3 yıldır tanıdığım hayat arkadaşım meğer 17 yaş...

Kaç yıldır iletişiminizde bir sorun yok tipini beğenmiş almışsın şimdi kimlikte yazan sayı neden bu kadar yıkım oldu anlayamadım ben?

Ama size bu konuda kaç yıl yalan söylemiş adama güvenir misin bundan sonra orası ayrı konu

başlıktaki atraksıyon da ayrı bi konu cıkar :KK53: insanın aklına gelen ''
3 yıldır tanıdığım hayat arkadaşım meğer 17 yaş...'' ın da kızla benı aldatıyormus.
'' hayat arkadasım benden 17 yaş büyükmüş'' yazmak bu kadar mı zordu yahu.

hiç mi adamın kimliğine bakmadın? hiç mi ailesiyle yaş muhabbetı olmadı? dogum günü olmadı mı hiç
enteresan
Böylesi daha dikkat çekici:KK8:

Nikahta nufus cüzdanını görmediniz mi?
Evlilik cüzdanında da doğum yılları var. Belki de eşiniz nufuza başkası adına kaydolmuştur.Eskiden böyle şeyler yapılıyormuş.
Şu an hamileliğin duygusallığı var sanırım üzeriniz de
Mantıklı bir açıklaması vardır bence
Böyle birşey için neden yalan söylesin ki!!!

evet eşimle aramızda 17 yaş varmış 2 yıl flört 1 yıldır evliyiz. Burada neler okuyorum çoğu gün takip ediyorum evet belki hiç böyle problemlerim olmadı. Beni çok seven bana değer veren bir dediğimi iki yapmayan bir eşe sahibim.

Hep çok sevdim daha çok sevdim hergün biraz daha. Babasız kaldım küçük yaşta bazen baba bazen abi oldu bana. Hiç kötü birşeyimi yüzüme vurmamıştır. Belki ben vurmuşumdur. Şaşkın ve düşünceliyim normalde yarın bebeğimizin cinsiyetini görecektik tek gideceğim sanırım. Hiç denk gelmedi pasaportu bugün ne olduysa lazım oldu eşim çekmeceden al dedi o zaman gördüm. Şaşırdım anlam veremediğim duygular oluştu kafamda.

Apar topar çıktım evden yaşadığım yer kasaba gibi yakın zaman oldu buraya geleli kimseyi tanımam zaten yabancılar anlatsanda anlamazlar. 2 saat sürdüm gittim gittim kaldım gidemedim daha fazla.

Ne yapacağımı bilmiyorum o ağlıyor ben ağlıyorum.
Eee ne olmuş!? Erkeğin olgunu iydir. Zaten yaşlı da değil. Otuz nedir ki!!! Allah iyiliğini versin, dert etdiğiniz şeye bak..

adam seni incitmemiş büyütmeye
gerek yok ama yinede bana inandırıcı gelmedi

resmi nikah var mı acaba ?:işsiz::işsiz:
yaş gününde hiç mi kaç oldun gibi espriler dönmedi aranızda ? 30 olmamama rağmen her sene pastamın üstüne 30 yazan kardeşim, teyze bu sene 31 olacak değil mi diye soran küçük yeğenim var :KK51:
hiç mi muhabbeti dönmedi aranızda.

18 yaşındayken flört etmeye başlayıp 20 yaşında evlendiğiniz hesabı çıkıyor anlattığınız şekilde. Daha 20 yaşındayken kendinden 10 yaş büyük biriyle evlenmeyi kabul eden biri 7 yaşı da çok kafaya takmamalı bence. Normal olmayan zaten buymuş en başında.

Ayrıca kınamak yada büyük konuşmak istemem, hatta bu tarz yorumlar da kolay kolay yapmam ama kocasının kimliğini görmemiş, evlilik işlemleri sırasında bile dikkat etmemiş birine müstehak bence bu durum.

Eyvah eyvah KK'de temel matematik kursları açalım mı:)))

Konuyu kapatıyorum, bu konu üzerinden polemik vs olupta banlanmalar olsun istemem.

Son düzenleme:
Back
X