merhaba. 6 aylik bir iliskim vardi, 6 ay once ayrildik ve bitti. 2023 yilinda uzak mesafe 4 yillik bir sevgilim vardi ama kendisinin fotograflarindan baska hic bir seyini bilmiyorum. sesini dahi bilmiyorum sordugumda hep hoparlorunun bozuk oldugunu, anlik atmadigini sordugumda kamerasi bozuk diyordu ama story atiyordu. hic konusmamistik bulusmamistik fake olmadigini biliyordum cunku bir suru arkadasi, onlrin sevgilileri ve ailesine dair her seyi biliyordum. bazen ortadan bir hafta kayboluyordu beyninde tumor oldugunu ve bir hafta boyunca kematorapi gordugunu soyluyordu ve birhafta boyunca ortadan kayboluyordu. o yil aile dostumuz olan birinin oglu ile ayni okuldaydim ve birbirimizden hoslanmaya basladik yaptigimin yanlis oldugunu dusunmuyordum cunku iliski yasadigimi bile dusunmuyordum. kendimi yalniz hissettigim icin bu kisiyle konustuk ama sevgili gibiydik ama olmadik. sonra ayrildik. iki sene sonra o mezun olmustu ama ben hala ayni okuldaydim. okul cikisimda onu gordum ve aklima girdi. hemen numarasini bulup ozelden aradim ve sesini duydugumda cok garip hissettim. beni tanidi ve normal numaradan aramami soyledi konustuk ve benimle ciddi oldugunu iliskimi bitirmemi soyledi (4 yillik iliskim hala devam ediyor). bende iliskimi bitirdim. sevgili olduk. ben onu asla kisitlamadim gece 2de isten cikip baska bir ilceye yemek yemeye bile gidiyordu asla karismiyordum. 4de okuldan cikip onunla buluyordum 6da ise gidiyordu gece o saatlerce cikiyordu ve haftada sadeve bir gunumuz vardi ama yine de cok mutluydum. beni bir anda kisitlamaya ve benimle kavga etmeye basladi her konuda tartisiyorduk. evde yatakta gitilen pijamalari bile giyemiyordum (ince oldugu icin). kiz kardesimin sevgilisi var cok severim kardesim gibidir ama onunla konusmama cok kiziyordu. kiyafetim cok bol olmak zorundaydi vucudumu asla belli edemezdim. tisortumun yakasi boynumu sikacak derecede kapali olmadiydi o bile yasakti. biz surekli kavg ediyorduk ve benden ayriliyordu her yerden engelliyordu. bir kere bilgisayarimda eski telefonumun baglantisi kalmis ve senin baska telefonun var diyip benim evime gelip telefon aramistik birlikte. bir kez daha kavga ettigimizde bana kufur etti ve krdesim nasil kufur edersin diye kendisine yazdi ve tartistilar. o gunden sonra biz baristik ve kiz krdesimle konusmama izin vermedi benim wp girip kardesimi engellemis gormedim bile. ailem bu kisiyi istemedigi icin ailemle konusmayi kestim. herkes bana dusman oldu ve kimseyle konusmadim. evimde bile kalmiyordum kisin koyde kaliyordum onun icin okula ordan gidiyordum. bazen kavga ediyorduk ve gece yanina gidiyordum sabah okul saatine kadar disarda sabahliyorduk ve ben okulda uyumak derslerimden geri klmak zorunda kaliyordum. 12. siniftim ve yksye asla hazirlanamadim. bir gun siniftan(kiz) arkadasim bana serviste bir olayii anlatti ve bende arkamdaki kisi gormesin diye okudum ve sohbeti sildim. wp bagli oldugu icin onu gordu ve gecenin bir yarisi olay cikardi. basit bir seydir diye uyudum ve sabah kalktigimda her yerden engelledigini her seyi sildiğini gordum. ve onun yanina calistigi yere gittim. bana seni artik sevemiyorum dedi. bir sure daha durduktan sonra kalkip eve gittim. beni her yerden engelledigi icin ona ulsamiyordum ve yeni hesaplarla ona ulasmaya calisiyordum. hepsini engelliyordu. bir hafta sonra konsutugumuzda bana iki yil once onu sevmeyip 4 yillik iliskime devam ettigim icin bunu asamadigini soyledi ve her yerden ona gondermeler yaptim ama barismadik. biz ayrildiktan bir iki ay sonra eski flortunun kuzeni ile birlikte oldu ve bir iki hafta sonra ayrildilar. sonra tekrar baristilar ve tekrar ayrildilar. kardesimin sevgilisi ile yakindi ona ailem istemiyor ayrilicam demis bunu bana suan soylediler. surekli bahane sunuyordu ailem, onu aldattigimi soyluyordu ama yapmadigim seyleri yaptin diyip beni manipule ediyordu hep ve ben hep ugrasiyordum suan 6 aydir ayriyiz ara ara onu ozluyorum baskalariyla konustum ama sevemedim napmam gerekiyor donerse barismayi dusunuyorum sizce ne yapmaliyim