30 Günde Harika Seks

yaren_76

mareşal
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
2.066
66
30 Günde Harika Seks


Son zamanlarda ilişkiniz eskisine göre daha az mı zevk veriyor ya da sevgilinizin birlikte olmamak için sizden kaçtığını mı düşünüyorsunuz? Kimbilir belki de ilişkinizdeki şehvet azalmıştır. O zaman harekete geçmenin ve ilişkinize tutkuyu geri getirmenin tam zamanı...

Bunun için size mükemmel bir önerimiz var. Dört hafta süren eğlenceli bir plan sayesinde partnerinizle yatakta daha fazla yakınlaşabilir ve cinsel zevkleriniz için yeni yollar keşfedebilirsiniz. Hadi hiç vakit kaybetmeden planı uygulamaya başlayın.
 
1. hafta İnanılmaz aşk oyunları deneyin!


30 gün için sevgilinizle düzenli cinsel ilişkinizi sınırlandırmak yerine düşüncelerinizle, kalplerinizle, ağızlarınızla ve vucütlarınızla yeni yollar denemeye hazır mısınız? Bu deneyim ortak paylaşımlarınızı arttıracak ve keyif almanızı sağlayacak. Bu, sekse tamamen ara vermeniz anlamına gelmiyor elbette. Ancak sadece en azından bu bir haftalık süreyi elbiselerinizi çıkartmadan ve ilişkiye girmeden geçirmeyi deneyin. İlk başta bu size tuhaf gelse de emin olun çok işe yarayacak.

İlk adım olarak bir aşk günlüğü tutun. Bu bir defter ya da bilgisayarınız olabilir. Günlüğünüzü günün erken saatlerinde ulaşabileceğiniz kolay bir yere koyun çünkü günlük yazmak için en uygun zaman günün erken saatleridir. Hem zihniniz henüz işler yüzünden bulanmamış olur hem de daha net düşünebilirsiniz.

Günlüğünüzü şu sorulara cevap vermek için kullanın:

Öncelikle düşünün eşinizde veya sevgilinizde sizi harekete geçiren özellikler neler? Ya da kendinize şu soruyu sorun; Bana ne seksi gelir? Saçımı taraması mı? Çekici gülümsemesi ya da buzdolabına yapıştırdığı aşk notları mı, dağınık saçları mı yoksa sıcak nefesini boynumda hissetmem mi? Sizi harekete geçiren her olasılığa odaklanın. Bu arada bütün gün düşündüklerinizi not almayı da unutmayın. Partnerinizin size gerçekten ne yaptığını izleyin. İlk hafta boyunca günlüğünüzün size yol göstermesini bekleyin. Sizi harekete geçiren şeyleri partnerinize uygulamaya çalışın. Böylece aşk oyunları fantezilerinizin size zevk vermesini sağlayabilirsiniz. Günlüğünüzün diğer bir kısmına da başarılı bir cinsel ilişki hakkındaki görüşlerinizi yazın. Özellikleri ve olması gerekenleri not alın. Listeyi yapmadan önce bunu partnerinizle konuşmayı da ihmal etmeyin. Örneğin hergün çılgınca sevişmek mi yoksa sadece basitçe sevişip tatmin olmak ve uyumamak mı istersiniz? Cinsel yaşamınızda ne istediğinizi bilmeniz planınızı uygulamanızı kolaylaştıracak ve sizi yönlendirecektir. Böylelikle hedeflerinize tam olarak ulaşıp, ulaşamadığınızı daha kolay görebilirsiniz. Cinsel yaşamınız canlandıkça hayallerinize bir adım daha yaklaşacaksınız.

Bundan sonra ön sevişme şekillerini ve ustalıklarını keşfetmeye başlamayabilirsiniz. Ağzınızın da bir cinsel organınız olduğunu biliyor musunuz? Tutkulu bir öpüşmeyle vücuda hormon üretimi için işaretler yollanır. Romantik hikayelerin tutkulu, ihtiraslı, gün boyu süren şehvetli öpücüklerle dolu olması şaşırtıcı olmasa gerek. Ancak böyle güzel öpüşebilmek dikkat ve beceri gerektirir. Sevgilinizle farklı öpüşme stilleri ve teknikleri deneyin. Örneğin birbirinizin ağzında nefes almaya çalışın. Önce nefesinizin kesildiğini hissederek korkabilirsiniz fakat zamanla bunun sizi ne kadar çok yakınlaştırdığını göreceksiniz. Gözlerinizi kapatmayarak göz temasınızı korumaya çalışın. Böylelikle gözler açık seksi keşfedin. Sizin için şaşırtıcı bir tecrübe olacak!
 
