• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3 yıllık sevgilim sözlendikten sonra değişti ne yapabilirim?

değişmekten ziyade özüne dönmek bu malesef. yapabileceğin şey böyle kabul edebiliyor muyum diye kendini tartmak. değiştiririm umuduyla evlenirsen hayal kırıklığına uğrarsın...

kimse bi günde değişmez. muhtemelen işi ciddiye bindirmek için şimdiye kadar görmezden geldiniz.

"Nasılsa artık benim" psikolojisi oluşuyor, çabalamaktan vazgeçiyor, ve uğraşmıyor? Tabi bundan dolayı kırgınlıklar başlıyor! Senin sözlüne iyi bi ders vermen lazım! Kaybetme korkusunu yaşat. Seni kaybedebileceğini anlasın, o zaman düzelme olur! Eğer ki olmazsa, o zaman bil ki kesin CİDDİ bişey vardır :₺

Evlilikten korkan üyemiz @pnrbstrk06 vardı. Bakın gördügünüz uzere mutsuz olacak bir cift onümuzde duruyor. Ama konu sahibi " ayrılammaaamm 3 seneeemiz gecti" derdinde.

Evlilikten korkmayın, evlilik, imza öcü degil ama kalkip konu sahibinin yaptigini yapip bu sekilde biriylede bile bile devam ediyorsaniz suç imzanin degil sizindir. Mutsuzluk boyle geliyor iste
Bekaret derdinde daha cok

"Nasılsa artık benim" psikolojisi oluşuyor, çabalamaktan vazgeçiyor, ve uğraşmıyor? Tabi bundan dolayı kırgınlıklar başlıyor! Senin sözlüne iyi bi ders vermen lazım! Kaybetme korkusunu yaşat. Seni kaybedebileceğini anlasın, o zaman düzelme olur! Eğer ki olmazsa, o zaman bil ki kesin CİDDİ bişey vardır :₺
Evett bi iki kere seni terkediyorum dedim sen beni terkedemezsin bensiz yasayamazsın diyor sonra u dönüşü yapıyor lafı değiştiriyor :)

3 sene olmuş diye bırakamam mantığındasın ama yakında o bırakır.
Hayat her şekilde devam eder merak etme.
Bahane arıyor gibime geliyor :işsiz:

Bdv de boyle konuları okuduktan sonra beni seven varsa da sevmiyor diye düşünüyorum.Ve evlenmekten git gide.uzaklaşıyorum Allah sonumuzu hayir etsin.Ne oluyor bu erkeklere

Back
X