30.haftadan sonra zaman geçmiyor diyenler buyrun sohbete...:))

bende 35. haftamdayım..3 haftam kaldı inanılmaz daraldım iyice ağırlaştım..doğum korkularım arttı.allah yardımcımız olsun hepimizin..

36+1 olduk bugün bizde, bana zaten hamileliğimin başından beri zaman geçmiyordu,şimdilerde hiç geçmiyor normal olcak büyük ihtimalle 4 haftam daha var nasıl geçecek bilmiyorum hergün şafak sayıyorum

Malesef hiç geçmiyorrrrrrrr. Hele bu sıcaklar da allah hepimizin yardımcısı olsun

Sayili zaman cabuk gecer derler ama bana geçmiyor nedense. Bir de hep bir panik hali mevcut bir seyler ya ters giderse diye. Cok az kalmis senin ne guzel :KK66: amin canim valla Allah bizim gibi tum hamilelere kolaylik versin.
Sen ağustosta yazmışsın geçmiyor diye maşallah 37 olmuşsun canım. Ben de 25 haftayı bitirdim nasıl geçecek bu zaman :)

Sen ağustosta yazmışsın geçmiyor diye maşallah 37 olmuşsun canım. Ben de 25 haftayı bitirdim nasıl geçecek bu zaman :)
Geçmiyormuş gibi geliyor ama aslında hızla geçiyor:) havalar serinledi şimdi daha hızlı geçer zaman. Gün sayıyorum ben artık darısı başına;)

Geçmiyormuş gibi geliyor ama aslında hızla geçiyor:) havalar serinledi şimdi daha hızlı geçer zaman. Gün sayıyorum ben artık darısı başına:KK66:
Ay Inşallah dediğiniz gibi olur :) Allah'ım kolay doğumlar nasip etsin önce size sonra da benim gibi bekleyenlere ;)

Back
X