30 gunluk lohusayim dun gece beraber olduk kanamm oldu neden olablr ?

ozqkgn

Üye
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2023
44
1
6
Lohusayim epitural sezeryan oldum 4 5 gun sonra ayaklandim 29 . Gunde iliski oldu ertesi gun kanamam tekrar basladi 1 hafta once kanama kesilmisti acilma olmus olablrmi ?

Lohusayim epitural sezeryan oldum 4 5 gun sonra ayaklandim 29 . Gunde iliski oldu ertesi gun kanamam tekrar basladi 1 hafta once kanama kesilmisti acilma olmus olablrmi ?
30gunluk lohusa oldugun ıcın olabılır mı acaba!

Lohusa kanaması kesik kesik devam edebilir, tahriş olmuş olabilirsiniz. İç yarada açılma olsa ağrı da hissedersiniz diye düşünüyorum. İçiniz rahat etmezse doktora görünün ultrasonla baksın.

Ic yarada nasil bir acilma olabilir canim penis nereye kadar uzanacak

Tam bir ilişki yaşamadan önce 6-8 haft akadar beklemeniz gerekirdi. Eğer teze kan gibiyse vakit kaybetmeden doktora gidin.

Rahim kendisini 6 haftada toparladığı için ilişki yasak. Kanama olsa da olmasa da. 3 defa doğum yaptım 3 farklı kadın doğum doktoru da aynı şeyi söyledi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…