30.haftadan sonra zaman geçmiyor diyenler buyrun sohbete...:))

aselkuzum

Rabbim yavrumu koru...
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2011
913
6
68
:nazar:30.haftadan sonra zaman geçmiyor diyorsanız buyrun doğuma kadar beraber ilerleyelim.....

geçmiyor zaman...şu bir ay çabucak geçse diyorum..belki bu ayın sonunda oğlumu kucağıma alırım belki ocak ayının başında..ama son haftalar sanki daha uzun

bugun aynı seyi dusundumm...29 hafta olduk,allah izin verirse subatta doğum var ve muthiş heyecanlıyım,hadi aralıkta odanın eksikleri vs zaman gecer diyorum da ocak ve subat bası nasıl gececek bende bilmiyorumm :S

vallahı 30 hafta nasıl gectı anlamadım bundan snrakı zmnlarda bole gecer ınsallah daha dun hamıle kalmak ıstıyormusum gıbı.. saglıklı ve hayırlısı ıle gel bebegım

Off normalde dogum tarihim şubatın 7 ama ben hayırlısıyla bir 35 gelsekte yapsam dogumumu diye bekliyorum:(

canım deme oyle,,hayırlısı sağlıklısı ne zamansa o zaman gelsin bebeklerimiz cagırma 35. hafta diye allah sabrımızıda vericek,bunaldıkça panikledikçe burdan dertleşiriz,sen sezeryanmı normal mi dusunuyosun?

en büyük oğluşumun haftası galiba:))
1 ay mı var daha az mı var oğlum karar verecek artık

aslında evet ama dgduktan snra bosluk yasarmıyızkı bedenımızde :1:

canım deme oyle,,hayırlısı sağlıklısı ne zamansa o zaman gelsin bebeklerimiz cagırma 35. hafta diye allah sabrımızıda vericek,bunaldıkça panikledikçe burdan dertleşiriz,sen sezeryanmı normal mi dusunuyosun?

Yok öyle degil canım elbetteki bende gününde gelmesini istiyorum ama benimki tıbbi bir durum yüzünden erken olmak zorunda.Benim sol böbregimde çift üretker var aynı zamanda 24 mm büyüme ve tıkanıklık var o yüzden mecburi.Agrılarım dayanılmaz hale geliyor ama sıkıyorum dişimi işte.Ben normal istiyorum ama oda mecburi sezeryan olucak:(

Son düzenleme:
Oğlum neredeyse 32 haftalık olacak. Artık hem yaklaşan günün heyecanıyla hevesleniyor, hem de küçük doğar da canı yanar diye heveslenmeye korkuyorum.
Bir de 30. haftalarda gebelik şikayetleri ağrılar,sızılar artınca da gün geçmek bilmiyor. Çok kilo almadığım halde kağnı gibi yürür oldum.:(

hoşgeldiniz kızlar topiğe.......günleri saymaktan yoruldum artık....

canım msj yazmışsın ama cevap hakkım yok burda yakaladım seni. çok tatlısın ve naziksin unutmamışsın beni çok sağol. bugün doktora gittim yine riskli olan sınır 5 cm benim suyum 7 cm azalmaması için sürekli kontrol altında tutuluyoruz. gün aşırı doktordayım yani. yatıp dinleneceğim ve su içeceğim! iyi dileklerin için tekrar tekrar teşekkür ederim.

Kızlar ben de 30. haftayı bitiriyorum. Evet zaman geçmiyor. Bu arada kasılmaları olup nidilat kullanan var mı? Günde kaç defa kasılma oluyor?

ben de 30. haftadayım
gerçekten sona yaklaştıkça hem heyecan hem endişeler
son haftaları düşünemiyorum bile
şuan fiziksel olarak gayet rahatım ilerleyen zamanlarda sanırım böyle problemler de başlayacak
hayırlısıyla kavuşalaım da yavrularımza inşallah hepsi geçip gidecek

canım msj yazmışsın ama cevap hakkım yok burda yakaladım seni. çok tatlısın ve naziksin unutmamışsın beni çok sağol. bugün doktora gittim yine riskli olan sınır 5 cm benim suyum 7 cm azalmaması için sürekli kontrol altında tutuluyoruz. gün aşırı doktordayım yani. yatıp dinleneceğim ve su içeceğim! iyi dileklerin için tekrar tekrar teşekkür ederim.

ay cnm çok sevindim malum bende de aynı problem var ya...Allah yardımcımız olsun...evet sınır 5 cm.geçen gün 45 falan demişti o neymiş peki?

Back
X