiye almaz ayrıldığını. Hayır bir de ne sanıyorsun Aaa gül reçeli başkasına aşık olmuş o mutlu olsun ben çekileyim aradan mı diyecek? Öğrenirse kendisi ile birlikte iken başkasıyla cilveleştiğini esas o zaman kork derim.
İşinize gelince korktum ayrılamadım deyip yedeği bulunca nasıl ayrılacaksınız ama görücez birlikte.
Ben de tehdit edildim ayrılırsan fotolarını babana gönderirim dedi git sülalame gönder dedim ve ayrıldım. Kimseye de bişey gönderemedi. Sen ondan hoşlanmadığını artık birlikte devam edemeyeceğini ciddi bir şekilde hiç anlatamamışsın

Faaliyete dökülmüş herangi bir şey yok bence o yüzden adı net bir şekilde aldatma denemez. Hakeder dememin sebebi şu ki bu kızı sen al 3 sene boyunca evir çevir psikolojik olarak ve tamam kız katlanmamalıydı ama katlanmış, bu kız başkasına ilgide duyar hepside olur bence. Harekerleriyle 3 sene boyunca kendini ite ite bu noktaya getirmiş belkide?

Şu noktada ayrılıyor yani fikrimiz, bence hiç bir insan aldatılmayı haketmez diye bir şey yok bence sonuna kadar hakedende oluyor, bakış açısı.

senin gibi birini aldatmak gerek demek ki deyip bak yol orda demek lazım
bu yaşta kafeste misin ya en güzel senelerin hesap vermekle heba oluyor yazık değil mi
aşk sevgi bu değil ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…