• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

30 Ekim transfer yaptıranlar

ben de 30 ekimde transfer oldum belirtilerimiz aynı sizinle. Sökülecek gibi ara ara adet ağrısı çekiyorum. Genital bölgem sızlıyor arada ki adet zamanlarımda da böyle olurdu. Meraktan ve korkudan kafayı yicez artık
Sizinde bazen ağrıların durup sağ sol taraflarda batmalar oluyor mu

Benim bugün çok şiddetli bel ağrım var kasıklarıma ve bacaklarıma vuruyor hatta ikide bir lavaboya gidiyorum adet oldum diye ilaçlardan dolayı olmayacağını bilsem de çok sancım var bacaklarıma vuruyor bilmiyorum
Bende t+5 im sabah regl ağrılarım başladı bulantım oldu ama akşama geçti

Ya aynısı gerçekten çok yıpratıcı bir süreç
hatta şu anda bile belim ağrıyor adetin aynısı ağrılar. Ama gelen giden bi şey yok akıntı da yok. Bu ağrılar iyi mi kötü mü bilemiyorum. Bi de artık oturuşuma çok dikkat etmediğimi farkettim ağrının bunla alakası yok ama gerçekten bu kadar pamuk ipliğine bağlı değildir heralde diye düşünüyordum o yüzden sadece ani hareket yapmamaya çalışıyorum ama onun haricinde gayet oturuyorum dizimi büküyorum falan ben farkında olmadan bi basınç yaratıyor mu bilmiyorum. Kaslarım gergin hissediyorum Umarım yanlış bi şey yapmıyorumdur

Back
X