• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3.Yumurta Toplama(OPU)

invictus92

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
11
Puanlar
3
3.Yumurta toplama aşamasındayım. 2. toplamada 6 yumurta toplandı 5 tanesi fazdaydı(olgun). 1 grade ve 2 grade kalitede 2 embriyomuz oldu. Totalde 1 tane 1.derece 3 tane 2.derece embriyo biriktirmiş olduk. Dualarınızı bekliyorum.Bu yolda yürüyen her kadın umarım ilk denemede kucağını doldursun.Sorularınız varsa yanıtlamak isterim🫶🏻

Merhaba benim tek embriyom oluştuğu için bir kere daha yumurta toplatsam mı diyorum ama, kaç tl aldılar tek opu için? İnşallah iyi olur sonucunuz

Merhaba benim tek embriyom oluştuğu için bir kere daha yumurta toplatsam mı diyorum ama, kaç tl aldılar tek opu için? İnşallah iyi olur sonucunu
Benim rezervim çok düşük ve tüpümü alacaklarından havuz yapıyoruz. Her yaptırmamda 2 tane çıktı ama bu son toplamada 1 tane geldi ve durumu diğerlerine göre kötüydü.Beklentimi karşılamadı yani.İlaçlara 2.ay yanıt vermeye başladım ben o yüzden 3.aydan beklentim de yüksekti.. OPU için şuan 60 bin yanlış hatırlamıyosam. Sizin nasıl ilerledi süreç..

Benim rezervim çok düşük ve tüpümü alacaklarından havuz yapıyoruz. Her yaptırmamda 2 tane çıktı ama bu son toplamada 1 tane geldi ve durumu diğerlerine göre kötüydü.Beklentimi karşılamadı yani.İlaçlara 2.ay yanıt vermeye başladım ben o yüzden 3.aydan beklentim de yüksekti.. OPU için şuan 60 bin yanlış hatırlamıyosam. Sizin nasıl ilerledi süreç..
Benim amh 0.6 2 yumurta çıktı biri 5e ilerledi ama pgtden kötü geldi elde var sıfır, tekrar opu olacağım, bir tane olsa moralim yerine gelirdi, yıkım oldu yani, bana da 65 dediler. Sizin çıkanlardan ogtden sağlam gelen oldu mu?

Benim amh 0.6 2 yumurta çıktı biri 5e ilerledi ama pgtden kötü geldi elde var sıfır, tekrar opu olacağım, bir tane olsa moralim yerine gelirdi, yıkım oldu yani, bana da 65 dediler. Sizin çıkanlardan ogtden sağlam gelen oldu

Bizde pgt gerek görülmedi hiç yaptırmadık. Benim de amh 0,7 2 yumurta çıktı grade 2 de 3 gün embriyosu olarak ikisi donduruldu. Sizde gerek görüldüğü için mi pgt yapıldı siz mi istediniz? Ben çok araştırdım pgt olayını o yüzden merak ettim.

Bizde pgt gerek görülmedi hiç yaptırmadık. Benim de amh 0,7 2 yumurta çıktı grade 2 de 3 gün embriyosu olarak ikisi donduruldu. Sizde gerek görüldüğü için mi pgt yapıldı siz mi istediniz? Ben çok araştırdım pgt olayını o yüzden merak ettim.
Yaş 38, 35 yaş üstüne tavsiye ediliyor çünkü kromozom sayıları bozuluyor yaşlı yumurtaların, öyle de çıktı, raporu görünce bakacağım ama çok anomali var dediler.

Yaş 38, 35 yaş üstüne tavsiye ediliyor çünkü kromozom sayıları bozuluyor yaşlı yumurtaların, öyle de çıktı, raporu görünce bakacağım ama çok anomali var dediler.
Anladımmm.. Ama net değilmiş yine de bu sonuçlar. Rahimde değişiyormuş hücre sayıları kısıtlı olduğu için çok geniş tarama yapılamıyormuş.. Sizin durumunuz farklı tabi ki. Rabbim kolaylıkla oldursun inşallah 🥹🫶🏻

Anladımmm.. Ama net değilmiş yine de bu sonuçlar. Rahimde değişiyormuş hücre sayıları kısıtlı olduğu için çok geniş tarama yapılamıyormuş.. Sizin durumunuz farklı tabi ki. Rabbim kolaylıkla oldursun inşallah 🥹🫶🏻
Hücre sayısı artıyor evet kalitesi değişebilşyor ama kromozom dizilimi kötü olunca sıkıntı maalesef

Back
X