• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İdrar testinde silik pozitif kan testi negatif

emineebulutt

Üye
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2024
9
0
6
26
Herkese merhaba. Ben adet bitiminden sonra 4. Ve 5.günler ilişki yaşadım eşimle ve ilişkilerden 1 hafta sonra göğüs ucu hassasiyeti ve göğüs ucu ağrısı başladı. Aynı zamanda peynir vb. Şeylerden aldığım kötü kokular oldu normalde çok kokuya duyarlı değilimdir. Şüphelenip nimo marka erken gebelik testi yaptım ve ilk 3 dk içinde görselde ki gibi silik bir çizgi oluştu. Bir önce ki gebeliğim düşükle sonuçlandı ama onda da bu şekilde çizgiyle öğrenmiştim. Umutlanıp kan vermeye gittim ve kan testimin negatif olduğunu söylediler. Bu şekilde bişey başına gelen var mı? Daha önce başıma böyle bişey gelmedi negatif olduğunda hep tertemiz negatif çıkardı bu şekilde çıkınca çok umutlanmıştım. Bu şekilde bişey yaşayıp sonradan pozitife dönen veya adet olan var mı?

Eklentiler

• IMG_1269.webp
    IMG_1269.webp
    9,5 KB · Görüntüleme: 737
Selamlar kizlar reglim 3 Eylül de bende Pazar günü idrar testimde hem kaset hem erken gebelik testi pozitif çıktı bugün kan verdim kan negatif çıktı doktora çıktım ultrason ile baktı rahim kalınlığı 7 mm bugün yarın adet olursun dedi. Reglime daha 2 gün var ama umudumu kaybetmek istemiyorum.

Selamlar kizlar reglim 3 Eylül de bende Pazar günü idrar testimde hem kaset hem erken gebelik testi pozitif çıktı bugün kan verdim kan negatif çıktı doktora çıktım ultrason ile baktı rahim kalınlığı 7 mm bugün yarın adet olursun dedi. Reglime daha 2 gün var ama umudumu kaybetmek istemiyorum.
Sonucunu yaz canım bende de testlerde silik kanda negatif benimde iki günüm var bakalım herşey nasip 🤍

Bugun adet günümdü henüz başlamadı yarın sabah test alip ilk idrarimla yapicam bakalım adet gelmezse
Buraya yazarım

Kızlar var mi sizce

Eklentiler

• IMG_1642.webp
    IMG_1642.webp
    12 KB · Görüntüleme: 563
  • 5818a276-cd7d-4391-be7d-3938e1da9414.webp
    5818a276-cd7d-4391-be7d-3938e1da9414.webp
    39,8 KB · Görüntüleme: 562
Back
X