• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3 yıllık ilişkim ne hale geldi lütfen yardım!!

evrimim

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2014
5
0
6
üniversite 4. sınıf öğrencisiyim erkek arkadaşımla ilk sene tanıştık aynı sınıftaydık 2.5 yıldır birlikteyiz bu son senemizde birlikte evde kalıyoruz şuan yaz okulundayım o kendi ailesinin yanında çalışması gerektiği için (babasının yanında çalışıyor) istanbulda başka üniversiteden alıyor yaz okulunu bende boludayım şuanda yani çok uzak değiliz bir çok ailevi problemleri oldu bu sene aynı şekilde benimde bir çok problemim oldu...

çok uzatmadan asıl konuya gelmek istiyorum bana son zamanlarda ozellikle bu son zamanlarda bana sürekli artık değişmelisin diyor benim kendimden hiç ödün vermediğimi onun için gözle görülür seyleri az yaptığımı ve onu daha az önemsediğimi söylüyor senin değiştiğine kanaat getirdiğimde devam edebilirim çünkü ben artık yoruldum diyor beni sevmiyormusun yoksa diye sorduğumda ben senin ismini dövme yaptırdım seni kalbime değil sadece vücudumada kazıdım diyor lütfen bizi çöpe atma nolursun artık bizim için bişeyler yap diyor son bir aydır o kadar az konuşuyoruz ki:(

yanına gitmek istediğimde bana gelme ders çalışcam geliceksin sorunu çözüp gideceksin ama benim için yapmadığın diğer şeyler çözülmüş olmayacak bu son yaptğın bardapı taşıran son damlaydı dedi ileriyi göremiyosun sen hep anı kurtarmak istyorsun dedi bende bişey diyemedim onunla ne yapacağımı bilemiyorum şuan konuşmuyoruz hiç aramıyor bende aramıyorum ama sanırım benden artık düzelmemi bekliyor lütfen yardım edin ne yapıcam neyi eksik yapıyorum benki bu kadar doldu bu çocuk ?
:50::43:

Son düzenleme:
üniversite 4. sınıf öğrencisiyim erkek arkadaşımla ilk sene tanıştık aynı sınıftaydık 2.5 yıldır birlikteyiz bu son senemizde birlikte evde kalıyoruz şuan yaz okulundayım o kendi ailesinin yanında çalışması gerektiği için (babasının yanında çalışıyor) istanbulda başka üniversiteden alıyor yaz okulunu bende boludayım şuanda yani çok uzak değiliz bir çok ailevi problemleri oldu bu sene aynı şekilde benimde bir çok problemim oldu...

çok uzatmadan asıl konuya gelmek istiyorum bana son zamanlarda ozellikle bu son zamanlarda bana sürekli artık değişmelisin diyor benim kendimden hiç ödün vermediğimi onun için gözle görülür seyleri az yaptığımı ve onu daha az önemsediğimi söylüyor senin değiştiğine kanaat getirdiğimde devam edebilirim çünkü ben artık yoruldum diyor beni sevmiyormusun yoksa diye sorduğumda ben senin ismini dövme yaptırdım seni kalbime değil sadece vücudumada kazıdım diyor lütfen bizi çöpe atma nolursun artık bizim için bişeyler yap diyor son bir aydır o kadar az konuşuyoruz ki:(

yanına gitmek istediğimde bana gelme ders çalışcam geliceksin sorunu çözüp gideceksin ama benim için yapmadığın diğer şeyler çözülmüş olmayacak bu son yaptğın bardapı taşıran son damlaydı dedi ileriyi göremiyosun sen hep anı kurtarmak istyorsun dedi bende bişey diyemedim onunla ne yapacağımı bilemiyorum şuan konuşmuyoruz hiç aramıyor bende aramıyorum ama sanırım benden artık düzelmemi bekliyor lütfen yardım edin ne yapıcam neyi eksik yapıyorum benki bu kadar doldu bu çocuk ?

naptın ki düzelmeni istiyor anlamdm

sorun buymuş işte bişey yapmamışım fedakarlık yapmıyormuşum onun için ben 10 yapıyosam sen bana 3 yapıyosun 2 yapıyosun dedi işin aslı en son bana hocayla konuşmamı istedi bende unuttum cunku o gun ödevımle ugrasıyodum kabullenemedi unutuyorsun benı önemsemiyorsun dedi ben bencilmişim o bizcilmiş bende anlamadım işte boyle sürekli değişmiyecek bu deyip duruyor...

düzelir merak etme kendini geri çek korkma emin ol gelir benim ilk ilişkim 3 yıl sürdü. terk etti bir bile aramadım adam en son kendine ne dedi biliyormusun köpekler gibi pişmanım ben naptım red ettim çünkü ona karşı olan sevgim bitmişti. oh iyi yapmışım bana değer vermeyen adamı napim alla alla boşver çok değer verme kaybeden sen olursun hepsi aynı emin ol :47:

şımartılmak istiyor yüz bulursa şımarır ben hep ilişkimize uygun şekilde davrandım de ve kararlı ol güçlü olduğunu görürse geri dönecektir.

insanlar değer verdiği kişininde ona değer verdiğini hissetmek ister, şahsen benimde erkek arkadaşın gibi hissettiğim anlar oldu sevgilime karşı, ve bu yüzden sanırım bizim ilişkimiz bitti. Sen vazgeçme herşeyden önce duygularını söylemekten çekinme onun için yaptığın şeyleri anlat ona, onu sevdiğini hissettirecek şeyler söyle ve yapmayada devam et. Ara onu hatta mümkünse yanına git ne bileyim al karşına konuş, ufak bi süpriz yap hediye al eski güzel anılarınızı hatırlatacak bişey olabilir mesela, bu kadar geçmişiniz var bence hallolur bu mesele. Ama dediğim gibi o kendini çekecektir elbet sen üstüne git istediğide bu zaten

