3 Yıllık Emeğim bunlar

HAYIRLI UĞURLU OLSUN CANIM SENİ TAAAA ESKİLERDEN BERİ ÇEYİZ TOPİĞİNİ TAKİP ETTİĞİNİ BİLİYORUM ÇÜNKÜ BENDE KAÇ YILDIR BAKIYORUM BU TOPİĞE ÇEYİZLERİN HEPSİ GÜZEL ALLAH TAMAMINA ERDİRSİN

canım maşallah üç yıldırmı çeyiz yapıosun? ben daha bi sene olmadı sabırsızım bitsede kurtulsam diyorum:9

maaşallah canım
Allah yardımcımız olsun...Eksiklerimiz çok
ama aldıkların çok hoş

valla nerdeyse 3-4 yıldır takib ediyorumdur herhalde ama ben seni hatırlayamadım..:)))neyse teşekkür ederim beğendiiğin için

daha eksiklerim çooooooooooooooooookkkkkkkkkkkkkkkkkkkk ama büyük ve pahalı şeyleri nerdeyse bitti.

valla nerdeyse 3-4 yıldır takib ediyorumdur herhalde ama ben seni hatırlayamadım..:)))neyse teşekkür ederim beğendiiğin için

canım pek yazışmak nasip olmadı ama sürekli çeyiz topiğinde fikir alışverişlerinde rast gelirdm sana sen ve aklımda bir kaç arkadaş daha var onlardan çok fikir aldım sağolsunlar

3 yıl uzun bi süre rahat rahat hazırlık yapma fırsatın olmuş şanslısın ben 8 aydır nişanlıyım ve 8 aydır hazırlık yapıyoruz çok sıkıldım son 1 ay bitsin istiyorum artık

3 yıl uzun bi süre rahat rahat hazırlık yapma fırsatın olmuş şanslısın ben 8 aydır nişanlıyım ve 8 aydır hazırlık yapıyoruz çok sıkıldım son 1 ay bitsin istiyorum artık

evet insan bitsin istiyor bian önce bende öyle hissetmiştim , gerçekten sonra rahatlıyor insan.. yorucu bir dönem..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…