• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3 yıllık ılıskım 20 dk bıtttı

SEPTEMBER LOVE

eylül gelini
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2008
8.251
4.994
373
evet 3 yıldan uzun zamndır sevgılım vardı ama 20 dklık telefon konusmasında bıttı ıkımızde bırbırımıze agıza alınmayacak hakeretler ettık oysa askımız o kadar basıt degıldı cok seylere katlandık bırbırımız ıcın ılıskımız cıddıydı ayrılık hıc olmayacak dıye dusunuyorduk sonsuzum dıyorduk bırbırımıze ama ıkımızde bır anlık sınıre ınata yenıldık son sozlerı benı artık asla ıstemeyecekmıs geregınden fazla agır konustum onu kaybedecegım aklıma gelmemıstı hemen barısırdık bız ve bu sefer cok cıddı telını de kapattı kızlar ne yapacagım bu ayrılılıga alısmak cok zor nasıl dayanacam lutfen yardım edınsen ağlama

durup duruken kavga etmediniz sanırım. sebep ney ki tatlım ya. anlat belki bişeyler yapabilirsin

benimde 3yıllık bi ilişkim var,seni çok iyi anlıyorum kolay olmaz bi anda silmek..umarım barışırsınıza.s.

ben bu sahneyi bir yerden hatırlıyorum
cnm bende yaşadım hemde hıc olmıcak barışmıcaz dıyordum
bıttı kesın dıyordum herkese soylemıstım ayrıldık
dıye ama olmadı dayanamadık
bir an sinir dedik barışdık halbuki ikimizde cok cıddı ıdık ama dayanamadık
ayrılıgını yukunu kaldıramadık
tekrar barıştık
ve suan cok mutluyuz
artık cnm 3 yıl kolay mı alışkalıklar yaşanmışlıklar var ıns barısırsınız sebeb neydı ama
anlamadım bir ilişkiye başlamak guvenmek zaman alır ama bıtırmek cok basıttır
ama barışcasınız bak gör cnm ben ınanıyorum

sebep yok bulusma muhabetı bırden kavga ya dondu sankı o an ıkımızde baska kısıler olduk ya yanı bır sebep olsa anlayacam bır sebepte yok ama ben cok ılerı gıttım galıba sorun bu

bundan sonra barısık bıl enasıl yuzyuze bakacaz yanı ondan cok ben asık oldugum adama hayatımdan ........ gıt dedım cok utanıyorum telı hala kapalı galıba hıc acılmayacak aksılık evının telefon numarsı naıl oluyorsa sılınmıs ve hatırlayamıyorum ya ALLAH kımseyı ayırmasın sevgılısınden boyle yersız yere hıc

sebep yok bulusma muhabetı bırden kavga ya dondu sankı o an ıkımızde baska kısıler olduk ya yanı bır sebep olsa anlayacam bır sebepte yok ama ben cok ılerı gıttım galıba sorun bu

madem hatalı olduğunu kabul ediyosun özür dile canım ya,3yılınız boşu boşuna bi hiç uğruna gitmesin.yazık günah o kadar şey yaşanmış,emek verilmiş.telefon et hatanı kabul ettiğini söyle eminim o da anlar,silip atamaz seni birdena.s

bundan sonra barısık bıl enasıl yuzyuze bakacaz yanı ondan cok ben asık oldugum adama hayatımdan ........ gıt dedım cok utanıyorum telı hala kapalı galıba hıc acılmayacak aksılık evının telefon numarsı naıl oluyorsa sılınmıs ve hatırlayamıyorum ya ALLAH kımseyı ayırmasın sevgılısınden boyle yersız yere hıc

sevgilinin numarasını nasıl hatırlamazsın
çok ilginççç:1shok:

hata mım farkındayım ama ulasamıyorum telını kapatmıs annesının telını aramak ıstemıyorum zaten annesı evde degıl bayrama kadar koyunde kalacak kendı telı kapalı ve ben nasıl oluyorsa ev telefonunu hatırlayamıyorum hem oda benı cok kırdı ve ustule ustluk telı nı kapattı ya bu kadar kolay mı nasıl ıcı rahat dayanıyor ve ben 1 hafta once kotu bır kaza sonucu kaynarsuyla yandım kotu gunler gecırdım yuzumum yarısı yandı vuducum yandı yuzumde ız kalacak dıye cok korktum ALLAH tan gectı yanı boye kotu gunler gecırıyorum zaten

canım suan sınırlı kapattı emınım gecenın ılerlıyen saatlerınde acar tlf
ılıskının saglamsa zaten oda dayanamaz
bu kadar kendını uzme

hemen sakın araba biraz vakit geçsin eger hayalıysan ararsın ama hemen değill biraz oda sende başını dinle sensizliği bi hissetsiz yüreği bi acısın...

