Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dün aksam 1 buçuk saat telefonla konuştuk tam ikimizde zamanın nasıl geçtiğini anlamadık.. Sanırm sınavları bitene kadar zaman vermeliyim..
canım delikanlıyı kaçırma anası zaten senden yana e geleceğide var , bence çok şanslısın millet ne kalitesiz ve vasıfsız erkeklerle uğraşıyor ,dikkatli ol, bazı hatunlar kıskanacak
canım delikanlıyı kaçırma anası zaten senden yana e geleceğide var , bence çok şanslısın millet ne kalitesiz ve vasıfsız erkeklerle uğraşıyor ,dikkatli ol, bazı hatunlar kıskanacak
Selamlar herkese :)
Derdim şu; benim ilk okul arkadaşım vardı ailelerimiz sık sık görüşürdü.O dönemlerde annesi seni alıcam oğluma derdi :) şaka diye güler geçerdik meğer ciddi ciddi koymuş beni kafasına :)) Neyse sonra ayrı liselere gittik kendisi üniversiteye gitti mühendislik okuyor.İletişimimiz tamamen koptu bu yıllarda.
3 yıl önce annesi bi gün bize geldi ve 'Barbibebeği sizden ekmek su ister gibi istiyorum çok seviyorum sizleri birbirimizi tanıyoruz, görüşsünler istiyorum dedi.Ben şok oldum çünkü o dönem görüştüğüm başka biri vardı ve asla kabul etmedim. Çok ısrar etti 'neolur kızım bi şans ver istediğin yerden ev alıcaz istemezsen gelmem rahatsız etmem sizi vs ..Arkadaşımla konuştum çıktığım var olmaz asla dedim bana 'anlıyorum seni ama şunu unutma seni hep beklicem bi gün biterse gel bana bi şans verelim sen üzülme sakın' dedi.
Aradan koskoca 3 yıl geçti ve ben malum siteden kendisini ekledim başlarda böyle bi niyetim yoktu ilkokul arkadaşımdı sonuçta sonra yazdı bana ve numaramı istedi. Bende verdim kendisiyle 1 haftadır konuşuyoruz. Ama kendisi pek yazmıyor ben msj atmadan atmıyor vs tam olarak ilişki boyutuna geçmediğimiz için hesapta soramıyorum :)) Biraz laf altından sorduğumda 'şu dönem sınav zamanı kusuruma bakma lütfen pek ilgilenemiyorum ama bitince böyle olmayacak tabiki, kafam cok dolu diyor.
Ama hiç mi zamanı yok bi nasılsın yazmaya bile.Telefonda konuştuk bi kaç kez gelecekle ilgili planlar yapıyor, yaza şuraya gideriz seni gezdiririm piknik yaparız falan diye. Acaba diyorum bana tam olarak güvenemiyor mu, ya da çok fazla rahat birisi mi :/
Zaten artık bende hiç aramıyorum, msj atmıyorum kimseyle uğraşamam çünkü. Eğer istiyosa kendisi zaten üstüme düşer :)Aradan 3 yil gecmis, belki cok sey degismistir... fazla üsteleme derim ben eger vakti yoksa seninde olmasin. Yazmiyosa sende yazma.
Bekle bakalim o ilk adimlari atsin sonra sen ona gore davran.:26:
Bence senin onu daha önce istemediğini biliyor ve bu yüzden şu anda naz yapıyor :) yani sevgilin yok boşluktan onu tercih ettiğini düşünüyor olabilir malum insan psikolojisi çok değişik :)
Zaten artık bende hiç aramıyorum, msj atmıyorum kimseyle uğraşamam çünkü. Eğer istiyosa kendisi zaten üstüme düşer :)
Bu dediğine benzer bişeyi kendiside söylemişti. Küçükken ben başkalarını kıskandırmak için onunla giderdim eve annesi bi gün bana 'oğlum çok üzülüyor sen başkasını kıskandırmak için onu yanında gezdiriyomuşsun öyle yapma kızım' demişti :)) bu konu açıldı bana 'hala öyle değildir umarım' dedi şakayla karışık :)) Bende bana tam olarak güvenmediğini düşünüyorum bakalım zaman neyi gösterecek :)
Siz sözünüzü daha yeni atmamış mıydınız? Yeni kısmetinizle ilgili birşey diyemem ama biraz ara verip kendinizi dinleseydiniz. Bu kadar kısa zmnda yeni bi ilişki ne kadar sağlıklı olur bilemedim
mühendislik okuyor demişsin ve sınav zamanı eminim ki başını kaşıyacak vakti yoktur
azıcık ilgi görmeyince hemen olumsuz yönlere çekmişsiniz
azıcık sabredin sınavları bitsin çocugun kafası az rahatlasın