30. haftadan sonra geri gelen bulantı ve kusmalar

_MaaVi_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2010
461
39
98
Arkadaşlar benım ilk 4 ay boyunca çok fazla bulantı ve kusmam olmuş ama sonra geçmişti.Şimdi 31. haftamdayım ama son 2 haftadır filan 2-3 gunde bir bulantı ve kusmalarım tekrarlamaya başladı.
Bu durum normal mi yoksa başka bişey mi acaba?

benimde ilk 3 ay çok bulantım olmuştu ama hiç kusmadım sonra 32.haftadan falan sabahları ile giderken gene başlamıştı hele trafik falan olunca ölüyodum işe gidene kadar çok şükür evde kalmaya başladığımdan beri kesildi tekrar ama doğum yapan bi arkadaşım da sölüyodu son ayda çok bulantısı olduğunu hatta ilk aylardan daha kötü falan diyodu uzman tv de son aylarda bulantının mide yanmasından kaynakladığını falan sölüyolar

ay benım doğum iznine ayrılmama da daha çok var 37'ye kadar çalışmayı planlıyorum bakalım nasıl geçicek...

canım 37 tamamlarsan tebrik ederim seni ama inan 35 e kadar dayanılıyo ancak açıkcası benim 37 bayrama denk gelmeseydi kesin çoktan çıkmış olurdum dayanılmıyo her gün farklı ağrı çıkıyor ve iyice ağırlaşıyorsun

valla canım şimdiden bile çok zor o zamanları düşünemiyorum tek tesellim haftanın 4 gunu okulda dersimin saat 2'de bitmesi,kalan 1 gun de 4'e kadar okuldayım ama o gunu atlatınca hafta benı korkutmuyor artık.
Belki de idareyle konuşup bendekı fazlalık dersleri almalarını isterım böylece haftada 15 saat çalışmış olurum sadece...
Allah yardımcımız olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…