canım oncelıkle gecırdıgın kaza ıcın gecmıs olsun, tamamıyle ıyılesırsın ınsallah:1hug:ee canım benım sımdı sole dusun sen o senın aılene , sana kufur etse sen kaldırabılır mısın? ben bı ınsana bı omurluk fedakarlık yaptım bı kufuru ıle bıttı hersey, ama kımse sevıyorum dıe karsısındakının hakaretlerıne maruz kalmak durumunda deıl, burada daha kac gun once tartıstık bı arkadasın konusunda... eger o sana ettıgınde sen karsılık vercegıne tak dıye telefonunu kapatan sen olsaydın bu kadar zor durumda kalmazdın... şimdi anladıgım kadarı ıle onunda hataları var ama su an senın elıne koz vermıs oldun, haklıyken haksız konuma dustun... ev telefonlarını 11811 den veya tanıdık bırınden caktırmadan alabılırsın, yarın ıcınde beklentıde olma kendın doktoruna hastanene gıt, yarın ıcın sadece saglıgını dusun, kımse kalıcı deıl ama saglık kalıcı olmalı, vazgecılmeyecek tek sey saglık olmalı... daha sonra bıkac gun sonra olmadı ararsın dersın kı , ben kufur etmeyı kendı karakterıme yakıstıramadım bu yuzden ozur dılıyorum; ama senınde basta ettıgın hakaretler gıbı seylerden rahatsız ve kırgınım dersın... gerısını de atmak ısterse atar adım, atmazsa da sende ya ben nıe hatalıydım nıe sole nıe bole demezsın... ustelık buda sana bı daha boyle konularda nası davranman gerektıgını ogrettı, cok seven bırıde olsa gururu kırılabılır canım bunu asla unutma, hakkında hayırlısı olsun ınsallah