• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3 yıllık sevgilim sözlendikten sonra değişti ne yapabilirim?

Hesappasif

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2016
2.405
3.368
133
Beni sevdiğinden emindim 4 ay önce sözlendik sözden birgün sonra değişti adam .bana şakayla gülerek bak yeni kısmetlerin çıkarsa tepme dedi sonra sen soguk davranmıssın aileme dedi oysa söz günü heycanlıyım cok konuskan da degilim yapım böyle .elti hanım benim için yok niye makyajını düzgün yapmamıs diye konuşmuş..sonra zaten elti bozuntusu kız istemede habire (eltim kaynanamlardan uzak yaşıyor. Benim sözlümde ailesinin yanına atandı eltim kız istemede habire beratta agrıda kalır hep orda yaşar ordan vazgecmez yani demek istiyor ki bosuna heveslenmeyin batıya gelemezsin sen kaynanamlarla kalcaksın ben uzaktayım hep oh gibisinden anladım ben bunu) her neyse kusura bakmayın konuyu tam anlatamadım. 4 ay oldu sözlüm cok değişti artık beni sevdiginden bile emin degilim konusmaya calısımca da off sıkıldım sıkıyosun boguyosun diyor napıcamm :(:(

bu kadar rahatsız olduğunuz konu varsa hiç sözlünle konuştun mu
peki kendi ailenle onlar ne diyor

4 ayda bukadar dolmuşsun kendini bir ömür bu aileyle birlikte görebiliyormusun?
Aslında kaynanayla iligili sorun yok kadının umrunda bile degilim aradıgımda güzelce konusuruz .sorun elti bozuntusu bana sözlümü gülerek kötülüyor habire siz agrıda oturursunuz hep diyor yani fazla bilmiş

Yavasca o yuzugu parmagindan cikar

Anasinin yengesinin agzina bakarak sana laf soyleyecek bi tip oldugunu onceden belli etmis sana

Ben de su an bu sebepten bosanma asmasindayim

Yol yakinken kurtar kendini

Bu degisme degil olagan karakter

En çekilmez tip. Yüzüğü atinca da felekleri sasar. Bozun sözü derim ömür boyu cekilmez.
Gerizekali insanlardan nefret ederim

evlilik çok mühim dememe zaten gerek yok. ince eleyip sık doku. seni rahatsız eden şey varsa çözmeye çalış, ama çözülmüyorsa iç sesini dinle. keşke deme ilerde lütfen. 3 yılımı verdim diyorsun da, 3 yıl mı, bir ömür mü?
şu eltine de ağzının payını ver lütfen.

evlilik çok mühim dememe zaten gerek yok. ince eleyip sık doku. seni rahatsız eden şey varsa çözmeye çalış, ama çözülmüyorsa iç sesini dinle. keşke deme ilerde lütfen. 3 yılımı verdim diyorsun da, 3 yıl mı, bir ömür mü?
şu eltine de ağzının payını ver lütfen.
Yaa kadın o ladar bilmiiş ki tatlı dilli de oldugu icin atısamıyosun gülerek konusuyor hep

Şu 3 yıl lafına bitiyorum ya. :işsiz:
Bende 3.5 yıl birine harcadım ama bana uymayan durumlar vardı ayrıldım yapılabiliyor yani.
Sanki kredi çekmişsin ödemek zorundaymışsın gibi davranıyorsun.

Back
X