Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım bu haftalardan sonra hareketleri takip etmelisin telaşlanmana gerek yok ama not al en son hareketin üzerinden 3 saat sonra hareket etmeli sol tarafına yatmaya çalış hareketlerinin azaldığını düşündüğün an lütfen ertelemeden git doktora
canım stres yapma bende geceleri hiç hissetmem bebegimi demekki akıllı olacaklar inş günde en az 10 kere oynaması gerekiyo buna dikkat et yeter[/QUOT
İnşallah öyle olurlar sanki oda benimle uyuyor benimle uyanıyor gibi günde rahat 10 kere hareket ediyo benim ilk hamileliyim olduğu için ne kadar çok hareket etmeli bilmiyorum çok teşekkür ederim rahatladım biraz
internetten bebek hareketleri ile ilgili bölümler var canım oku istersen.Ben bu hareketlerini çok ii takip ediyordum 1 hafta içinde hareketler azaldı doktora gittim gün boyu hareket etmeyen bebeğim hareket etmeye başladı kasılma bile yoktu sonra tekrar hareketler azaldı kont.gittiğimde bebeğimin kalbi durmuştu Benim oğlumun ömrü o kadarmış seni telaşlandırmak istemem sadece bu hareketler çok önemli en ufak bir tuhaflık hareketlerde azalma hissedersen nolur doktora git daha çok yeni benimde
Allaha emanet olun Rabbim bebeğini ve seni korusun .
Çok geçmiş olsun amin canım teşekkür ederim kaç haftalıktı