2. hafta İçinizdeki şehveti keşfedin

Hepimiz temelde 5 duyuya sahibiz. Görme, duyma koklama, tatma ve dokunma. Planın ikinci haftasında bütün duyularınızı kullanarak cinselliğin yeni bölgelerini keşfe çıkmaya başlayacaksınız. Ve sevgiliniz size hayal edebileceğinizden çok daha fazla teşekkür edecektir, buna inanın.

İşte size duyularınızı keşfetmek için bazı yollar. Bu egzersizleri uygulayın ve seks hayatınızın eskisine oranla daha heyecanlı olduğunu gözlerinizle görün.

Görme

Kendinize seksi kıyafetler alın ve hatta bunu partnerinizin de yapması için onu cesaretlendirin. Dar ve üzerinize yapışan siyah bir elbise, açık bir gecelik veya göğüslerinizi dik tutacak, dekoltenizi ortaya çıkaracak bir sütyen sizin için idael olcaktır. Bu arada güzel, zarif bir zincir veya gümüş bir halhalın da kadınlığınızı ortaya çıkaracağını unutmayın. Sevgiliniz içinse ipekli bir boxer şort önerebilirsiniz. İşin püf noktası duygusal ve fizyolojik isteklerinizi ortaya çıkaracak bir nesne kullanmak.

Duyma



Özel anlarınızda birbirinizle konuşmak seks hayatınız için mucizeler yaratabilir. Fakat bunu herkes başaramayabilir. Kadınlar genellikle cinsel ilişki esnasında ya da seks hakkında konuşurken utandıklarını söylerler. Kendinize güveninizin gelmesi için sesiniz üzerinde çalışmayı deneyin. Seksle ilgili konuşurken (örneğin: “seni istiyorum, benden sana ne yapmamı istersin” ) sesinizi bir teybe kaydedin. Sesinizi teypten dinledikten sonra ses tonunuz üzerinde çalışarak daha şehvetli bir ses tonu yaratabilirsiniz.

Seks hayatınızı geliştirmenin bir başka yolu da müziktir. Gevşemek için etrafınızdaki seslerin büyüsünü hissetmeye çalışın. Sekste tatminin en önemli anahtarlarından biri rahatlamadır. Bu nedenle koşullarınızı en rahat olabileceğiniz bir biçimde ayarlamaya çalışın.

Koklama

En yakın parfümeriye gidin ve yeni kokuları keşfedin. Eşinizi cezbetmek için kokulardan yardım alabilirsiniz. Ancak alacağınız parfümün taklit olmadığından emin olun. Ayrıca diğer yağlar ve aroma terapi ürünlerini de hiç çekinmeden deneyebilirsiniz. Bu kokuları romantik banyonuzda veya loş mum ışığı ile aydınlanmış yatak odanızda kullanabilirsiniz.

Tatma

İlk adım diş sağlığınızı kontrol altına almak. Günlük olarak dişlerinizi fırçalayarak temiz tutmaya dikkat edin. Dişinizi her sabah fırçaladığınızda, aynanın karşısına geçin ve gülümseyerek dişlerinizin parlaklığına bakın. Bu kendinizi çok iyi hissetmenize neden olacaktır. Ayrıca seks hayatınıza renk katmak için yiyecekleri de deneyebilirsiniz. Partnerinizle mutfağa girin veya favori yiyeceklerinizden yatağınıza getirin.

Dokunma

Dokunma duyunuzu keşfetmeye kendinizi şımartarak başlayabilirsiniz. Bir kaplıca veya güzellik salonuna yazılın. Cildinize özel bir ilgi gösterin. Cildiniz için kaliteli kremler alın ve yüzünüze profesyonel bakım uygulatın. Böylece sağlıklı ve canlı görünen cildinizle sevgilinizi uyarabilirsiniz. Ayrıca bu bakım kendinizi çok iyi ve canlı hissetmenizi sağlayacaktır. Gerçekten en güçlü seks organınız cildinizdir. Cinsel masaj bu hafta için güzel bir egzersiz olacak. Bu, harika seks için mutlaka yapmanız ön hazırlıklardan biri.

Beş duyunuzu keşfederek cinselliğinizde zevkli ve yeni yollar deneyebilirsiniz. Eşiniz daha önce olmadığınız kadar çekici göründüğünüzü, koktuğunuzu düşünecek, yeni tatlar ve duygular hissedecek. Bu hafta bütün öğrendiklerinizi ve uyguladıklarınızı aşk günlüğünüze kaydetmeyi de sakın unutmayın.
 
3. hafta Seks hakkında konuşun

Aşk günlüğünüzü tutmaya devam ediyorsunuz değil mi? Unutmayın ki bu günlük seks hayatınız hakkındaki gerçekleri öğrenmenize yardımcı olacak. Düşüncelerinizi, duygularınızı, hislerinizi ve hareketlerinizi kaydetmek seks hayatınızın gidişatını tümden etkileycektir.

