30. Haftada bel ve kasık ağrısı

• Konu Sahibi Konu Sahibi 1mrw
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

1mrw

🧘‍♀️👨‍👩‍👦‍👦🐾
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2021
3.706
En iyi cevaplar
1
3.972
83
Kızlar belim sürekli ağrıyor sırtımada vuruyor bazen Kasıklarımda da ara ara ağrı oluyor sizce normalmi bu durum 2 gün sonra kontrolüm var ama sizlerede danismak istedim bu haftalarda bel ve kasık ağrısı yaşayanlar oldumu?

Evet cok normal bende de olmustu.belki doktor agrilari onleyici bir ilac verebilir.Benim hep kasiliyordu ustune agrilar magnesyum ilaci verdi.

Merhaba doktor ne dedi? Dünden beri kasığım ağrıyor doktora da yazmadım geçer diye şimdi de pazar olunca bilemedim ne yapsam. Doktorunuz ne dedi belki yol olur bana da

Merhaba doktor ne dedi? Dünden beri kasığım ağrıyor doktora da yazmadım geçer diye şimdi de pazar olunca bilemedim ne yapsam. Doktorunuz ne dedi belki yol olur bana da
Canim biraz geç gördüm kusura bakma idrar yolu enfeksiyonum varmis simdi iyiyim sukur sen nasil oldun

Canim biraz geç gördüm kusura bakma idrar yolu enfeksiyonum varmis simdi iyiyim sukur sen nasil oldun
Çok teşekkğr ederim benim de geçti sanırım o gün pozisyondan öyle oldu, sıpa çocuk
Enfeksiyon ara ara yokluyordu beni de, iç çamaşırımı ütüleyerek giymeye başladıktan sonra kesildi gerçekten etkili mi tesadüf mü bilemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…