30 ay sonra Nisan 1 şakası gibi :)

mrb.arkadaşlar aranıza yeni katıldım.2.5yıllık evliyim.gebelik oluşmadı.bu ay ikinci defa klomen kullandımçatlatma iğnesi olmadım.28 günde bir adet oluyorum.bugün 29cü günüm.acaba hamile olabilirmiyim.bi belirtisi varmı?her ay beklemekten hayal kırıklığına uğramaktan bunaldım.tecrübelerinizi paylaşırmısınız?

merhaba arkadaşlar , ben bi erkeğim ve bi kızla 1 hafta önce ilişkiye girdim boşalmadıma eminim ama sıvıdan kapmışımdır flana diyor tam bugunle 1 hafta oldu hamilemidir acaaba , bu şaka değil ciddi bi konu yardımcı olursdanız sevinirim ... sevmediğim birini koynuma aldım ama sevmediğim birini bi ömür yanımd taşımak istemiyorum ..(

öncelikle erkeksen burda işn ne burası kadınlar kulübü ayrıca boşalmadıgına eminsen no problem öyle sıvıdan falan hamile kalınmaz çok zor

mrhaba canım bende 2.5 yıllık evliyim ilk bir yıl doğum kontrol hapı kullandım ve 1.5 yıldır korunmuyorum ama bi türlü hamile kalamamıştım taki düne kadar... dün hamile olduğumu öğrendim:emir_bebek: 4 haftalık yani 18 ay bekledim ve sonunda Allahım bana nasip etti . Allahdan ümidini kesme sadece dua et eminim isteyen herkez birgün bebek sahibi olacak Allah isteyen herkeze bu duyguyu yaşatmayı nasip eder inşallah

hayırlı olsun canım swet 555 sanada hayırlı olsun allah kucagınıza almayı nasip etsin saglıcakla
kızlar belirtileriiz varmıydı hissetmişmiydiniz ne bilim bi değişiklik oldumu yazarsanız iyi olur tekrar tebrikler

tebrik ederim canım rabbim hepimize hayırlı sağlıklı doğum ve bebişler nasip etsin inşallah:Saruboceq:

hayırlı olsun canım swet 555 sanada hayırlı olsun allah kucagınıza almayı nasip etsin saglıcakla
kızlar belirtileriiz varmıydı hissetmişmiydiniz ne bilim bi değişiklik oldumu yazarsanız iyi olur tekrar tebrikler

Güzel dileklerin için teşekkürler Amin .Bu ay hissetmiştim değişiklikler vardı. sık idrara çıkıyordum kasıklarımda ve belimde ağrı vardı .Daha önce kasıklarımda hiç ağrı olmazdı en çok bu ümitlendirmişti beni .Rabbim isteyen herkese nasip etsin

Back
X