30 gün adet gecikmesi ve 1 dk da çıkan çoooook silik çizgi

melisss27

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2023
930
174
33
27
Yorumlarınızı bekliyorumm. 1 aydır akıntım var ve 1 haftadır midem kazınıyor yemek yesem de yemesem de açmışım gibi yanıyor.

Eklentiler

• 20230804_213609.webp
    20230804_213609.webp
    7,3 KB · Görüntüleme: 378
Yorumlarınızı bekliyorumm. 1 aydır akıntım var ve 1 haftadır midem kazınıyor yemek yesem de yemesem de açmışım gibi yanıyor.
Mide kazıntısı dönemine girdiyseniz daha koyu bir çizgi olması gerekirdi. Psikolojik olabilir. Regl öncesi dönemde olabilirsiniz. Yarın tekrarlayın bence. Koyulaşma var mı diye. Kuruma çizgisi de olabilir çünkü.

Az önce aynı şekilde çıktı sonucum 10.gun gecikmede. 12 13 temmuz yumurtlama görünüyor. Dediğin belirtiler vende de var kasık bel ve aşırı sırt bacak ağrıları.. Yarın sabah ilk idrarla yapıcam pzt de kan vericem

Gördüm çok silik doktora niye gitmiyorsunuz 30 gün baya fazla ama kanda daha net sonuç çıkar geç döllenme olabilir

30güm adetiniz geçtiyse niye bi doktora yafa sağlık ocağına kan vermediniz

Testin markası nedir? Çizgi var kuzum. Adet olmasan da yumurtlamış ve döllenmiş olabilirsin canım. Çok silik olduğu için net birşey diyemiyorum. Kan verebilirsin veya yarına koyulaşmasını bekleyebilirsin. Umarım bebişin seninledir

Mide kazıntısı dönemine girdiyseniz daha koyu bir çizgi olması gerekirdi. Psikolojik olabilir. Regl öncesi dönemde olabilirsiniz. Yarın tekrarlayın bence. Koyulaşma var mı diye. Kuruma çizgisi de olabilir çünkü.
1 dk da çıktı. Yarın bir daha tekrarlayacağım

Az önce aynı şekilde çıktı sonucum 10.gun gecikmede. 12 13 temmuz yumurtlama görünüyor. Dediğin belirtiler vende de var kasık bel ve aşırı sırt bacak ağrıları.. Yarın sabah ilk idrarla yapıcam pzt de kan vericem
Ben yarın bir daha tekrarlayacağm. İşe giderken alıp iş yerinde yapacağm saat sabah 10 gibi

Testin markası nedir? Çizgi var kuzum. Adet olmasan da yumurtlamış ve döllenmiş olabilirsin canım. Çok silik olduğu için net birşey diyemiyorum. Kan verebilirsin veya yarına koyulaşmasını bekleyebilirsin. Umarım bebişin seninledir
İnan markasını bilmiyorum bakmadm direkt kullandm. İnşallah ya istiyorum. Yarın bir daha yapacağm

Naptınız acaba sonucunuz ne çıkmıştı ?

Naptınız acaba sonucunuz ne çıkmıştı ?
Merhaba bu olaydan sonra kan testi yöne negatifti ama biraz yükselmisti ultrasona da girdim üç kez.idrarlar silik cikiyodu 70 gün adet olmadım ilaç da kullanmak istemedim sonra kendiliginden oldum

Back
X