öyle diyorsunuz ama işte ben senin için sunu yaptım bunu yaptım dediğinbde ben hiç mi bişey yapmadım dediğimde sen benim kadar fedakar değilsin diyor dediği tek sey bu

tuba_ceren şımartılmak istiyor diyosun da üzerine gittiğimde de benimle kısa cevaplar vererek konuşuyor bende haliyle sinirleniyorum

merve6464 iyi diyosun hoş diyorsunda yanına geleyim dediğimde sadece son olayı çözeceksin sonra devam edicez ama ilerde baska biişey yapacaksın ben yine mi görmezden geleyim diyor yoruldum diyor yeter bende insanım diyor çok yıprattın beni diyor ama seni seviyorum biliyorum ki sevmek herseyi de çözmüyor bizi çöpe atma tarzında da konuştu işte hediye aldım ona son konuştuğumuz gün bu arada 5-6 gündür hiç aramıyorum cunku kırdı yine beni telefonda benm içimden aramak gelmiyor ama hediyesini evine kargoyla yollamak istiyorum bir nebzede olsa bişeyler için uğraştığımı farketmesini baska türlü nasıl sağlayabilirim bilmiyorum aklıma gelen tek sey benim de hediye almak oldu... ona kartallı bir cep saati aldım (beşiktaşlı)

gercekten bilmiyorum ne yapmalıyım o kadar arada kaldım ki kısa da değil ilişkim neredeyse 3 yıl olacak herkesle tanıştırdı beni bende babam hariç herkesle tanıştırdım ciddi de olduğunu biliyorum ve artık kendi için planlar yaptığını da söyledi :( ben senle plan yapsam sen uymak istemezsin simdiye kadar kurduğum hayaller hep başıma yıkıldı dedi artık sadece anlık yaşıycam dedi ben marmaraya geçicem sende istersen gelirsin dedi benim soylememe ne gerek var dedi :( çok zor durumdayım kızlar napmalıyımm ??:5:

Son düzenleme:

Asla kendinden taviz verme yüz bulursa şımarır sen aynen devam et merak etme o böyle yaptığın müddetçe seni bırakamaz cok pişmanım ben yüz verdiğim için hepsi aynı yüz verirsen mutlaka değişir diğer arkadaşımın da dediği gibi güçlü olduğunu bilsin
As

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

kuraabiye yüz verme diyorsunda işte o oyle olmuyo bizimkinde ters tepiyo aramasam beni merak edip sorduğu bile yok hastalandım mı bişey mi oldu hiç bilmiyceksin diyorum annen baban varken basına bişey gelmez diyo simdi yaz okulunda evde tek başıma kalıyorum yıne aramıyo bak 5 gun oldu anlamıyorum yani bi insan merak etmez mi sevgilisini deli gibi merak ediyorum diyodu konuşurken ama içim rahat cunku annenlerlesn demişti şimdi aramama bahanesi nedir acaba sınavı olabilir de beni araması sadece 5 dakıka çok aptalca bahaneler inanamıyorum çünkü... sınavları bu hafta carsamba bitiyor bakalım bu sefer de neyi bahane edecek çok merak ediyorum!!:4::19:

Son düzenleme:
Çocuk resmen ayrılmak istiyor açık açık söyleyemiyor senin onu terketmeni bekliyor. Sakın hediye mediye yollama. Ağırdan sat kendini. Seviyorsa bırakmaz. Bu ne ya günümüzde roller mi değişti. Naz yapmak kadına yakışır erkeğe değil.

Bana kızma ama bu kadar samimi olursanız erkekler de böyle her an ilişikiyi bitirmekle tehdit eder. Aynı evde yaşamak çok yanlış bana göre. Keşke daha mesafeli olsaydın.

ne gibi fedakarliklar bekliyor ki... kucuk seyler yapabilirsn..
hep senin istedigin yerde mi yiyorsunuz mesela ... ne biliim aklima ilk bu geldi :27::27:
yani kucuk ve daha az onemli konularda onun suyuna gidip buyuk konularda kendi istedigini yap..
hani dinliyormus yapiyormus gibi gorun ama yapma derler ya oyle iste..
o basrol oyuncu sen yonetmensin unutma :23:

malatyagelini aynı evde yaşamak yanlış demişsin ama aynı evde yaşamadan bir insanın karakterini anlayamıyorsun ben ciddi olduğumuz için olacak mı olmayacak mı bu iş diyerek aynı evde yaşamayı kabul ettim ayrılmak isteyen insan bizim ilişkimizi yabana atma demez ayrılmak istese söyleyemeyecek cesareti olmayan biriside değil kesinlikle şimdiye kadar her konuda benimle açık açık konuşmuştur son bi kaç aydır benden fedakarlık beklediğini dile getirdi

mermaid26 yan yanayken destek olmaya ve bişeyler yapmaya calılştığımı zaten ben dile getirmiştim ona ama farklı yonlerden baktığımız içn yaptığım şeyleri görmediğini de söyledim onu önemsemediğimi düşünüyor açıkcası bende aynı senin dediğin gibi yapıyordum fakat sanırım anladı bi sure sonra gercek seylerden fedakarlık beklediğini anlıyorum onun ama cocuk haklı yani bi bakımdan bişeyde diyemiyorum ama ne hallerdeyim son bir aydır limoniyiz ve ben hiç hoşnut değilim bundan :41:

Son düzenleme:
Back
X