30. haftada bebek harekletleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi Esrs
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Esrs

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2009
430
6
96
İstanbul
kızlar bebeğimin az hareket ettiğini düşünüyorum sizinkinin hareket şekli nasıl gece pek duymuyorum mesela arkadaşlarım uykudan uyandırdıklarını söylüyo çok endişeleniyorum

Canım bu haftalardan sonra hareketleri takip etmelisin telaşlanmana gerek yok ama not al en son hareketin üzerinden 3 saat sonra hareket etmeli sol tarafına yatmaya çalış hareketlerinin azaldığını düşündüğün an lütfen ertelemeden git doktora

Canım bu haftalardan sonra hareketleri takip etmelisin telaşlanmana gerek yok ama not al en son hareketin üzerinden 3 saat sonra hareket etmeli sol tarafına yatmaya çalış hareketlerinin azaldığını düşündüğün an lütfen ertelemeden git doktora

Çok teşekkür ederim en son hareketinden 3 saat geçmesi gerektiğini bilmiyodum bunu bilmem iyi oldu işteyim birde oturuyorum yatma şansım yok :(

canım stres yapma bende geceleri hiç hissetmem bebegimi demekki akıllı olacaklar inş günde en az 10 kere oynaması gerekiyo buna dikkat et yeter

32. haftadan sonra bebeğinin hareketleri daha çok artıcak önemli olan gün içinde 3 yada 4 defa hareket edip etmediğine dikkat et.bana doktorum böyle söylemişti ve 32 haftadan sonra daha çok hareketlenecek demişti.benim bebeğimde gündüzleri pek hareket etmiyor geceleri kıpır kıpır.endişelenme hemen normal bi durum ama yinede doktoruna sor için rahat etsin canım.

benim bebeğim sizinki kadar büyük değil.henüz 23 haftalığız. çok hareketli ve gün içinde iş yerindede hissediyorum. ama bugün bir kaç saat hareket etmedi. bende çok panik oldum ve ağlamaktan bayılacaktım. acilen en yakın tam teşekküllü hastaneye gittim. doktorumu aramak aklımdan geçmedi. neyse...gittim ultrasona girdim hiçbişey yokmuş. doktor çok güldü bende hem güldüm hem ağladım:))yani bu paylaşımı okusaydım akşama kadar beklerdim:)))))

canım stres yapma bende geceleri hiç hissetmem bebegimi demekki akıllı olacaklar inş günde en az 10 kere oynaması gerekiyo buna dikkat et yeter[/QUOT

İnşallah öyle olurlar sanki oda benimle uyuyor benimle uyanıyor gibi günde rahat 10 kere hareket ediyo benim ilk hamileliyim olduğu için ne kadar çok hareket etmeli bilmiyorum çok teşekkür ederim rahatladım biraz

internetten bebek hareketleri ile ilgili bölümler var canım oku istersen.Ben bu hareketlerini çok ii takip ediyordum 1 hafta içinde hareketler azaldı doktora gittim gün boyu hareket etmeyen bebeğim hareket etmeye başladı kasılma bile yoktu sonra tekrar hareketler azaldı kont.gittiğimde bebeğimin kalbi durmuştu Benim oğlumun ömrü o kadarmış seni telaşlandırmak istemem sadece bu hareketler çok önemli en ufak bir tuhaflık hareketlerde azalma hissedersen nolur doktora git daha çok yeni benimde
Allaha emanet olun Rabbim bebeğini ve seni korusun .

internetten bebek hareketleri ile ilgili bölümler var canım oku istersen.Ben bu hareketlerini çok ii takip ediyordum 1 hafta içinde hareketler azaldı doktora gittim gün boyu hareket etmeyen bebeğim hareket etmeye başladı kasılma bile yoktu sonra tekrar hareketler azaldı kont.gittiğimde bebeğimin kalbi durmuştu Benim oğlumun ömrü o kadarmış seni telaşlandırmak istemem sadece bu hareketler çok önemli en ufak bir tuhaflık hareketlerde azalma hissedersen nolur doktora git daha çok yeni benimde
Allaha emanet olun Rabbim bebeğini ve seni korusun .

Çok geçmiş olsun amin canım teşekkür ederim kaç haftalıktı

bazen birde bebegin posizyonuna bagli saniyorum bende bu haftada cok korktum sonradan basladi ama hareketlenmeye masallah sanirim birazda posizyonuna bagli yeri nasil azmi cokmu ama tabi dikatli olmak lazim bende uykudan cok kalkmiyorum bebisim icin ama gunduzleri eger oturursam harektlerini hissediyorum bebekten bebege fark eder sen ayaktaysan surekli hissetmen zor olur

Canım endişe etme doktorunun dediğine inan bebeklerin de bi karakteri var bazıları durgun bazıları hareketli oluyor benim ikizlerim var ikisi de kız cinsiyetleri aynı ama biri ddaha tembel biri daha hareketli çok şükür bi sağlık sorunumuz yok ama her bebek aynı değil

benimkisi geceleri çok hareketli oluyo sanki çıkcak gibi oluyo geceleri hareketleri rüyamda etki yaspıyo heralde rüyamda görüyorum hareket ediyo bi uyanıyorum gerçekden okadar hareket ediyo aman etsin yeterki bikere etmedi diye ağlama krizine girmiştim az daha etmese hastaneye gitcektimki oan etti

Back
X