Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canm Biogayi biz de kullaniyoruz biraz rahatlatiyo ama dedigin gibi tamamen gecmiyor tsk ederim ..Merhaba. .Benim kızımda da 40ı çıkar çıkmaz aynı sorunlar başladı. Gaz sancıları 6. haftadan sonra başlayabiliyormuş. Yatağına koyuyordum çok kısa bir süre sonra kıvranmaktan reflü yatağının uç kısmına kadar iniyordu. Biogaia gaz damlası verdi doktor. Bizi çok rahatlattı ama tamamen bitti diyemem. Bu geçici bir süreç. Ne kadar üzüldüğünüzü anlıyorum, haftalarca onuna beraber uyuyamadık. Mümkün olduğunca emzire sonrası ağızdan gaz çıkarmasını sağlamaya çalışın. Ancak bu geçici bir süreç ve bunu unutmamak, moral bozmamak lazım. Biz 4. ayımızda ancak rahatlayabildik. En kısa zamanda bebeğinizin sıkıntıları umarım geçer.
Kabizmi acabaArkadaşlar oğlum 30 günlük oldu bir günde mışıl mışıl uyuyo diyemedimw 3 gündür de uyku nedir bilmiyorum ikinmaktan kıpkırmızı oluyor nefes alamiyo en sonundada çığlık atıp agliyo ku cagimda gezdirince rahatliyodu şimdi oda ise yaramiyo .. rahatlaması için ne yapabilirim ?
Gaz canm şimdi daha iyi gazimiz devam ediyo ama uykumuz iyiKabizmi acaba