benımde tek tesellım dayanamayıp araması hem yarın benım ııcn onemlı b ırgun bılıyor doktora gıdecem yanıklarım ıcın bende ablasına kardesınde kufur ettım o an sınırle sımdı acab anıye onları karsıtım dıye dusunuyorum gercekten moralerınız ıcın cok sagolun

canım uzuldum...keşke ofkenızi kontrol etseydınızde agza alınmayacak seyler sarf etmeseydınız
o zaman gerı donus olma ıhtımalıde olurdu...
ama donsende ınsan bıraz mahcup olucaktır..
3 yıl emek ver..hayaller kur...cok guzel anları paylas ve bırden bıtsın..
acını anlıyorum....sevgılın hıc aramadımı kavgadan sonra ...allah ahyırlısını versın sabrınıda

hemen sakın araba biraz vakit geçsin eger hayalıysan ararsın ama hemen değill biraz oda sende başını dinle sensizliği bi hissetsiz yüreği bi acısın...

bende sana katılıyorum.ve herkese bu olay tanıdık geliyo snırım çünkü bende yaşadım ve daha 2 hafta önce.kavga ettik dedim yok anlaşmıyoruz bnm ak dediğime o kara diyo.yeter artık deim ne o beni aradı ne ben onu sonra 1 hafta geçti o aradı beni.hatalı olan oydu ama.bnmde hatalarım vardı ama kavga ettiğimiz konuda o hatalıydı.sonra dayanamayıp barıştık.çünkü bizimde 3 yıl oldu.okadar yaşadığımız paylaştığımız şeyler var silmek çok kolay olmuyo gerçekten.kendinize biraz zamn verin özleyin birbirinizi ozamn daha çok kıymetinizi bileceksiniz birbirinizin.ama üstüne gitme zaman ver hem ona hem kendine

dayanamaz güzelim arar o... bak görürsün... benim de eşimle flört zamanında kavga ettik aynen senin gibi... beni onu aldatmamla suçlamıştı saçmalama dedim. ve böyle bir şeyle suçlanmak benim için çok ağır bir sebepti... tabii onun için de... beni asla arama sakın arama yollarıma dahi çıkma seni bir daha aramak istemiyorum dedi... tamam dedim.. olur dedim istediğin herşey olacak dedim.. hoşçakal dedim ve yanından ayrıldım... anaaa baktım ki ayrılmamla beraber hemen beş dakika sonra beni aradı nereye gidiyosun öyle çabuk yanıma gel benden izin aldın mı gitmek için dedi afedersin gidebilir miyim seni terkedebilir miyim dedim... hayır terk edemezsin dedi pis pis sırıtarak...boynuna yapıştım o an sıkıca deli gibi öptüm onu... bak seneler geçti biz evliliğimizin beşinci senesine girdik... üzülme..

yazılar ıcın cok sagolun dundne berı tel elımde beklıyorum ama aramıyor hadı onu gectım telını bıle acmıyor mejaslarım ıletılmedı dıyor boyna demek o 3yıllı sıle bılıyormus ben koca bır yalanla mı yasadım ınanamıyorum benı delı gıbı seven adam benı 1 gun gorebılmek ıcın rızeden ıstanbul agelen adam sımdı buna nasıl dayanıyor ben dayanıyorum her dk oluyorum sonsuz nasıl dayanacam bu acıya

canım cok uzuldum senı anlıyorum
bıraz sessız kal
ama yerı gelınce gerekenı yap ılede keske dememk ıcın maden sen hatalısın ofkene yenılme hıc bı zaman
sabret bugunler kolay gecmez bılırım ama sabret mek ve beklemen lazım zamanı gelınce hepsı olur

canım oncelıkle gecırdıgın kaza ıcın gecmıs olsun, tamamıyle ıyılesırsın ınsallah:1hug:ee canım benım sımdı sole dusun sen o senın aılene , sana kufur etse sen kaldırabılır mısın? ben bı ınsana bı omurluk fedakarlık yaptım bı kufuru ıle bıttı hersey, ama kımse sevıyorum dıe karsısındakının hakaretlerıne maruz kalmak durumunda deıl, burada daha kac gun once tartıstık bı arkadasın konusunda... eger o sana ettıgınde sen karsılık vercegıne tak dıye telefonunu kapatan sen olsaydın bu kadar zor durumda kalmazdın... şimdi anladıgım kadarı ıle onunda hataları var ama su an senın elıne koz vermıs oldun, haklıyken haksız konuma dustun... ev telefonlarını 11811 den veya tanıdık bırınden caktırmadan alabılırsın, yarın ıcınde beklentıde olma kendın doktoruna hastanene gıt, yarın ıcın sadece saglıgını dusun, kımse kalıcı deıl ama saglık kalıcı olmalı, vazgecılmeyecek tek sey saglık olmalı... daha sonra bıkac gun sonra olmadı ararsın dersın kı , ben kufur etmeyı kendı karakterıme yakıstıramadım bu yuzden ozur dılıyorum; ama senınde basta ettıgın hakaretler gıbı seylerden rahatsız ve kırgınım dersın... gerısını de atmak ısterse atar adım, atmazsa da sende ya ben nıe hatalıydım nıe sole nıe bole demezsın... ustelık buda sana bı daha boyle konularda nası davranman gerektıgını ogrettı, cok seven bırıde olsa gururu kırılabılır canım bunu asla unutma, hakkında hayırlısı olsun ınsallah

Back
X