Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Öğrenince çok canım sıkıldı henüz yeni 7 aylık olucaz zamanından önce dogmasindan korkuyorum bu durumu yaşayıp tekrar düzelen varmı acaba ne tür bir yol izlemem lazım
Öğrenince çok canım sıkıldı henüz yeni 7 aylık olucaz zamanından önce dogmasindan korkuyorum bu durumu yaşayıp tekrar düzelen varmı acaba ne tür bir yol izlemem lazım
Ay 32de sinirda dediler sezaryen yapalim dediler. Ayni hafta 5 doktora gittigim bile oldu. 39+5te APGAR 10la dogdu.
Burada bir havuc suyunu tavsiye ediyorlar ben onu denemedim. Bana da her gun serum takilmisti ama davvul gibi sistim.
Saglikla kucaginiza alin insallah.
Ikinciyi yurtdisinda dogurdum. Suyu alt sinizin az ustundeymis. Yani alt sinir 5se benimki 5,2 imis. Bir allahin kulu da suyu az bunun demedi. 42. Haftada normal dogdu. Turkiyede gereginden fazla bilgi veriyorlar bence.
Ay 32de sinirda dediler sezaryen yapalim dediler. Ayni hafta 5 doktora gittigim bile oldu. 39+5te APGAR 10la dogdu.
Burada bir havuc suyunu tavsiye ediyorlar ben onu denemedim. Bana da her gun serum takilmisti ama davvul gibi sistim.
Saglikla kucaginiza alin insallah.