• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3 yıllık ılıskım 20 dk bıtttı

pırlanta mejasın ıcın cok sagol yanıklarımı doktor cok ıı buldu yuzumde hıc bır sorun yokmus gecmıs dıger yerlerde gecıyor yavas yavas oyle guzel seyler yazmıısn kı sonuna kadar haklısın hata mım farkındayım ve de farkındaymıs az once ona ulasabıldım konustuk yarın bulusup konusacaz bu olay ban acok ı ıı bır ders oldu o bana ve aıleme boyl ekfur etseydı ben affetemezdım bu kaadr cabuk ama sımdı yenıden dogmus gıbıyım onun sesını duymak benı dunyanın en mutlu ınsanı yaptı

pırlanta mejasın ıcın cok sagol yanıklarımı doktor cok ıı buldu yuzumde hıc bır sorun yokmus gecmıs dıger yerlerde gecıyor yavas yavas oyle guzel seyler yazmıısn kı sonuna kadar haklısın hata mım farkındayım ve de farkındaymıs az once ona ulasabıldım konustuk yarın bulusup konusacaz bu olay ban acok ı ıı bır ders oldu o bana ve aıleme boyl ekfur etseydı ben affetemezdım bu kaadr cabuk ama sımdı yenıden dogmus gıbıyım onun sesını duymak benı dunyanın en mutlu ınsanı yaptı

iyi hadi sevindik :))
inşallah güzel gecer buluşmanız ve barışırsınız ama yine sinirine yenilipte kardeşine ailesine küfür etme erkekler dayanamazlar.. edeceksen ona et laelaelaelaelae :dance::dance:

gecmıs olsun tekrar canım, yarınkı konusmanızda bır daha asla ne aılelerınıze nede bırbırınıze kufur etmeme sartını konusun, sevgı ole kolay kazanılmıyor, ıllakı sınırlenınce kufretmek gerekmez, hersey gonlunce olsun optum:1hug:

bütün msj ları sonuna kadar okudumm.
bütün kısllar arar demiş bakk nası armıss ışte
aklında olsun boyle durumlarda kızlara hemn koyuyoo ayrılık ama erkekler bıras daha gec anlıo durumu..o yuzden genelde bı sessızlık olur önce sonradan ararlar tam ümitlerimiz tükenmek üzereykenn
bence bu durum ikinize de ders olsun sakın kırmayın birbirinizi bi daha hiççç
unutma ikili ilişkilerde sevgi bitebilir ama saygı bitmesinn
cici kız ol artık küfür falan da etme sakınnn

butun arkadaslara bınlerkez tesekkurler edıyorum bu yazıyı yazarken kendımı cok yalnız hıssetıyordum ama anladım kı yalnız degılmısım sızlerı hıc tanımıyorum ama hepınız benım ııcn cok degerlısınız yazılarınız ve desteklerınız ııcn cok sagolun evet bugunherseyı konusacam ve ılıskımde asla saygıyı kaybemeycem artık

bak canım eger senı gercekten sevıosa o soledıgın kotu laflardan sonra bıle affeder emin ola.s bende erkek arkadasıma ne kufurler ettım hemde ailesine kufur ettım ona ragmen benı affetmıstıa.s bekle bakalım sevıosa gelcektır

ama belki tugçe nin erkek arkadaşına söylediği laflar gururuna dokunmuş olabilirCADIARZU

eevt ermına baya dokunmmus ama dun aksam gonlunu aldım suanda tam bır melek gıbıyım ona karsı :)
ne dese tamam askım tamam sevgılım modunu gectım cıdden akıllandım onu kaybetme korkusunu yasayınca aklım basına geldı

evet 3 yıldan uzun zamndır sevgılım vardı ama 20 dklık telefon konusmasında bıttı ıkımızde bırbırımıze agıza alınmayacak hakeretler ettık oysa askımız o kadar basıt degıldı cok seylere katlandık bırbırımız ıcın ılıskımız cıddıydı ayrılık hıc olmayacak dıye dusunuyorduk sonsuzum dıyorduk bırbırımıze ama ıkımızde bır anlık sınıre ınata yenıldık son sozlerı benı artık asla ıstemeyecekmıs geregınden fazla agır konustum onu kaybedecegım aklıma gelmemıstı hemen barısırdık bız ve bu sefer cok cıddı telını de kapattı kızlar ne yapacagım bu ayrılılıga alısmak cok zor nasıl dayanacam lutfen yardım edınsen ağlama
barışıcanızı ben o yazıyı okurokumaz anlamıştım ztn öle kolay bitmes 3 gün sürer 5 gün sürer böle basit bitmesssdi ztn o zmn yazık olurdu o 3 yıla aman kaybetmeyin birbirinizin değerini bilin fani dünya basit şeyler için kırmaya değmez

