Beklenilen bu değil, yorumları baştan aşağı okusanız inanın anlarsınız. Ben buraya sevdim evlendim ama affedemiyorum yazmışım, sevdim dediğim için suçlanmışım. Bir daha yapmayacak olsa dahi istemiyorum yazmışım, Kemal'im yapmazci olmuşum. Eşim de aldattığı kadın da suçlu demişim, kadını suçlu gördüğüm için hakaretler yemişim, kocasını ak sanıyor denilmiş. Boşanmak istemiş fakat nasıl bir yol izleyeceğimi bilmemişim, tavsiye sormuşum boşanmaya niyeti yok denilmiş, affetti sanilmis. Affeden insan niçin buraya konu açsın arkadaşlar, affeder dert bile etmez oturur evinde. Burda yakınan insan, çıkış yolu arayan insandır. Göz açmak dediğiniz eylemi yapan kadınlar da var yorumlarda, altın biriktir ya da dimdik durabilmek varken eşinle durup harcanma ayrıl gibi yorumlamalar yapan, bunlar oneridir, destektir. Allahta razi olsun. Kal denilmesi gerekmez, dert sahibinin yarasına tuz basilmaz. Arada ince bir çizgi var, ben eşimi de kadını da sucladigim için bile laf yedim, kadın suçsuz denildi. O kadın olmasa başka kadın da olur, aldatan insanın aldatacagi varsa bir yolunu zaten bulur, burda kadını suclayisim insan gibi sormama rağmen çocuğuma küfürler saydirmasi, daha yaşına girmemiş bebeğimi öldürmekle tehdit etmesi gibi yuzsuzce hareketlerdi, eşimi alabilir evli olduğu halde gözü kayan eşi zaten ben istemem fakat çocuğumu karistiracak kadar dusmemeliydi, çocuklu bir anneyi üzecek kadar dusmemeliydi konu eşten farklı birseydi fakat bunlara bile hatadır olur denilip soylendigim için bana kızıldı, sevgilisine anlattım kızın, ben öğrendim o da parçasını kurtarsın diye düşündüm, bunun için dahi bana laf giydirildi, oysa çocuğun yerinde ben olsaydım, bana da söylensin isterdim, vicdanım rahat. Çocuğumla ilgilenirken aldatildigimi fark edemedim* demişim, çocukla ilgilendigim için aldatıldım olarak yorumlamışlar, kendini suçlamaya devam et kocan melekler yazılmış

gayette açık yazmışım oysa. İlla kocam hakkında sövüp saymam beklenilmis, ben kıza bile sovmemisken?. Neden onların seviyelerine düşeyim, kendi yolumun derdindeyken. siz de şu anda bu yorum yapan kişilerden farksızsınız, anlayıp dinlemeden yorumlama yaparak çok da farklı bir sonuclama yaratmiyorsunuz. Tahminimce yanıt verdiğiniz hanımefendi çoğu yorumu okumuş, o yüzden o şekilde konuşuyor, kocamla kalmam gerektiğini düşündüğü için değil. ona da ayrıca teşekkür ederim.