Bebek Beslenmesi 30 gunluk bebegim uykusunda ikinma inleme ?

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

Miracalim

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2016
41
12
3
32
Arkadaşlar oğlum 30 günlük oldu bir günde mışıl mışıl uyuyo diyemedimw 3 gündür de uyku nedir bilmiyorum ikinmaktan kıpkırmızı oluyor nefes alamiyo en sonundada çığlık atıp agliyo ku cagimda gezdirince rahatliyodu şimdi oda ise yaramiyo .. rahatlaması için ne yapabilirim ?

Cnm bnm bebeğim de aynı şekilde. Kolik dedi dr.damlalar verdi ama işe yaramadı. Yapabiliyorlar yuzustu yastığa yatır.ama kafasını yana çevirerek. Masaj yap.sakinleştirici.

Canım bu ilk 2-3 haftada başlar 3. Aya kadar devam edebilir. Rezene verebilirsin hem sen iç hem de bebeğin günde 3 -4 kaşık verebilirsin düşman sonra karnına ayaklarının altına masaj yap ayaklarını ileri geri hareket ettirmek fayda saglar

Ayrıca aktarlarda satılıyor kimyon tohumu küçük bir tohum onun çayını yapıp icebilirsin emzirdikten sonra mutlaka 2 kere gik yapmasını sağla ki gazı çıksın.bebek yağı ile karnına masaj yap banyodan sonra güzelce bir yağla kremle uykuya daha rahat geçiyorlar. Moralini de hiç bozma hepimiz yaşıyoruz bunu malesef ama baş etme yollarını kendin kesfetmen lazım biraz da. Kimi uyusun diye arabada gezdiriyor yanında kurutma makinesi çalıştırıyor kimi kimyon rezene çayı kullanıyor sende deneyip iyi geleni tespit edeceksin

Merhaba. .Benim kızımda da 40ı çıkar çıkmaz aynı sorunlar başladı. Gaz sancıları 6. haftadan sonra başlayabiliyormuş. Yatağına koyuyordum çok kısa bir süre sonra kıvranmaktan reflü yatağının uç kısmına kadar iniyordu. Biogaia gaz damlası verdi doktor. Bizi çok rahatlattı ama tamamen bitti diyemem. Bu geçici bir süreç. Ne kadar üzüldüğünüzü anlıyorum, haftalarca onuna beraber uyuyamadık. Mümkün olduğunca emzire sonrası ağızdan gaz çıkarmasını sağlamaya çalışın. Ancak bu geçici bir süreç ve bunu unutmamak, moral bozmamak lazım. Biz 4. ayımızda ancak rahatlayabildik. En kısa zamanda bebeğinizin sıkıntıları umarım geçer.

Tsk ederim hepinize evet bebisim çok yoruyo dün 40 i çıktı bi kaç gündür gece uykumuz yok ama daha az agliyo çok şükür .. hergün yeni birşey rahatlatiyo bir gün arabayla dolasinca bi gün kucagim da bi gün ayağında pispisla istiyo çok yoruluyorum ama oğlum iyi olsun da

Merhaba. .Benim kızımda da 40ı çıkar çıkmaz aynı sorunlar başladı. Gaz sancıları 6. haftadan sonra başlayabiliyormuş. Yatağına koyuyordum çok kısa bir süre sonra kıvranmaktan reflü yatağının uç kısmına kadar iniyordu. Biogaia gaz damlası verdi doktor. Bizi çok rahatlattı ama tamamen bitti diyemem. Bu geçici bir süreç. Ne kadar üzüldüğünüzü anlıyorum, haftalarca onuna beraber uyuyamadık. Mümkün olduğunca emzire sonrası ağızdan gaz çıkarmasını sağlamaya çalışın. Ancak bu geçici bir süreç ve bunu unutmamak, moral bozmamak lazım. Biz 4. ayımızda ancak rahatlayabildik. En kısa zamanda bebeğinizin sıkıntıları umarım geçer.
Evet canm Biogayi biz de kullaniyoruz biraz rahatlatiyo ama dedigin gibi tamamen gecmiyor tsk ederim ..

Arkadaşlar oğlum 30 günlük oldu bir günde mışıl mışıl uyuyo diyemedimw 3 gündür de uyku nedir bilmiyorum ikinmaktan kıpkırmızı oluyor nefes alamiyo en sonundada çığlık atıp agliyo ku cagimda gezdirince rahatliyodu şimdi oda ise yaramiyo .. rahatlaması için ne yapabilirim ?
Kabizmi acaba

Back
X