• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

30-35 yaş arası bayanlar....bir bakınız......

AYLINNN7677

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2009
478
0
0
43
İstanbul
hem yaşıtlarım ..ben birşey merak ediyorum...aslında sorularım var...ben bu yaş aralığındayım diyorsunuz..Tanışalım mı?birşeyler soracağım önemlidir.telif hakkı sahibinde saklıdır...

Sorununu yazarsınn o yaş aralığnda olanlar cevap verir..

Bu kadar uzatmanın anlamı yoktu..

Birşeyler var gibi geldi ama neyse..

uzatmak mı daha 2 mesaj yazmışım?sayfalarca ilerlememi yapılmışki?

hani diyorlarlar şu kg arasındakiler gelin buraya diye bende bu yaş aralığındakileri sordum..

soruyum o zaman...

bu yaş aralığındakiler evlimi bekarmı?

bu yaş aralığındakiler yaştan dolayı kg aldılarmı almadılar mı?

bu yaş aralığındakilerde mimik çizgileri bellimi değilmi?

vs vs

Merhaba canım, ben yakında 34 yaşında olacağım.
* Bekarım, halen koca bulamadım :1:
* 25 yaşından sonra kilo almaya başladım fakat ondan öncesinde çok kuru zayıftım, şuanki kilom normal düzeyde fakat ben düzenli spor yapanlardanım..
* Göz alt çizgilerim derin değil ama gülerken belliler..

Başka sorun varsa cevaplayabilirim seve seve ...peki sen??

Valla canım benim yaşıma kimse inanmaz en fazla 28 yaşındasın diyorlar. Ama bazen aynaya bakınca yaşlanmışım gibime geliyor..

he valla bende korkuyorum şu kırışıklıklardan olcak diye.çok şükür şimdilik hiçyok kilomda normaldi hamile kalana kadar şuan 81 kiloyum:)boyum 1.70 kg 63 falandı.dogumdan sonra hemencik rejime başlıcam manyak pisikolojim bozuldu bu kilolarla kendimi çok çirkin hissediyorum.dobi:)

31 yaşındayım canım,"kalık"lardan biri de benim :3:
kilo almanın derdine ilk bu sene düştüm, hayatımda hiç kilo aldım zayıflamam gerek yada daha çok almamam gerek gibi derdim olmamıştı, hatta hep zayıf olduğum için kilo almanın yollarını arardım, ama bu sene 5 kg falan aldım,sanırım yaşla alakalı bu da,
yaşımı hiç göstermiyormuşum duyanlar şaşırıyor, yüzümde belirli bi çizgi yok saç modelimi de deiştirdikten sonra sanki daha bi olgun daha bi çekici gösteriyor insanı bu yaş diye düşünmeye başladım ama hala kadınsı bir havam yok

31 yaşındayım canım,"kalık"lardan biri de benim :3:
kilo almanın derdine ilk bu sene düştüm, hayatımda hiç kilo aldım zayıflamam gerek yada daha çok almamam gerek gibi derdim olmamıştı, hatta hep zayıf olduğum için kilo almanın yollarını arardım, ama bu sene 5 kg falan aldım,sanırım yaşla alakalı bu da,
yaşımı hiç göstermiyormuşum duyanlar şaşırıyor, yüzümde belirli bi çizgi yok saç modelimi de deiştirdikten sonra sanki daha bi olgun daha bi çekici gösteriyor insanı bu yaş diye düşünmeye başladım ama hala kadınsı bir havam yok

öle demee yawww..bak atlarım aşağı haaa..

ya ne kadar olmazsa olmaz haline getirdiler şu evliliği...sırf memleket için evlencem evlenirsem da.

Kilom da aynı fiziğim de..:icecream:
Hatta 20li yaşlarıma göre daha inceyim...
Gözaltlarımda bir sorun yok da sanki yüzümde ince çizgiler farkediyorum..
Boşanmamın sonrasında ister istemez bir çökme yaşadım, eee tabii az gözyaşı dökmedim o dönem..:delphin:
Şmdilerde çok daha iyiyim şükürler olsun...:nazar:
Ben yaşımla çok barışığım..
Hep derim daha da yaşlanmayı çok isterdim...hihoyyyt

Selam :)

33 yaşındayım , 29 iken 85 kiloydum şimdi 68 kiloyum. Zayıfladım ama yaşıma bağlı olarak görüntüm değişti. Artık eskisi gibi diri değilim. 30 dan sonra selülit derdim başladı.Kaz ayaklarım ve dudaklarımın çevresinde hafif kırışıklıklar var. Yaşımı gösteriyorum.Evli değilim kocaman beş kedim var :dance: Arasıra yaşlandığım hissine kapılıyorum ama şimdilik idare ediyorum işte.

30 yaşındayım,ama şanslıyım ki yaşımı göstermem,22-23 sanarlar hep,çocuğum olduğuna kimse inanmıyor
Yıllardır kilom pek değişmiyor,ama tartı aynı gösterse de ben irileşmişim gibi hissediyorum.
Kırışıklığım pek yok,sadece kaşımın ortasında belirgin bir çizgim var
Genetik mirasımız iyiyse şanslıyız aslında

bende yazayım.. 32 yaşındayım evlenene kadar kilo sorunum olmamıştı ama artık var..özellikle de hamilelikte 18 kilo aldım..16 kilosunu verdim lakin bu seferde vücudumda sarkmalar oluştu..yaşımı artık gösteriyorum ama olsun..:hulya: her yaşın bir güzelliği var dimi amaalkisalkisalkis

yakında 34olucam hemde haftaya 11agustos kılomda çok degisim yasamadım 57kiloyum 16senelik evliyım 14-8-ve 3,5yaşında 3cocuk annesiyim kızım neredeyse boyumda ve bilmeyenler kızkardeşim sanıyor hayatımın artıları onlar mutluluk dopingim yüzümde tabiki kadınsı hava var ama maddi anlamda sıkıntılar yasadıgım icin dogal buluyorum,hayat sartları hepsi bir arada olmuyor iste

eskiden çok yesem de bir gram alamazdım, şimdi alıyorum. ama kilo problemim hiçbir zaman olmadı şükür. 31 yaşındayım. 57 kg yim, yüzümde kırışıklıklar yok sayılır. bitki çaylarına güvenim sonsuz. aklinialirimsmile

Back
X