• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

30+3 haftayım, bakar mısınız

Minerva92

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
71
Puanlar
3
Kızlar selam
30+3 deyim. Adet ağrısı yaşar gibi ağrım var, ara ara oluyor. Yalancı kasılma mı yoksa erken doğum sinyali mi anlayamadım

Kızlar selam
30+3 deyim. Adet ağrısı yaşar gibi ağrım var, ara ara oluyor. Yalancı kasılma mı yoksa erken doğum sinyali mi anlayamadım
Ne kadar sıklıkla oluyor. Kaç dk sürüyor. Regl ağrısı gibi ağrıyla birlikte karnınızın bir yerinde ya da genelinde sertleşip bırakma oluyor mu?
Benim de geçen hafta benzer ağrım oldu doktora gittim, sancı vs çıkmadı. Doktorum bu sorularınsordu. Doğum sancıları dediğimiz şey hem karnımızın kasılıp gevşemesi hem de belden gelen bir ağrı olarak tanımladı. Tabi sıklık da önemliymiş.
Bu haftalarda yalancı kasılmalar başlıyor. doğum da yaklaştığı için rahim kendini hazırlıyormuş ek olarak bebek daha hızlı büyüyor artık oyuzden rahmimizde büyüyor.
Bir de gaz sancınız veya kabızlık varsa o da tetikliyor. Geçmiş olsun

Selam kızlar bugün nst ye girdim, çok şükür iyiyiz. Yalancı kasılmalarmış. Kasılmalar kaç dakika bir oluyor onu takip et dedi, ama şuan yalancı kasılma, vücud doğuma hazırlıyor belli ki. Cevaplarınız için çok teşekkür ederim 🎀🎀

Selam kızlar bugün nst ye girdim, çok şükür iyiyiz. Yalancı kasılmalarmış. Kasılmalar kaç dakika bir oluyor onu takip et dedi, ama şuan yalancı kasılma, vücud doğuma hazırlıyor belli ki. Cevaplarınız için çok teşekkür ederim 🎀🎀
Bunu yazmaya gelmiştim. Dr um bana vücut kendini doğuma hazırlıyor, normal demişti. Eğer gerçek sancı olsa emin ol ayırt edersin demişti. Çok şükür planlanan tarihte oldu doğumum ve sorun olmadı bu. Sağlıkla kavuşun inşallah 😊

Gerçek sancı o kadar kendini belli ediyorki. Korkutmayayım sizi ama o sancı sizi hastaneye götürttürür. Rahimin doğuma hazırlığıdır.

Back
X