• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3 Yıllık İlişkimi Berbat Etmek Üzereyim :(

eliz16

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2012
122
1
26
Bursa
Öncelikle baştan anlatayım . 3 senelik bi birlikteliğimiz var . 20 günlük sevgili iken askere gitti 15 ay bekledim şubatta geldi . Aynı mahallede oturuyorduk hrşey güzeldi hergün görüşüyorduk. Sonra biz taşındık çok uzağa değil aynı semtteyiz yine ama buraya gelince haftada 1 görüşmeye basladık bazen o bile olmuyor. Sürekli mesajlasıyoruz artık ben soğudugumu mu hissediyorum bilmiyorum şu 3 gündür kafam öyle karışık ki... Mesajda sürekli tartışıyoruz . Yan yanayken hiç birşey yok mükkemmel geçiyo zaman yanından ayrılmak istemiyorum hiç eve gelmek istemiyorum. Böyle onu o kadar çok özlüyorum ki görmeyince soğuyorum sanki bilmiyorum ya yardım edin ne yapacağımı sasırdım onu da kaybetmek istemiyorum . Ciddi ve güzel giden ilişkimi berbat etmek üzereyim galiba :(

Okuduğunuz için teşekkürler .

En mükemmel ilişkilerde bile olur öyle dönemler..
Geçici yani merak etme..
Bu arada çok görüşmek de iyi değil az görüşmek de.
Bence haftada bir gayet iyi.
Sevgilinin güzel yönlerini düşün düşün aşk dol:16:

Ara ara böyle hissetmeniz doğal.
Ben de çok sorgulamışımdır kendimi sevmiyor muyum yoksa diye.

Yalnız ben öyle anlarımda erkek arkadaşımla paylaştım bunu.
Ağladım hatta bi kere, "Dayanamıyorum, uzaklaşıyorum senden, bi şeyler yap." diye (:
O şekilde atlattım.

Ani kararlar almayın, ki üç yıllık bir ilişkide kendinizi iyice dinlemeden bir karar alacağınızı sanmam.
Gerçekten soğuyorsanız da yapacak bir şey yok, kimse hayatındaki insanla ömrünün sonuna kadar beraber olacağının garantisine sahip değil.

Öncelikle baştan anlatayım . 3 senelik bi birlikteliğimiz var . 20 günlük sevgili iken askere gitti 15 ay bekledim şubatta geldi . Aynı mahallede oturuyorduk hrşey güzeldi hergün görüşüyorduk. Sonra biz taşındık çok uzağa değil aynı semtteyiz yine ama buraya gelince haftada 1 görüşmeye basladık bazen o bile olmuyor. Sürekli mesajlasıyoruz artık ben soğudugumu mu hissediyorum bilmiyorum şu 3 gündür kafam öyle karışık ki... Mesajda sürekli tartışıyoruz . Yan yanayken hiç birşey yok mükkemmel geçiyo zaman yanından ayrılmak istemiyorum hiç eve gelmek istemiyorum. Böyle onu o kadar çok özlüyorum ki görmeyince soğuyorum sanki bilmiyorum ya yardım edin ne yapacağımı sasırdım onu da kaybetmek istemiyorum . Ciddi ve güzel giden ilişkimi berbat etmek üzereyim galiba :(

Okuduğunuz için teşekkürler .

Bence soğumuyorsun... aksine o kadar çok seviyorsun ki,ayrı kalmaya tahammül edemiyorsun..buda seni hırçınlaştırıyor:16:

Çok sık görüşmemenizin sebebi ne?
Güzel ve ciddi bi ilişki olduğunu söylüyorsun...İletişimsizlik olabilir sorununuz...bende eşimle sevgiliyken hep aynı sorunu yaşardık farklı şehirlerde olduğumuz için..Telefonda genelde tartışırdık...Şuan evliyiz Allahıma bin şükür herşey süper...Sizde bu aralar daha çok görüşüp daha çok birlikte bişiler yapın derim..

Onceden sık gorustugunuz ıcın ve suan haftanın 1 gunu gorustugunuzden

dolayı sanırım ozluyorsun ama bu sende ters tepkı verıyorr :ssz:

çalıştığı için sık görüşemiyoruz vakit ya ona uymuyor ya daa bana . Hepiniz teker teker haklısınız seviyorum çok seviyorum ama her gün görmek istiyorum göremiyorum ona karşı çok sinirli oluyorum nu yüzden bide saçma sapan triplerim var benim malesef . çocugun yüzüne karşı aşkım hayatım vs diyemiyorum nedense bu da ayrı bi sorun zaten . soğumak değil bu evet çok farklı birşey nedenini bulamadığım birşey onunla konuşsam bu konuyu dşye düşünüyorum bende ama yanlış anlamasından korkuyorum öyle biri değil ama iştee ...