Bir ilişkinin temellerinden biri de iletişim şeklinizdir. Gerçekten de uzun süreli ilişkilerin anahtarıdır bu. Bir çok kadın harika seksin ve sağlıklı bir ilişkinin, sağlıklı olmaktan geçtiğini bilmektedir. Böylelikle iletişim harika sekste önem kazanmaktadır. Bunun için en azından bu haftanın bir gününü kendinize ne söylediğinizi izleyerek geçirin. Denediğinizde hayatınızın değiştiğini farkedeceksiniz. Gün boyunca durun ve sevgilinizi suçlamaya başladığınızda veya ona söylenmeye başladığınızda kendinizi dinleyin. Bu konuları konuşmadan bütün iletişim dünyanız açıklığa kavuşacak ve böylelikle ilişkinizde konuşurken, düşünürken yeni yollar bulacaksınız. Kendinizi ve patnerinizi tüm gün boyunca veya daha iyisi bir ömür boyunca suçlamadığınızı hayal edin. Bunun anlamı arzularınızı eşinizle paylaşmayacağınız değil elbette. Aksine paylaşacaksınız hem de sık sık. Ne kadar çok ve samimi konuşursanız, o kadar güzel cinsel deneyim edineceksiniz.

Kişisel konuşun. Soru sorarken ve durumunuzu belirtirken cümlelerinize ben ile başlayın. Örneğin uykuya dalmadan önce sevgilinizin dikkatini üzerinize çekmek istiyorsanız “bana ne zamandır dokunmuyorsun” yerine “ bana her zamanki gibi dokunmanı istiyorum” diyebilirsiniz. Bu şekilde sizin ona eleştiri oklarını yönelttiğinizi düşünmeyecek, bu yolla siz de aşkta başarıya ulaşacaksınız.

Gelin cinsel iletişime farklı bir yönden bakalım. Bu hafta içerisinde sevgilinize seksi şeyler söylemeden önce aynanın karşısında yüksek sesle alıştırmalar yapın. Her kelimeyi yaklaşık on kez tekrarlayarak zamanla daha etkili ve seksi söylemeyi öğreneceksiniz. Partnerinizle seks filmleri izleyin ve yatak fantazilerinizden bahsedin.
 
4. hafta Fantazilerinize odaklanın

Harika seks yolunda son bölüme hoşgeldiniz. Eğer 3 haftayı eksiksiz uygulamadıysanız geri dönün ve eksiklerinizi tamamlayın. Bir çok kadın cinselliğini keşfetmede yol almasına rağmen, cinsel fantazileri çok az zaman ayırıyor. Bu konuda yayınlanmış kitapları ve dergileri takip etmiyor. Oysa bu kitaplar size yeni fikirler katacak, sevişirken arzuladığınız herşeye kavuşmanızı sağlayacak.

Unutmayın, tüm fantazilerinizi gerçekleştirmek zorunda değilsiniz. Sadece düşüncede de kalabilirler. Eğer partnerinizle aynı şeyleri arzuluyorsanız deneyebilirsiniz. Bu sizin seçiminiz. Fantazi kurmak sağlıklı, güvenli ve eğlencelidir.

İlk olarak cinsel fantazilerinizi not edin. Gerçek hayattan insanlara ya da film yıldızlarına da roller yükleyebilirsiniz. Ya da kendi mükemmel partnerinizi yaratabilirsiniz. Pürüzsüz, kaslı ve seksi bir vücut, derin bakışlar... Bütün bunları partnerinizle birlikte olabileceğiniz biçimde yazın. Listenizi gözden geçirin. Eksikleri tamamlayın. Aynı egzersizi partnerinizle birlikte uygulayın. Yazdıklarınızı paylaşın. Yalnız hayal ettiğiniz sevgili partnerinizle asla uyuşmayacak özelliklere sahipse diğer insanlara odaklanarak vakit harcamanız, birbirinizi üzmenize sebep olabilir, buna dikkat edin. Fantazileriniz hakkında konuşun, açık fikirli olun ve birbirinizin fantazilerini uygulamaya çalışın. Yaratıcı fantazilerle ilişkinizi zenginleştirin ve hayatınızın nasıl değiştiğini izleyin.

alıntı
 
slm
yarencim yazılarını büyük zevkle okuyorum. çok güzel bilgilere sahipsin.
bunu iiçin teşekkürler:)
 
çok güzel ama çok uzun yaaaa.adam diyecek huuu hatun sen gittin yerine başka biri mi geldi der.
bide eşim bende bi değişiklik gördümü tamam dilinden düşmem.hemen beni kızdırmaya başlar
hııımm bütün bunlar benim için mi,yoksa sana daha az mı ilgiliyimde bunları yapıyorsun gibiiiii
 
X