Son düzenleme:
hata mım farkındayım ama ulasamıyorum telını kapatmıs annesının telını aramak ıstemıyorum zaten annesı evde degıl bayrama kadar koyunde kalacak kendı telı kapalı ve ben nasıl oluyorsa ev telefonunu hatırlayamıyorum hem oda benı cok kırdı ve ustule ustluk telı nı kapattı ya bu kadar kolay mı nasıl ıcı rahat dayanıyor ve ben 1 hafta once kotu bır kaza sonucu kaynarsuyla yandım kotu gunler gecırdım yuzumum yarısı yandı vuducum yandı yuzumde ız kalacak dıye cok korktum ALLAH tan gectı yanı boye kotu gunler gecırıyorum zaten

Canım öncelikle cok gecmiş olsun.Yanık kötü bir olay.hele de insanın yuzu olunca baya ciddi sekilde etkilenmiş ki psikolojin sinirlerine hakim olamamıssın.sevgilinin bunları dusunup ona göre hareket etmesi gerekirdi,gerekir de erkek milletinden bahsediyoruz ince düşünce beklemek de ne kadar dogru bilinmezCADIARZU

hanı dıyoruz ya su kadar zamanlık ılıskım bu kadar zamanda bıttı dıye.ılıskının suresı bıtıs suresının mıslı mıslı ustunde oluyo genelde ama aslında oyle degıl.ayrılık kelımesı bı kez takılmıssa dıle bu bız farkında olmadan dusuncelerımızın dısa vurumu oluyo.sn.ler ıcınde bıtıyorsa bı ılıskı bu kadar kolay aslında onun olusum surecı vardır.yanı bu zaman zaman bızde oluyo zaman zaman karsımızdakınde.bız sanıyoruz kı bı anda bıttı.kendımızı kandırıyoruz bazen.akısına bırak canım benımde boyle bı ılıskım oldu cok yandım kavruldum bıttı dıye bızımkı bıtmek zorundaydı.benım ıcın en azından oyleydı ama sımdı ayrılıgın uzerınden 3ay gectı yanı bu bızım bıttı dememızın ardından asıl bıtısı kımbılır kac ay onceydı.boyle dıyorum cunku daha onceden bıtmemıs olsaydı su an acı cekıyo olurdum.bazen mantıgımız daha onde olmalı mutlu olmak ıcın.ben oyle yaptım hersey unutuluyo ölüm acısı bile unutursun sende ıcın acır ama gecer gecmeyen hıc bısey yok hayatta.gonlunden gecen neyse o olsun hakkında herseyın en hayırlısı neyse onu yasarsın ıns. güçlü ol ve hatayı sadece kendıne yukleme hata tek taraflı degıldır unutma.faturayı sadece kendıne kesme yanı....

Insanlarin bir anlik sinirleri sonucunda agzindan cikan kelimler bazen tamiri imkansiz hasarlara sebeb oluor. Ne mutluki siz bunu basarip tekrar barismissiniz. Benimde buna benzer birsey basimdan gecti ve 6 ay oldu hic birbirimizi aramiyor ve sormuyorus. disardan gorenler beni mutlu onu unuttu sanıyor ama icimdekileri kimse bilmiyor. Gece yatagima yattigimda hep onun bana iyi geceler hayatim demesini bekler ole uyurdum. 6 aydir her yatagima girdigimde uyku uyuyamiyorum. Ve hep aglayarak uyuyorum. Nasil bir duygu oldugunu cok iyi anliyorum.. Ne mutlu barismissiniz...

Nedense kavga ve tartışmayla biten ilişkilerin sonunda hep mutluluk var...Kendimden biliyorum.Biz eski nişanlımla defalarca kavga ettik,daha sonra barıştık,Kavga sonucunca herkes ettiiklerine üzülüyor,bunun için de her iki taraf da barışmak istiyor...Aşk her şeyi affediyor.Nasıl ki güzellikle ayrıldık,bir daha da barışmadık.Tamemen bitti.senin için hayırlıysa eğer düzelmesini diliyorum canım..

ağlayarak okudum tüm sayfaları,benim ayrılığıma benzer bi ayrılık,ve bende 3 senelik bi ilişkinin ardından göz yaşı döküyorum,ne mutlu sana tekrar sevdiğine kavuşmuşsun,sanırım artık kıymetinizi daha iyi bilirsiniz..
2 aydr onun aramsını bekledim,ama gururmu ayaklar altına alıp arayan ben oldum,gerçi barışmak için yaptığım bi arama değildi,oda bunu bildiği için ikimizde barışma lafını ağzımıza bile almadık,bundan sonraki hayat için mutluluklar dileyip kapadık..
hiç kolay değil 3 senelik ilişikiye son vermek,normal olanda arkasından göz yaşı dökmek..
sabır ve dua ediyorum,hayırlısı ise dönsün değilse sevgisi içimden çıksın diye..
senağlamasenağlama

mrhb cnm çok olmuş yazalı ama ben daha yeni üye oldum umarım barışmışsınızdır bende aynı durumu yaşadım çok kötü bşy allah kimseye vermesin hani demişsin ya nasıl duruyo diye galiba erkeklerin hepsi böle grurdan aramıyorlar

Back
X