Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sıcakta beklemek zor canım Allah yardımcımiz olsun24.haftamdayim bana da gecmiyor zaman. Artik gecse de saglikla kavussam bebegime![]()
Sayili zaman cabuk gecer derler ama bana geçmiyor nedense. Bir de hep bir panik hali mevcut bir seyler ya ters giderse diye. Cok az kalmis senin ne guzelSıcakta beklemek zor canım Allah yardımcımiz olsun
Amin canım inşallahSayili zaman cabuk gecer derler ama bana geçmiyor nedense. Bir de hep bir panik hali mevcut bir seyler ya ters giderse diye. Cok az kalmis senin ne guzelamin canim valla Allah bizim gibi tum hamilelere kolaylik versin.
Sen ağustosta yazmışsın geçmiyor diye maşallah 37 olmuşsun canım. Ben de 25 haftayı bitirdim nasıl geçecek bu zaman :)Sayili zaman cabuk gecer derler ama bana geçmiyor nedense. Bir de hep bir panik hali mevcut bir seyler ya ters giderse diye. Cok az kalmis senin ne guzelamin canim valla Allah bizim gibi tum hamilelere kolaylik versin.
Geçmiyormuş gibi geliyor ama aslında hızla geçiyor:) havalar serinledi şimdi daha hızlı geçer zaman. Gün sayıyorum ben artık darısı başınaSen ağustosta yazmışsın geçmiyor diye maşallah 37 olmuşsun canım. Ben de 25 haftayı bitirdim nasıl geçecek bu zaman :)
Ay Inşallah dediğiniz gibi olur :) Allah'ım kolay doğumlar nasip etsin önce size sonra da benim gibi bekleyenlereGeçmiyormuş gibi geliyor ama aslında hızla geçiyor:) havalar serinledi şimdi daha hızlı geçer zaman. Gün sayıyorum ben artık darısı başına![]()
Amin canım Allah hepimizi kolaylıkla saglıkla kavuştursun bebeklerimize:)Ay Inşallah dediğiniz gibi olur :) Allah'ım kolay doğumlar nasip etsin önce size sonra da benim gibi bekleyenlere![]()