Canım sen birşeyleri berbat etmiyorsun emin ol.

Mesafeler gerçek sevgileri ortaya çıkarır ve sahtelerini de eler. Mesafe varken hayatına daha objektif bakabilir, iyiyi ve kötüyü daha iyi ayırt edebilirsin. Birlikteyken insan kör gibi oluyor, kötüye bile razı oluyorsun bazen ve birçok kötü hareketi yutuyorsun... Sanki hep birlikteyken sevdiğin için değil bağlılık olduğu için ve sanki zorunlu hissettiğin için bırakamıyor gibi oluyorsun.

Bu da sizin sevginizde bir sınav. Tabi erkeğin bütün mesafelere rağmen hala seviyor ve vazgeçmiyor oluşu da günümüzde hanımların ellerinin tersiyle itemeyeceği türden bir şans.

Fakat bu sınavda anlıyorsun ki "o evleneceğim adam" veya "o ömrümü geçireceğim biri değil" diyorsun.

Hakkınızda hayırlısı.

Canım sen birşeyleri berbat etmiyorsun emin ol.

Mesafeler gerçek sevgileri ortaya çıkarır ve sahtelerini de eler. Mesafe varken hayatına daha objektif bakabilir, iyiyi ve kötüyü daha iyi ayırt edebilirsin. Birlikteyken insan kör gibi oluyor, kötüye bile razı oluyorsun bazen ve birçok kötü hareketi yutuyorsun... Sanki hep birlikteyken sevdiğin için değil bağlılık olduğu için ve sanki zorunlu hissettiğin için bırakamıyor gibi oluyorsun.

Bu da sizin sevginizde bir sınav. Tabi erkeğin bütün mesafelere rağmen hala seviyor ve vazgeçmiyor oluşu da günümüzde hanımların ellerinin tersiyle itemeyeceği türden bir şans.

Fakat bu sınavda anlıyorsun ki "o evleneceğim adam" veya "o ömrümü geçireceğim biri değil" diyorsun.

Hakkınızda hayırlısı.

O evleneceğim adam :) ama bu içimdeki soğukluk mu ne anlamıyorum çözemiyorum bu sorunu içimde ...

O evleneceğim adam :) ama bu içimdeki soğukluk mu ne anlamıyorum çözemiyorum bu sorunu içimde ...

Bence kendine yüklenmemelisin, geçici bir döneme girmişsin belli :) Evlendiğin eşinle bile yaşıyorsun bu durumu aynı evdeyken bile bakıyorsun ki yabancılaşmışsınız. Sonra dönem geçiyor eski halinize dönüyorsunuz.

Evlilik arefesinde bu insana soğukluk hissetmen belki seni iki kere düşünmeye itebilir bu evliliği...

Bence derin bir nefes al ve düşün, hayal et. Gerçekte onunla evlenip evlenmemek istediğini düşün, evlendiğinizi hayal et birlikte nasıl olacaksınız, sonra evlenmediğinizi ve yolarınızı ayırıp başka hayata başladığınızı da hayal et. Sana hangisi yakın ne istiyorsun iyi düşün :) bir de evlenip pişman olmak var işin ucunda.

4 sene flörtten sonra 1.5 sene nişanlı kaldığım insandan soğudum ben öyle. O memlekette işe girmişti. Ben üniversiteyi bitirmek üzereydim. Sonra soğudum. Soğuduğum zaman da tüm o önceden göremediğim olumsuz davranışlarını gördüm. Birlikte olursak kafayı bile yiyebilirdim onu düşündüm. Ayrıldığımda yeni doğmuş bebek gibiydim. Çok doğru karar verdiğimi bildim hiç pişman olmadım. O benim için hayırlı değilmiş ve onunla evlenmediğim için çok mutlu oldum. Evlenseymişim kesin boşanacakmışım onu anladım. İşte bunlar hep mesafelerin sihiri sayesinde oldu. Sürekli bir arada dursaydık böyle ciddi karar alamazdık. Kötü şekildede boşanırdık...

Back
X