Ben anestezisiz çekildim hsg, öyle inanılmaz acı veren bişey değil. Kanamam da olmadı. İstanbul da basit bi özel hastanede yaptırdım. Sonrasında 15 dk kadar oturdum, ped koymuştum sadece sıvı aktı. Yürüyerek eve gittim.
Bu arada aynı durumdayız hiçbir sebep yokken bende gebe kalamıyordum, bu ay oldu ama henüz net değil yarın sonuçlarımı değerlendirecek doktor. Bence herkes 14. Gün yumurtlamıyor, geçen ay yumurtlama dönemimde eşim şehir dışındaydı. Sonrasında oldu ne olduysa. İyi bir doktora yumurtlama takibi yaptır, belki geç çatlıyordur, inositol içeren takviyelerden kullandım ben, yumurta kalitesini arttırıyor. Doktor yazmıştı tabi. Eşime de her sabah aç karnına keçiboynuzu özü içiriyodum, bol ceviz vs ama bilmiyorum ben bunları yıllardır yapıyorum. Şimdi denk geldi. Daha önce soğan kürü, incir kürü hepsini yaptım yine olmamıştı. Son 2 aydır olmayacak demekki kabullenelim ve boşverelim demiştik.
Ben bu gebe kalma işini anlayamadım yani, kimisi tarih seçer o ay gebe kalır, biz böyle sorun yokken sürünürüz. Bilemiyorum.