Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mide kazıntısı dönemine girdiyseniz daha koyu bir çizgi olması gerekirdi. Psikolojik olabilir. Regl öncesi dönemde olabilirsiniz. Yarın tekrarlayın bence. Koyulaşma var mı diye. Kuruma çizgisi de olabilir çünkü.Yorumlarınızı bekliyorumm. 1 aydır akıntım var ve 1 haftadır midem kazınıyor yemek yesem de yemesem de açmışım gibi yanıyor.
Az önce aynı şekilde çıktı sonucum 10.gun gecikmede. 12 13 temmuz yumurtlama görünüyor. Dediğin belirtiler vende de var kasık bel ve aşırı sırt bacak ağrıları.. Yarın sabah ilk idrarla yapıcam pzt de kan vericemYorumlarınızı bekliyorumm. 1 aydır akıntım var ve 1 haftadır midem kazınıyor yemek yesem de yemesem de açmışım gibi yanıyor.
Ay alakası yok ama profiliniz pek güzelmiş30 gün adet gecikmesi normal değil . Adetleriniz düzenli mi ??
30güm adetiniz geçtiyse niye bi doktora yafa sağlık ocağına kan vermedinizYorumlarınızı bekliyorumm. 1 aydır akıntım var ve 1 haftadır midem kazınıyor yemek yesem de yemesem de açmışım gibi yanıyor.
Testin markası nedir? Çizgi var kuzum. Adet olmasan da yumurtlamış ve döllenmiş olabilirsin canım. Çok silik olduğu için net birşey diyemiyorum. Kan verebilirsin veya yarına koyulaşmasını bekleyebilirsin. Umarım bebişin seninledirYorumlarınızı bekliyorumm. 1 aydır akıntım var ve 1 haftadır midem kazınıyor yemek yesem de yemesem de açmışım gibi yanıyor.
1 dk da çıktı. Yarın bir daha tekrarlayacağımMide kazıntısı dönemine girdiyseniz daha koyu bir çizgi olması gerekirdi. Psikolojik olabilir. Regl öncesi dönemde olabilirsiniz. Yarın tekrarlayın bence. Koyulaşma var mı diye. Kuruma çizgisi de olabilir çünkü.
Normalde düzenli 30 güne bir olurm. Yani 4 ünde oluyorsam 4 ünde olurm diğer ay.30 gün adet gecikmesi normal değil . Adetleriniz düzenli mi ??
Ben yarın bir daha tekrarlayacağm. İşe giderken alıp iş yerinde yapacağm saat sabah 10 gibiAz önce aynı şekilde çıktı sonucum 10.gun gecikmede. 12 13 temmuz yumurtlama görünüyor. Dediğin belirtiler vende de var kasık bel ve aşırı sırt bacak ağrıları.. Yarın sabah ilk idrarla yapıcam pzt de kan vericem
15 gün gecktğnde yine kaset test yaptm o zaman tek çizgiydi. Çalışıyorum o yüzden emin olmadan gitmek istemiyormGördüm çok silik doktora niye gitmiyorsunuz 30 gün baya fazla ama kanda daha net sonuç çıkar geç döllenme olabilir
İnan markasını bilmiyorum bakmadm direkt kullandm. İnşallah ya istiyorum. Yarın bir daha yapacağmTestin markası nedir? Çizgi var kuzum. Adet olmasan da yumurtlamış ve döllenmiş olabilirsin canım. Çok silik olduğu için net birşey diyemiyorum. Kan verebilirsin veya yarına koyulaşmasını bekleyebilirsin. Umarım bebişin seninledir
Çalışıyorm ve 15. Günde yine test yapmştm tek çizgiydi beklemek istedm. Hayal kırıklığı zor.30güm adetiniz geçtiyse niye bi doktora yafa sağlık ocağına kan vermediniz
Naptınız acaba sonucunuz ne çıkmıştı ?Az önce aynı şekilde çıktı sonucum 10.gun gecikmede. 12 13 temmuz yumurtlama görünüyor. Dediğin belirtiler vende de var kasık bel ve aşırı sırt bacak ağrıları.. Yarın sabah ilk idrarla yapıcam pzt de kan vericem
Merhaba bu olaydan sonra kan testi yöne negatifti ama biraz yükselmisti ultrasona da girdim üç kez.idrarlar silik cikiyodu 70 gün adet olmadım ilaç da kullanmak istemedim sonra kendiliginden oldumNaptınız acaba sonucunuz ne çıkmıştı ?