- 9 Mart 2020
- 1.306
- 1.096
- 133
- Konu Sahibi moral arayan
nasıl yani doktor ihmali?Ah canim yasamadilar yasatmadılarben bebeklerimi kaybettim dr ihmalinden
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nasıl yani doktor ihmali?Ah canim yasamadilar yasatmadılarben bebeklerimi kaybettim dr ihmalinden
Gebelik tansionu yani gebelik zehirlenmesi gecirdim son hadtalarda dr denen sahsiyetsiz o sekilde birsey olmaz deyip eve gonderdi sonra kaybettik ahirette insallah kavusacagim dunya tatlisi yavrularim oldu..neyse moralin bozulmasin.ben sadece umutsuz olmani istemedim bir yumurta bile yeter yaninasıl yani doktor ihmali?
ahh canım benim çok üzüldüm.İNŞALLAH tez zamanda tekrar hamile kalırsınAh canim yasamadilar yasatmadılarben bebeklerimi kaybettim dr ihmalinden
hayırlısıyla güzel sonuçlanır inşallah süreciniz.benim de 2 kimyasalım var,kan pıhtılaşmam çıktıEvet olumlu olmaya çalışıyorum benim 2 dusugum vardi eşimle benim genetiklerimiz temiz çıktı tedbir için pgt tup bebek deniyoruz ilk deneme daha bizim
inşallah tutar,çok teşekkür ederim destekleriniz için.10 hücreli kaliteki bir embriyo 3. Gün 8-10 hücre olması beklenir bölünmenin siznkide gayet tutma olasılıgı yüksek
Hepimizin güzel sonuçlanır inşallahhayırlısıyla güzel sonuçlanır inşallah süreciniz.benim de 2 kimyasalım var,kan pıhtılaşmam çıktı
Ben dogurdum canım şükür 2.5 aylık oldu 1 tane de dondurulmuşum var konu sahibi ben değilm senin doktor nasıl böyle bir hata yapmış halbuki tansiyonda dahi cıkarGebelik tansionu yani gebelik zehirlenmesi gecirdim son hadtalarda dr denen sahsiyetsiz o sekilde birsey olmaz deyip eve gonderdi sonra kaybettik ahirette insallah kavusacagim dunya tatlisi yavrularim oldu..neyse moralin bozulmasin.ben sadece umutsuz olmani istemedim bir yumurta bile yeter yani
Ya bekarken hep okurdum kadin dogum doktoru sans isi diye gercekten öyleymis,ben maalesef ikiz gebelikten anlamayan tecrübesiz herseyden bihaber doktora denk geldim ve bu adami kendim seçtim kendim buldugum icin aylarca suçluluk duygusu hissettim ve hala kendimi sucluorumBen dogurdum canım şükür 2.5 aylık oldu 1 tane de dondurulmuşum var konu sahibi ben değilm senin doktor nasıl böyle bir hata yapmış halbuki tansiyonda dahi cıkar
Benim ilk gebeligim olunca gebelik zehirlenmesi nedir bilmiorum meger tansion cikinca protein olunca gebelik zehirlenemsiymis. adam hic umursamadi baska dokrorlar hemen acil doguma aliormus bu adam oylece eve gonderdi..iki dunyadada davaciyim olmicek gibi yasasinlar bakalim.Ben dogurdum canım şükür 2.5 aylık oldu 1 tane de dondurulmuşum var konu sahibi ben değilm senin doktor nasıl böyle bir hata yapmış halbuki tansiyonda dahi cıkar
Aynen araştırmadınız mı hic ? Kacıncı haftada kaybettinizBenim ilk gebeligim olunca gebelik zehirlenmesi nedir bilmiorum meger tansion cikinca protein olunca gebelik zehirlenemsiymis. adam hic umursamadi baska dokrorlar hemen acil doguma aliormus bu adam oylece eve gonderdi..iki dunyadada davaciyim olmicek gibi yasasinlar bakalim.
