- 17 Ocak 2019
- 273
- 159
- 103
- 37
YAslariniz kac? NIye istemiyormus? Maddi imkanlariniz nasil?
Maddi durumumuz çok şükür iyiyiz.
Benim 32 , eşim 38
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
YAslariniz kac? NIye istemiyormus? Maddi imkanlariniz nasil?
Eş mi çocuk mu diye oturup düşünmeniz gerekiyor bence. Adam hiç bir şekilde ikna olmazsa çocuksuz bir evlilik sizi mutlu edecek mi?
Kotu bir durum sizin de hakkınız anne olmak bunu sizin elinizden almaması lazım veya en baştan söyleseymiş ben çocuksuz evlilik istiyorum diye sizde ona gore bu adamla bir gelecek düşünürdünüzSordum, istemiyorum diyor başka birşey demiyor. 3 senedir ne zaman konuyu açsam aynı sonuç . Tek kelime istemiyorum bu kadar. Ve ben çıldırıyorum
Yaslariniz da cocuk sahibi olmak icin cok uygun. Siz de daha fazla geciktirmek istememekte haklisiniz. Gunumuzde isteyenler bile hemen cocuk sahibi olamiyor. Esiniz bu konuyu size aciklamak zorunda. Olsaydiniz 25-30 yaslarinda hadi bekleyin, evlilige adapte olun derdim ama yasiniz gelmis. 3 yil da evli kalmissiniz.Maddi durumumuz çok şükür iyiyiz.
Benim 32 , eşim 38
Yaslariniz da cocuk sahibi olmak icin cok uygun. Siz de daha fazla geciktirmek istememekte haklisiniz. Gunumuzde isteyenler bile hemen cocuk sahibi olamiyor. Esiniz bu konuyu size aciklamak zorunda. Olsaydiniz 25-30 yaslarinda hadi bekleyin, evlilige adapte olun derdim ama yasiniz gelmis. 3 yil da evli kalmissiniz.
benim eşimde uzun süre cocuk istemedi. Kendisiyle defalarca konustum. Evliliğimizden 4 sene sonra o da mecburiyetten yapsak mı acaba dedi. Ama yaşımızda oldukca gecmişti artık :) sonrasında cok ugrastık. asılama tüp denemeleri. cok sükür bu sene nasıp oldu. Eşinize bunu söyleyin. Yaş ilerledikce cocuk olma olasılığı da azalıyor. Sonra cok istese de allah korusun zorlana bilirsiniz. Bunu anlat onaMerhaba,
3 yıllık evliyiz. Eşime çocuk konusunu ne zaman açsam beni kendi halime bırak diyor. 3 yıldır kendi haline bıraktım ama maalesef sonuç aynı.
Çocuk konusu ortak vermemiz gereken bir karar diyorum. Dinlemiyor beni.
Çocuk konusunda üzerine gitmiyorum ancak başkalarının çocuklarını sevmesi de zoruma gidiyor artık.
Dün bana ballandıra ballandıra kardeşinin çocuğunu anlatıyordu bende bizde yapalım artık dedim. Heves uğruna çocuk yapamam dedi.
Sonrasında eve geldik ve hiç konuşmadık halen konuşmuyoruz. Bana bu konuda fikir konusunda yardımcı olabilir misiniz.
haklısın laleÇocuk sevebilir,ama karşıdan.
Kendi baba olma fikrini sevmeyebilir.
Çocuklara agucuk yapmayı herkes sever,sorumluluk almayı sevmek önemli olan.
Evlenmeden önce bu konuyu konuşmamış mıydınız? Yani hiç mi istemiyor yoksa hazır mı değil? Nasıl bir açıklama yapıyor?
Bir de geçen sene boşanma durumuna gelmişsiniz. Daha 1 sene olmamış.
Konu neydi, sorun çözüldü mü bilmiyorum ama eşiniz evliliğinizin geleceğine güvenmediği için istemiyor olabilir.
benim eşim de 4 yıl istemedi, çocuk yapmak delilik derdi:) sonra biranda tamam dedi, hatta birinci yaşına yeni girince ikinciyi istedi. ikisinin de beşiğinin başından ayrılmazdı, çok ilgili çok iyi babadır
sizin eşiniz de henüz hazır değil demek ki. Allah tez vakitte nasip etsin inşallah hayırlısıyla
Babalık sizin gözünüzde ayda sadece 300 500 harcamak mı? Gerçekten mi? Bir kere ömür boyu bitmeyen bir sorumluluk silsilesi olacak, bunun için bile istemeyebilir.Kadin istemese anlarim da, erkege ne oluyor?
Dogurma yok emzirme yok uykusuz kalma yok, ayda 300-500 tl fazladan para harcayacak hepsi bu.
Çocuk istemek ne kadar normalse çocuk istemeyen insanlar da var onlara da saygı duymak lazım. Çocuk konusu evlenmeden önce konuşulması gereken en önemli konulardan biridir. Eğer eşlerden biri çocuk istiyor diğeri istemiyorsa bu büyük bir sorundur. Ona baskı yapmadan bir gün oturun ciddi olarak konuşun. Gerçekten çocuk isteyip istemediğini sorun. Size açık olmasını sağlayın. Eğer gerçekten istemiyorsa, o zaman çocuksuz bir evliliği onunla sürdürmek isteyip istemediğinize karar verirsiniz. Aynı şey onun için de geçerli. Bir insan eşi istiyor diye zorla anne baba olamaz. Ama eşinin anne baba olma hakkını elinden almak da doğru değil. Dolayısıyla çocuk istemeyen kişiler çocuk isteyen kişilerle evlenmemeli. Bunlar evlilik kararı verirken mutlaka ele alınması gereken konulardır.Merhaba,
3 yıllık evliyiz. Eşime çocuk konusunu ne zaman açsam beni kendi halime bırak diyor. 3 yıldır kendi haline bıraktım ama maalesef sonuç aynı.
Çocuk konusunda üzerine gitmiyorum ancak başkalarının çocuklarını sevmesi de zoruma gidiyor artık.
Dün bana ballandıra ballandıra kardeşinin çocuğunu anlatıyordu bende bizde yapalım artık dedim. Heves uğruna çocuk yapamam dedi.
Sonrasında eve geldik ve hiç konuşmadık halen konuşmuyoruz. Bana bu konuda fikir konusunda yardımcı olabilir misiniz.
Üzücü. Sorumluluk istemiyor demek ki. Kendinin istemesi önemli. Bende eşim bizimde bebişimiz olsa ile başlayan cümleler kurduğunda mutlu oluyorum. Ama sen istersen o testi de yaparız bu doktora da gideriz deyince sırf ben istediğim için bişeyler yapması eksik oluyor yani.Merhaba,
Annenin sorumlulugu her yonden daha fazla ama. Cocuklari seviyormus belli ki sorumluluktan kaciyorBabalık sizin gözünüzde ayda sadece 300 500 harcamak mı? Gerçekten mi? Bir kere ömür boyu bitmeyen bir sorumluluk silsilesi olacak, bunun için bile istemeyebilir.