Bence bir daha yumurta toplama yaptır benimde başima geldi 5 tane dondurulmuştu yeterli dedik ama treasfer günü çözülürken imha oldu 3tanesi ve sadece 2 tanesi kaldı onları transfer oldum ama tutmadı belliymis kalitesizmis. Bidaha toplanmıs olsaydı tedaviye taa en başından başlamak zorunda kalmayacaktım hem maddi hem psikolojik olarak daha yorucu buArkadaşlar tekrardan merhaba.Geçen aylarda konu açmıştım sizlerinde önerisiyle tüp bebekte karar kılıp tedaviye başladım ve geçen hafta yumurtalarım toplandı.13 tane falan folikülüm görünüyordu ama 8 yumurta çıktı ve 5 tanesi döllendi.bu 5 döllenen yumurtadan 3.güne sadece 3 embriyom kaldı ve donduruldu.doktorum daha çok bekliyordum dedi ama maalesef olmadı.kalite olarak iyi dedi.sizlere sorum tekrar yumurta toplatma yaptırayım mı,yoksa transfer mi yaptırayım
Neyse gecti gitti burda hamile olanlar uzulmesin..Aynen araştırmadınız mı hic ? Kacıncı haftada kaybettiniz
merhaba bugün doktor kontrolüm vardı.Doktoruma her ihtimale karşı tekrar yumurta toplayalım mı dedim gerek yok dedi.Kalitelerine güveniyor sanırım.UMARIM tez zamanda emeklerinizin karşılığını alırsınızBence bir daha yumurta toplama yaptır benimde başima geldi 5 tane dondurulmuştu yeterli dedik ama treasfer günü çözülürken imha oldu 3tanesi ve sadece 2 tanesi kaldı onları transfer oldum ama tutmadı belliymis kalitesizmis. Bidaha toplanmıs olsaydı tedaviye taa en başından başlamak zorunda kalmayacaktım hem maddi hem psikolojik olarak daha yorucu bu
Benim tek embriyom olmasına rağmen doktorum tekrar toplamadı bunu transfer edelim bi dedi.merhaba bugün doktor kontrolüm vardı.Doktoruma her ihtimale karşı tekrar yumurta toplayalım mı dedim gerek yok dedi.Kalitelerine güveniyor sanırım.UMARIM tez zamanda emeklerinizin karşılığını alırsınız
Bende şey diyorum hep kendime iznini verecek olan ALLAH o nasip ettiyse tek yumurtayla da olur.transfer oldunuz mu acabaBenim tek embriyom olmasına rağmen doktorum tekrar toplamadı bunu transfer edelim bi dedi.
Hayır 2.regli bekliyorum şu an. Rahim dinlendirmedeyim. Doktorum bana ilaçlarla zaten yorduk vücudu şimdi tekrar toplarsak yine ilaç olucak. Transfer gecikir dedi gerek yok dedi. Yani benim tekken bile istemediyse size hiç gerek yok. İyi bi sayı. Benim öyle olsa içim rahat olurduBende şey diyorum hep kendime iznini verecek olan ALLAH o nasip ettiyse tek yumurtayla da olur.transfer oldunuz mu acaba
bende rahim dinlendirme aşamasındayım.doktorum bir terslik çıkmazsa eylül sonu gibi dedi transferi.inşallah hepimizin tek seferde hayırlısıyla tutar.süreç zormuş gerçektenHayır 2.regli bekliyorum şu an. Rahim dinlendirmedeyim. Doktorum bana ilaçlarla zaten yorduk vücudu şimdi tekrar toplarsak yine ilaç olucak. Transfer gecikir dedi gerek yok dedi. Yani benim tekken bile istemediyse size hiç gerek yok. İyi bi sayı. Benim öyle olsa içim rahat olurdu
Sizin Nicki baska gruplardan biliyorum dogum yaptınız mı acaba cok merak etmiştim sizi çikolata kisti sıkıntınız vardı sanırmBence de transfer ettirin ilk önce, olmazsa ona göre tekrardan toplattırırsınız. 3 yumurta da gayet iyi bir rakam bu arada zaten genelde 4-5 adet geriye kalıyor. Tek yumurtanız bile olmus olsa tuttunmamasi icin bir etken degil.
Merhaba, evet doğru hatırlıyorsunuz :) gecen sene dogum yaptımSizin Nicki baska gruplardan biliyorum dogum yaptınız mı acaba cok merak etmiştim sizi çikolata kisti sıkıntınız vardı sanırm